Жената ЛЪВ - 46

• 16 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Ками, да ти е жива и здрава мама! Много радост и късмет!  bouquet
Жу, свеки е Ганка  Mr. Green Днес е ГанкоЖечкин ден! Празнуват всички с имена Ганка и Жечка Mr. Green
hahaha hahaha hahaha И Женя, щото и зълва ми има РД.  Mr. Green

# 601
  • София
Иии, начи, човек да не ви остави за два часа - измислихте нови именни дни  Joy  Hug!
Да са живи и здрави празнуващите майки, свекърви, зълви   bouquet.

# 602
Да Ви Mr. Green кажа, си купих обуЩа, обаче вече Ич не ми харесват.  Crazy Crazy Crazy

# 603
Иии, начи, човек да не ви остави за два часа - измислихте нови именни дни  Joy  Hug!
Да са живи и здрави празнуващите майки, свекърви, зълви   bouquet.

Е как пиене и мезе да има, повод ще се намери. Като сме без празници, да не сме безделници.  Joy Joy Joy
Честито на всички празнуващи и от мен.   bouquet
Кам, много бързо си ги разлюби нещо.  Thinking

# 604
  • София
Да Ви Mr. Green кажа, си купих обуЩа, обаче вече Ич не ми харесват.  Crazy Crazy Crazy
Ти май ще поставиш световен рекорд по нехаресване на нова придобивка Joy! Кога ги купи, кога ти омръзнаха  Laughing!?

# 605
... Кога ги купи, кога ти омръзнаха  Laughing!?
На касовата бележка пише, че съм ги купила в 13,02ч.  Joy Има няма 2 часа.  Mr. Green

# 606
  • София
Ками, това е толкова типично лъвско  Joy, но ти наистина счупи световния рекорд  hahaha!
Прибери ги някъде за един месец и може и да ги харесаш после  Laughing.

# 607

AAAAA тъй ли? Ми квото такова. Фотни ги да ги видиМ, В-Е-Д-Н-А-Г-А  Naughty
Иначе да си ги носиш със здраве и мерак от утре  Wink Joy

Вени къде ходи ?

Ко правите бре?
Ако някой прави нещо интересно да дойде ка каже  Joy ( освен Камчето  Wink)

# 608
Ако някой прави нещо интересно да дойде ка каже  Joy ( освен Камчето  Wink)
Що бе, аз имам и други интересни неща за казване.  Crossing Arms Омръзнах ли ти днес.  Crazy
Ей такива са. Никога до сега не съм си купувала обувки с токче .  Crazy

# 609
  • София
На никакво интересно място, за съжаление. От сутринта се разкарвам - водих детето на тренировки, после го откарах на алианс, пазарувах малко и плащах сметки  Crazy.
Сега ще ходя до една сладкарница, че трябва да купя торта за детето на една приятелка и се чудя дали да не купя и за нас  newsm78.

# 610
  • София
Кам, знаеш ли как ще ти тичат на една дънкова пола, дето си ни показвала  Peace.

# 611
Камче, а бой бе  Grinning Ми твойто си е интересно с буйките, друго има ли?
Как така за първи път си купуваш с токчета МА жена?  Shocked Лъжеш  tooth Ми да са ти честити и от утре да тропкаш с тях по бургаските улици  Hug
Иначе изглеждат стабилни за обувки на висок ток. Харесват ми  Peace Такъв цвят ли са?

Офф искам на вън  Whistling

Днес свекър ми и майка ми ще ходят с Кали и Мишо да си избере Калито торта за събота. В събота ще е РД-то на онова място дето ми помогнахте да намеря кординатите  Heart Eyes

# 612

Как така за първи път си купуваш с токчета МА жена?  Shocked Лъжеш  tooth
Не лъжа, бре. Аз обикновено се обличам по спортно и ходя на равни обувки, ако са високи, то са с платформа, ако ме разбираш. Всъщност имам едни ботуши /не обувки/ с висок ток и съм ги обувала, само за една сватба. Ми не мога да нося токове и т'ва си е.  Crossing Arms
Иначе са черни.

# 613
Камче ,много интересно  Crazy

# 614
Камче аз пък си харесах ето тези боти http://paolobotticelli.info/product/1901/2s-10552.html , но нямаше черно и нямаше моят номер  newsm78 и много ме е яд. А и калъпа на ПБ някак си не отговарят на моят крак  newsm78 Или са ми малки или големи. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт