Жената ЛЪВ - 46

• 16 022
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Тц. от Плевен съм ...родом, в момента живея в Бургас. Що бе?

# 661
Ми щото така помислих. По напред беше споменала нещо Варна, морето или нещо такова та затова си го помислих.

# 662
По принцип глава на семейството е този, чийто доход е основен вкъщи, и няма общо с това кой командва, обикновено се разминават  Mr. Green
Tъй де, тъй! То за това в момента аз съм главЪта Mr. Green
Чеби, никаква идея нямам що за чудо е това Thinking Поради какви причини се налаги тази процедура? И дали пък е задължително? Друга алтернатива няма ли?
Правих кекс... и дЕцата сменили местото на канелата с чубрицатааааа... и аз си ръъъся ooooh! Ръся и си мисля:"Леле тая канела ква е едра."  hahaha По едно време само си ръсех Mr. Green Овреме се усетих и искам да ви кажа, че положих новаторски дух в сладкарството Joy Трепач е чубриковия кекс Whistling
От една седмица си издирвам на микрофона гъбката. Дребчо си играеше с нея и като го питам къде е ми вика детето "пеналнята" ама аз не я виждам там и си викам "пак ме праща за зелен хайвер тва малкото". Днес вече му поставих въпроса ребром и детето търчи към кухнята. Пристига след малко и ми казва:" В дупката е мамо, Алчо не може да го извади!" Отивам аз и кво си мислите?! Наврял я в дупката дето се заключва вратичката ooooh! С пинсета я вадих Crazy hahaha А Митко ме пита дали не ми е било трудно да затварям вратичката... ми трудно ми беше ама се справИх... нЕколко пъти tooth #Silly
На фона на цЕлата тъпня около мен днес се посмях подобаващо, а и скандал вдигнАх в един магазин Twisted Evil и ми олекнА Whistling

# 663
  • Пловдив
Ее, Тедич, чубрица с кекс, ама пак става за ядене. А моят и без чубрица си беше хем горчив, хем солен  ooooh!.

А дунапренчето на микрофона е явно привлекателна занимавка за дребните, моята пък го беше изгризала и след това покрила следите зад раклата  hahaha

# 664
  • София
Ха ха ха, Теди, много се посмях с тебе, душа  hahaha  Hug!

Днес съм сготвила пържолки (щото са мънички) с картофена салата и таратор. Детето яде трета пържолка и си поиска допълнително и салата  Shocked! Не мога да повярвам!

# 665
Добър вечер.

Гоооляма и поредна грешка направих пак като  поканих свекито и свекър ми на гости. Яд ме е на менне си ама много  Twisted Evil Обещавм си вече да не го правя  Peace

Тедко ма , и аз се посмях с твойте бандити и теб  Joy а най-интересното ми беше " и дЕцата сменили местото на канелата с чубрицатааааа..." как става това да му се невиди  newsm78 У моята куФня никой не пипа по собствено желание  Mr. Green
Кажи сега яде ли се това чудо или не?

Вени
браво на Марти, спорта май му действа добре.

# 666
Добър вечер, мили! Hug

Поизписали сте темата днес, браво! Crazy Четох ви, ама нищо не запомних. Бях на работа днес, без крака съм след 12-часово стоене права ooooh!,и сега си почивам.

Норче, имала си някакви сантиментални моментни изблици и не си изчакала да ти минат. Mr. Green Затова си ги поканила, макар да знаеш, че накрая ще те е яд. Twisted Evil

Тедко, кат' каза кекс, та се сетих за другото Crazy. Гладна кокошка просо сънува мойта работа. Whistling И к'во викаш - ядеше ли се? Crazy

Стеф, тоя линк какъв е такъв модерен, ужас! Crazy Един патък не видях нормално и нищо не ми хареса. newsm78

Ко си прайте иначе? Времето как е при вас? Hug

# 667
Пол невероятно права си, но вече гластно казах на моят , че това няма да се случва У ДОМА  smile3528 wait повече  Naughty
Офф много ме е яд, чак не мога да пиша  Twisted Evil След целия ужас през който минах тази седмица, само това ми трябваше конфликт със свекър ми който ми е единствената ми помощ  Twisted Evil

Иначе ходих на козметих тази вечер и като се върнах се метнах да слагам маси, дигам и т.н.

Отивам да си взема един душ, че да махна отризателната енергия  Wink

# 668
  • Пловдив
Реа, видях питането ти в темата за въпроси... Wink
Виж тук

# 669
Норче, мноО съм лИбопитна за какво се скарахте, обаче не ми обръщай внимание. Mr. Green И се научИ да си озъптяваш сантиментите. Wink Ще видиш, че е по-гот. Crazy И аз имам такива изблици, но бързо ми минават, може би мисълта ми тече с една идея по-бързо и надушвам последствията. Twisted Evil

Все се сещам как веднъж /и не само Whistling/ писах тук как съм изяла света в късните доби, а Джуджи рече - Щото си гладна, затова. Много беше права. Ето и сега. Ядох един сандвич на работа към 17 часа, прибрах се у дома и не вечерях. Обаче сегаааааа свят ми се вие. Добре, че в къщи няма нищо подходящо, което да погълна и да прегреша. Whistling Успях да изям само една купичка с фъстъци, една ябълка и за десерт - филия с маргарин. Embarassed

# 670
  • София
И аз ядох днес като ламя! Две скалички, три портокала, чаша прясно мляко..., а преди това вечерях обилно - пържола, картофена салата и таратор  Rolling Eyes. И продължавам да съм гладна, ама не остана нищо вече  hahaha hahaha  ooooh!.

# 671
...И продължавам да съм гладна, ама не остана нищо вече  hahaha hahaha  ooooh!.

hahaha Joy

Леле ужас! Crazy Това жената не е като човека значи. Бе що на мъжете не им се случват такива работи. newsm78

# 672
Чеби, никаква идея нямам що за чудо е това Thinking Поради какви причини се налаги тази процедура? И дали пък е задължително? Друга алтернатива няма ли?
Правих кекс... и дЕцата сменили местото на канелата с чубрицатааааа... и аз си ръъъся ooooh! Ръся и си мисля:"Леле тая канела ква е едра."  hahaha По едно време само си ръсех Mr. Green Овреме се усетих и искам да ви кажа, че положих новаторски дух в сладкарството Joy Трепач е чубриковия кекс Whistling

Понеже ми забра пръста на крака и тръгнах по доктори. От личната през хирург и до кожен. Имало гъбички по нокъта и трябвало да се махне нокъта. Друга алтернатива не казаха, дадоха един спирт и едни хапчета да ги взимам 2 седмици докато мине възпалението и после на касапин, сори на хирург,  за да махнел нокътя. Ама аз мисля да потърся и друг доктор, защото аз без бой нокътя няма да си го дам. Така де, без да сме пробвали нищо друго, направо вади. Ми не съм съгласна пък.  Crossing Arms
Аз преди години правех едни "солени" целувки. От тогава се научих, че сладки и солени подправки се държат в различни по вид съдчета, за да се познават отдалече и повече не съм бъркала.  Flutter

# 673
  • София
Добро утро!  Hug Има ли гладни, на мен ми държи влага от снощи  hahaha.

Чеб, дано да ти зарастне пръстчето и да не се наложат хирургични манипулации  Peace.

# 674
Добро утро! Hug

Вени, аз хапнах, но просто защото не пропускам закуска. Crazy
Руми, гъби се морят, макар и зорлем. Що пък трябва да се маха нокътя? ooooh! Дано ти се размине.! Praynig

Правя хляб, сложих боб в гювеча, и ще излизам по задачи. Времето ми е супер недостатъчно. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт