Жената ЛЪВ - 46

• 16 026
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Влизам да мрънкам - детето беше с дядо си на вилата, но тази нощ е почнал да повръща и е вдигнал висока Т. Прибрах си го към 11 ч. и направо кацнахме пред кабинета на лекарката - грип в пълния му блясък  Confused.
Толкова ми е отпаднало детето, че му дадох лекарства и сам се сви на спалнята като мишленце и заспа.
Рени, вземай мерки и оздравявай  Hug.

# 106
Вени, дано като дремне, да се почувства по-добре Мартушко. Praynig Какви лекарства ви изписаха?
Аз тази сутрин се сетих, че и ти нещо не беше добре. Мина ли ти?
Рени, оздравявай! Hug

....как се справят другите жени , аз не мога ....

Аз за себе си мога да кажа, че се справям с основното и належащото - готвенето. Всичко, що мога да отложа, го отлагам Twisted Evil

# 107
  • София
Поли, аз пих едно противогрипно, наречено Ремантадин (имах го у дома) още като усетих, че нещо не съм в час и май пресякох всичко навреме.
Иначе лекарката изписа натриев цитрат, панадол на хапчета и хексалгин (ако джасне много висока Т), както и една банка глюкоза. Ходя около него и на 5 минути трябва да му давам по една лъжица. Каза да й се обадя утре, за да я информирам какво е положението.

ПП: у нас е такава лудница, че едва ли може да е по-разхвърляно! Много обичам да ми е чисто и много мразя да чистя  Crazy. Чекай да го барна с малък шрифт, сякаш срамът ще е по-малък  Mr. Green

# 108
Мен пък не мЪ е срам Crazy. Толкоз успявам  33uu Предпочитам да съм си починала и да съм наспана. Или пък да си направя една питка. Crazy С това мисля да се занимая след малко. Нищо, че сме потънали в пепелаци, прането ми няма кой да прибере от сушилника, а имам да пера поне три перални, обаче то едното /прането/ зависи от другото /прибирането на чистото/, и понеже не ми се занимава сега с това, всичко си чака реда /настроението ми/ Mr. Green Ами дано не ви разочаровах много ooooh!

# 109
  • София
Ами дано не ви разочаровах много ooooh!
Мне, никак даже! Аз дори съм очарована, че намирам себеподобни  hahaha  Hug!

# 110
Ами дано не ви разочаровах много ooooh!
Мне, никак даже! Аз дори съм очарована, че намирам себеподобни  hahaha  Hug!

Me too. Аз също мрънкам, че не успявам, все има нещо, закоето не ми стига времето, ама пък си мисля, че пък иначе ще ми е скучно  Blush

Ей, Вени, дано Марти се оправи бързо  Praynig Мам** му и болести.

# 111
  • София
Наспа се и определено изглежда малко по-добре, мерси момичета  Hug. Само дето почна да кашля, а докторката не изписа сироп и се чудя дали да й звъня, или направо да купя някакъв, или пък да не му давам нищо  newsm78.

# 112
.... Аз също мрънкам, че не успявам, ...

И кат' мрънкаш оправия има ли? Няма. Е? Що мрънкаш тогаз? Хич и не мрънкам даже. нЕма смисъл Mr. Green
Добре, че сме себеподобни и по т'ва Crazy. Е, сред нас има и много изключения, за баланс и равновесие Joy

# 113
И аз съм така момичета. От няколко дни се пробвах с една надомна работа, но май ще се отказвам. Не мога да се оправя с материята и къщата ми е ужас. Адски съм изнервена пък че не мога да се справя и трябва да се откажа. На ръба съм.  Twisted Evil
Вени, бързо оздравяване на Марти.  Hug Вземи му Хидратин Алфа. Давах на Вики като беше цяла седмица с повръщане и разстройство. То се дава при обезводняване.
Не ми се пише повече. Абе защо така се изнервям като не мога да се справя с нещо Вие така ли сте. Направо вря и кипя когато съм безсилна. Сигурно е от зодията.  Flutter

# 114
  • София
 Joy Ками, молим ти се, не говори на Вие, че се чувствам като баба ти  Crossing Arms!

Изнервям се и аз, не можах да се отуча от тоя вреден навик! А днес бях и много притеснена, заради детето, чак ми се разхлопа сърцето... И естествено, Б. сутринта замина за Карнобат  Crazy.

# 115
Joy Ками, молим ти се, не говори на Вие, че се чувствам като баба ти  Crossing Arms!
Joy Joy Joy Това ми е останало от БТК то.  hahaha Понеже пишех писма на клиентите, та така, на Вие  Mr. Green

Карнобааат ми той У наш'та околия бат Бойко, бре.  Crazy

# 116
Абе я се научете да казвате: Майната му! Crazy, и толкоз. Знаете ли, аз като не ми срещне нещо така, както съм искала и съм си мислила, и с усмивка си казвам: Егати, това ми се случва на мен? Не, не може да бъде Joy Ако щете ми вярвайте, усмихвам се Crazy. Просто си знам, че съм късметлийка, и това случилото се сега е нещо като изключение Wink. Е, като има болни, и особено децата, е гадно, но пък за щастие всичко отминава. Ако знаете как се тормозя заради Ник да не би да има проблеми с бъбреците, щото не пикае т'ва дете, и това е. Обаче там е работата, че и вода много не пие. И се чудя дали си втълпявам нещо, или не. Ако не се случи нещо извънредно, като дойде време за ясла и изследвания, ще се види Whistling.

Кам, лИбопитна съм си Blush. К'во работиш?

# 117
  • София
Ками, как ме развесели, ако знаеш  Joy  Hug!
Бат Бойко има много тЕсни контакти с вашта околия. Ако не е в Карнобат, то задължително ще е в Поморие или Несебър, а аз вися в София като наказана  Crossing Arms.

# 118
Ками, как ме развесели, ако знаеш  Joy  Hug!
Бат Бойко има много тЕсни контакти с вашта околия. Ако не е в Карнобат, то задължително ще е в Поморие или Несебър, а аз вися в София като наказана  Crossing Arms.
Ако искаш някой път можеш да се объркаш да дойдеш с него.  Flutter  Hug
Пол, нищо не рабтя.  Mr. Green Опитах но май няма да стане. Въвеждане на данни.  Crazy

# 119
....Пол, нищо не рабтя.  Mr. Green Опитах но май няма да стане. Въвеждане на данни.  Crazy

Нямам представа що за чудо е това, но трудно ли е? Кое те тормози? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт