Жената ЛЪВ - 46

• 16 014
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
...Пол, ясно! Не си ли носиш лап=топа там, поне да се разсейваш малко?
/quote]
Нееее Naughty. Изрично ни е забранено. Най-много да ме изгонят. А и на работа си почивам от вас Mr. Green

За съжаление навсякъде е така  Simple Smile

# 91
...За съжаление навсякъде е така  Simple Smile

Ъ. Мислиш ли? Вие тук масово си пишете Thinking

# 92
Имам предвид за лап-топа.
На работа са ни забранени почти всички форуми и т.н, но БГмамам още никой не се е светнал да го махне  Joy

# 93
  • Пловдив
Фрапенце, оркестър ли? Като съм ходила не е имало оркестър, ама и не съм от няколко месеца сигурно...Аха, сигурно е така...и, за наша радост, не сме го уцелвали...музиката е била тиха /за фон/...кухнята им е добра, пък и са ни в махалата, та затова сме ходили...
При нас спокойно си влизаш в мамата и Фб...никъв контрол нема... Wink

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 21:20 от *Бенджи*

# 94
  • ПЛОВДИВ
Бенджи, май оркестъра е само в събота, но ще поразпитам съученика ми който прави резервацията.

# 95
Фрапенце, щях да ти казвам, че бях забравила истинското ти име. Баба ми се казваше така Heart Eyes. Кой набор беше ти? Thinking

На нас ни лаптопи, ни мами, нищо не ни е позволено. Само можем да четем вестници ако няма шеф наблизо, но пък имаме много камери Twisted Evil.

# 96
  • ПЛОВДИВ
Поли, 86 набор съм.  Heart Eyes Hug Като малка много не си го обичах името, но сега съм горда с него.  Simple Smile

# 97
Добро утро! Hug

И честита Баба Зима. Twisted Evil

Да ви покажа новите си ботуши, но само като линк от магазина засега. http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=2&category … p;product=1026398
На Даянка взехме подобни на тези, само че кожа и струваха 20лв.  - http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=2&category … p;product=1019641
Общо за двата чифта платих 40лв. Wink. Условието беше да са намалени и двата чифта, за да платим половината от по-евтиния /разбира се Mr. Green/. Както и да е. Доволна съм. Взех си ги малко по-свободни, да има място за два чорапа. Crazy.

Дааа, съвсем дърта се почувствах hahaha

# 98
  • София
Добро утро  Hug!
Поли, със здраве да си носите ботушките, харесаха ми твоите  Peace. А и намалението никак не е лошо!

# 99
Мерси, Венчеbouquet Всъщност и на Даянка никак не са лоши. Снощи доста походи с тях из къщи Crazy. Нейните са в кафяво и стоят много добре на крака, въпреки огромният за мен 39 размер Crazy.

# 100
Добро утро!  Hug Hug Hug

Има много сняг, сещайте се, аз имам ужасяващо много работа  Mr. Green

Взела съм апарата и кабела с мен, ако ме оставят за 10 ина мин. да сваля снимките ще ви ги пусна  Mr. Green

Пол, ботушките са супер  Peace

Направо се чудя от къде да започна, че и едната колежка се обади сутринта, че е болна, та сме в намален състав. Дано се задържи студено по-дълго време, че много болни има пак.

Успешна седмица ви желая.

# 101
Офффффф, и аз съм болна. От онзи ден нещо ми се гади и съм отпаднала и как кашлям.... Вчера пък не спря да ме боли глава, но едва днес се сетих да си измеря Т - 37,4. Не е много висока, но все пак е повишена, та след обяд ще ходя на лекар.
  Фрапенце, да не си си изтрила снимките? Казва ми, че са  "currently unavailable". Както и да е. Аз нали НЕ съм любопитна, та ти разгледах другите снимки в профила  Twisted Evil. Изглеждаш многоо лъчезарен и позитивен човек и имаш страхотна усмивка!
  Бенджиииииии, абе тва тук  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1436376145620&set=t.1 … amp;id=1119455322  не си ли ти? А мъжът на преден план, леко в гръб май е твоя  Mr. Green?

# 102
  • Пловдив
Хихихих, ми аз съм, ми...откъде ти попадна тая снимка? Бяхме на един РД...

# 103
Нали ти казах, че Краси е годеник на една моя дружка: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1354709847240&set=a.1 … amp;id=1816265103, та му разгледах снимките днес и те видях  Mr. Green. както казах - Хич НЕ съм любопитна  Mr. Green!

# 104
  • Балчик
Добър дееен  сладурчетата ми  Hug;
тия дни почивни у нас като се развихрих да чистя , ей до снощи не мога да привия крак,
ами то гооляма мръсотия бре ;
живея в три стаи , трима сме , ами все едно у нас са пуснали дузина развалнувани пуберчета ;
прахуляци , пране , чинии ...  ooooh!;
как се справят другите жени , аз не мога ;
и работят и домашните задължения си изпълняват перфектно ,
ако реша да съм ок с всичко , душа не остава  Blush
Хайде сладурчета хубав ден от мен !!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт