МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 7

• 57 771
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас/Пз
Ани спокойно, не се тревожи дори и да си секцио

Аз имам едно секцио и точно за това се притеснявам!  Peace Според мен колкото по-бързо се направи раздвижването е толкова по-добре. Това ми го каза рехабилитатора, който ме раздвижи 5 часа след първото секцио.  Peace

# 121
  • До морето :)
А има ли специален ден за отворени врати или не? Ясно е, че е най-добре там да си задам въпросите.   Grinning
Мен пък ме интересува колко ще платя. Не може да ме приемат и да ми кажат примерно 500 лв., а на тръгване 1000  Peace Съгласна съм да дам 1000, но да не е пред свършен факт  Peace

оф Нелка стига с тези пари бе душа... толкова много мамми обясняваха че не се плаща допълнително нищо за което ни не си уведомена

пак ще дам пример със себе си НЕ СЪМ ПЛАЩАЛА И СТОТИНКА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ТРЯБВАШЕ

никоя болница НЯМА право да съхранява кръв
ако недай си боже се наложи нещо се взима от центъра а после близките връщат съответните банки
ТОВА НЕ СЕ ПЛАЩА
хахахахахахах, взимам си бележка  Peace Ама аз какво да направя, че през 2 дни си сменям мнението къде да раждам.  ooooh! Тъкмо се навия за едното място и чуя нещо лошо за него. После тъкмо за другото - и оттам някой се оплаква.  #2gunfire Ей, не трябва да ми се дава избор на мене  Hug

# 122
Окръжна или Девата???!!!Разбира се,че ДЕВАТА!!!Нова болница ,подбран персонал,собственика си пази името и гледа всичко да е ок!ПАРИ-ДА , ма то вече навсякъде е така!В Девата поне знаеш колко струва -даваш и забравяш ,а в окръжна знае ли човек-закучи ли се нещо започва (по слухове ) яко цакане!Персонала се държи нормално с теб!Ако има някакви оплаквания Бат Семир е насреща:)Колкото до секциото ....исках нормално ,но стана така че трябваше да ме срежат и докато си чаках реда....оле малееееее радвах се за секциото!Свалям шапка на всички жени ,които раждат нормално Hug

# 123
И аз казвам, разбира се, че за предпочитане е раждането в МБАЛ "Дева Мария", не бива да се двоумиш. И друг път съм казвала тук, че тъй като съм раждала и в МБАЛ Бургас - първи път, а втория в МБАЛ Дева Мария, просто едното няма нищо общо с другото. В МБАЛ "Дева Мария" ти си човек, на другото място си просто част от конвеира/така се чувстваш, въпреки че си дал пари под маса/, на следващия ден просто никои не ти познава. Докато в Дева Мария до изписването ти си обграден с внимание и съвети. Ани, не се притеснявай от секциото. На следващия ден идва рехабилитатор, раздвижването не е много трудно, просто се стегни. Всичко ще е ОК.

# 124
  • Бургас/Пз
Ани, не се притеснявай от секциото. На следващия ден идва рехабилитатор, раздвижването не е много трудно, просто се стегни. Всичко ще е ОК.

Точно три поста по-нагоре съм писала, че вече съм раждала един път с операция и не ме притеснява нито тя, нито болката, притеснява ме, че се чака толкова много за раздвижването и че бебето се дава толкова късно след раждането!  Confused

# 125
Искам да ви  кажа че наскоро раждах там и платих ужасно много.Някой плащаме повече други по малко.Аз бях със секцио нито съм била във вип стая нито нещо по специално.Неискам да се оплаквам но поне да се установят тея цени защото хората се подвеждат много !Бъдете по - подготвени с парите добре че и ние бяхме!Все пак благодаря на неонатологията и на Докторите не мисля че те са виновни за сумата.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 14:30 от Krivachka

# 126
Окръжна или Девата???!!!Разбира се,че ДЕВАТА!!!Нова болница ,подбран персонал,собственика си пази името и гледа всичко да е ок!ПАРИ-ДА , ма то вече навсякъде е така!В Девата поне знаеш колко струва -даваш и забравяш ,а в окръжна знае ли човек-закучи ли се нещо започва (по слухове ) яко цакане!Персонала се държи нормално с теб!Ако има някакви оплаквания Бат Семир е насреща:)Колкото до секциото ....исках нормално ,но стана така че трябваше да ме срежат и докато си чаках реда....оле малееееее радвах се за секциото!Свалям шапка на всички жени ,които раждат нормално Hug

newsm10

# 127
Krivachka, посмали малко. Да не мислиш че някои тук ще ти повярва, че си платила 3000 лева. Стига с измислици и провокации. И аз съм раждала със секцио в МБАЛ "Дева Мария" .  Няма такова нещо. Сумите са регламентирани. Относно раздвижването след секцио, мисля, че няма как да стане същия ден след раждане, просто физически е невъзможно. Един ден повече или по-малко не е от значение, мисля. Щом вече ani_d си раждала знаеш, че за бебето ти така или иначе се грижат неонатолозите, после ти ще си го гледаш. Важното е ти да се чувстваш наред за да си гледаш бебчо.

# 128
Krivachka незнам каква тие целта,ама днес се регистрилала и само да изкажеш това мнение Thinking пък и бъди по обстойна какво значи много пари.Според мен никой няма да му обърне внимание на поста ти Naughty

# 129
Krivachka, защо пишеш някакви неща, а след това си редактираш отговора. Беше написала , че са ти взели 3 000 лева за раждане в Девата, а след това го махна. Какво е това нещо? Аз ти се възмутих, а сега ти се възмущавам още повече.  Не бива така!

# 130
до сега само четях какво пишете в форума и днес се регистрирах за да си изкажа мнението.бях писала цената след това реших че няма смисал и за това се поправих.Просто вие който не сте плащали толкова не казвате нищо,аз не се оплаквам казвам само как беше с мен!неискам да остана неразбрана и извинявайте ако съм убидила някой.Не искам никой да обраща внимани всеки сам решава но поне нека бадат точни в ценоразписите!

# 131
до сега само четях какво пишете в форума и днес се регистрирах за да си изкажа мнението.бях писала цената след това реших че няма смисал и за това се поправих.Просто вие който не сте плащали толкова не казвате нищо,аз не се оплаквам казвам само как беше с мен!неискам да остана неразбрана и извинявайте ако съм убидила някой.Не искам никой да обраща внимани всеки сам решава но поне нека бадат точни в ценоразписите!
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР ПОИСКАЙ СИ РАЗПИСКА ЗА УСЛУГИТЕ!!!

# 132
Krivachka, аз три пъти съм лежала в болницата, първият път още не работеха със ЗК, и общата сума не стигна 3000лв. Мога да кажа и за какво. Първо беше аборт по мед. причини в 6м.; втория беше амниоцентеза с тридневен престой; третия за наше щастие миналия месец за раждане. Не знам кога си родила,но в самото начало имаше един Лукс пакет, той мисля беше 2700лв.( не съм сигурна дали не беше 1500) , но тогава не работеха със ЗК и пакета си беше Лукс.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:38 от pepita1973

# 133
Здравейте, момичета!
Всеки ден ви чета. Съвсем скоро ми предстои секцио в Дева Мария. С предна, ниска плацента съм. Много ме притеснява това, че трябва да минат през нея, за да стигнат до бебето. Някоя от вас да е имала такъв проблем?
  Cry

# 134
 Чудно ми е защо наистина собственика не вземе да уеднакви цените?В смисъл-твърда цена на нормално раждане в стандартна, ВИП и ЛУКС стая, съответно за секцио.Би спестил много тревоги на бременните и родилките, може би даже и колебания от страна на някои къде да родят.Мисля, че съм казвала преди- на мен не ми взеха никакви пари допълнително.НО през целия си престой аз се притеснявах за това какво ще калкулират накрая и дали ще имам готовност за това.Сега някой ще каже-ако не мога да си го позволя, защо съм отишла да раждам там?Ами мога да си го позволя, но от определена сума нагоре сериозно би ми се нарушил бюджета.Освен това другата мисъл, която ми е минавала през главата е-дали няма да се "измислят" някои проблеми, за да се вземат накрая повече пари?Не се случи, поне при мен, надявам се не се случва никога.Но това са притеснения, които може би много от родилките имат.Кому са нужни?Не може ли престоя в Девата да се превърне в абсолютно приятен без подобни притеснения?

Общи условия

Активация на акаунт