Толкова ми е отпаднало детето, че му дадох лекарства и сам се сви на спалнята като мишленце и заспа.
Рени, вземай мерки и оздравявай
.
.
Какви лекарства ви изписаха?
. Чекай да го барна с малък шрифт, сякаш срамът ще е по-малък
. Толкоз успявам
Предпочитам да съм си починала и да съм наспана. Или пък да си направя една питка.
С това мисля да се занимая след малко. Нищо, че сме потънали в пепелаци, прането ми няма кой да прибере от сушилника, а имам да пера поне три перални, обаче то едното /прането/ зависи от другото /прибирането на чистото/, и понеже не ми се занимава сега с това, всичко си чака реда /настроението ми/ 

! 
!
Мам** му и болести.
. Е, сред нас има и много изключения, за баланс и равновесие
Вземи му Хидратин Алфа. Давах на Вики като беше цяла седмица с повръщане и разстройство. То се дава при обезводняване.
Ками, молим ти се, не говори на Вие, че се чувствам като баба ти
!
Това ми е останало от БТК то.
Понеже пишех писма на клиентите, та така, на Вие
, и толкоз. Знаете ли, аз като не ми срещне нещо така, както съм искала и съм си мислила, и с усмивка си казвам: Егати, това ми се случва на мен? Не, не може да бъде
Ако щете ми вярвайте, усмихвам се
. Просто си знам, че съм късметлийка, и това случилото се сега е нещо като изключение
. Е, като има болни, и особено децата, е гадно, но пък за щастие всичко отминава. Ако знаете как се тормозя заради Ник да не би да има проблеми с бъбреците, щото не пикае т'ва дете, и това е. Обаче там е работата, че и вода много не пие. И се чудя дали си втълпявам нещо, или не. Ако не се случи нещо извънредно, като дойде време за ясла и изследвания, ще се види
.
. К'во работиш?
!
.