Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи! (Тема 12)

• 23 738
  • 674
  •   1
Отговори
# 135
Честито на празнуващите днес! Бъдете живи и здрави и винаги много обичани!!!

За кошчетата,не искам да се натрапвам,но мамите,който са избрали да си купят и кошче за вкъщи и колички 3в1 е малко в разход.Предвид това,че коша от количката можете да си го разнасяте по стайте и е достатъчно стабилен. Аз Алекс го разнасях с него от гаража до вкъщи и обратно или по различните стай.
Ерия,за мен това е 3та бременност аборт,раждане (секцио5 дни преди термина) и винаги при д-р Карагьозов .Прекрасен професионалист е и човек! Ще останеш много доволна.Все още не сме обсъждали дати с него,на мен ми се въртят разни,но му имам пълно деверие и ще се съглася каквото и да каже.
За татковците,бях чувала,но не сме го ползвали когато родих Алекс,а и тогава нашия тати беше студент.Сега ще се възползваме,не че няма да ходи на работа де  Mr. Green 

Аз съм добре,след малко отивам на козметик,да се подготвя за прегледа в понеделник и нямам търпение да видя бебче. С контракции съм всеки ден понякога много болезнени дебелея многоооо от плодове основно как става тази магия и аз не знам. Боли ме кръста,с вените нямам никакво подобрение.Не мога да спя добре и така.Още малко остава и стискам зъби. Алекс е много пръвързан към братчето си,винаги го включва в игрите си,става и заспива с името Мити,ще е горд батко. Наскоро беше извадил неговите обиколници и направи една импровизирана кошарка за Мити  Mr. Green колко време се борих да ги прибера,е не ми даде това е на Мити и край  Mr. Green

Хубав съботен ден ви желая  Hug На финалната права сме,толкова бързо мина времето  Hug

# 136
Привет, коремчета  Hug

Честит Рожден Ден на Нелинка и на milena_june! Да сте много позитивни и любящи мами!

Добре дошли на vandadi и Вики (milite_te)! Никога не е късно да се включите! Колкото повече, толкова повече  Laughing    bouquet

Веси, аз ако купя кошче ще е за спане, вместо легло за първите месеци, не за обикаляне из стаите. Иначе не знам за другите мами.
Твоят Алекс е много сладък и наистина ще е горд батко, виж как се грижи отсега за бебчето  Heart Eyes

Приятен съботен следобед на всички!

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 16:04 от LadyDiDi

# 137
Здравеѝте.Честито на празнуващите.Бъдете живи и здрави и мнооого щастливи.
Спряла съм се на това http://www.mothercare.com/Cuddledry-Oatmeal/dp/B000MMF7YU/sr=1-1 … 4041&mcb=core,но незнам,вие какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 16:49 от zai4eto 81

# 138
Добро утро,слънчица! Hug
При нас има сняяяг Laughing
Да се похваля-утре ще си вземем леглото за бебето,дърводелеца се е справил само за 2 седмици,но малко ме е страх да не би да го е направил така през пръсти....Ама ще видим...
Вандади,добре дошла! Hug Кажи кога ти е термина,за да те добавим на първа страничка.
Количката е страхотна, много ми хареса, но не видях цената. Колко струва?

# 139
Оппа, грешка.

# 140
  • Бургас/Пз
Веси, аз ако купя кошче ще е за спане, вместо легло за първите месеци, не за обикаляне из стаите.

И аз почнах да го обмислям като вариант за първите 4-5 месеца, бебето да спи в кошче и чак след лятото да го преместим в кошара, особено ако се стигне до драми и се наложи и бебето и Калоян да спят при нас. Не ми се вижда уместно да спи в коша на количката /ако имаме такъв/, защото все пак с него ще сме по разходки, а колкото и да е навън си е доста мръсно, за да го внасям после в спалнята! Ама засега сме само на вълна мислене  Thinking Иначе се намират кошчета и на доста изгодни цени като гледам....

# 141
Здравейте!
На Нелинка и на milena_june честито!!!
Исках да попитам Никол колко струва количката, която ни показа. Стахотна е. Нещо обаче обърках и съм сложила грешен цитат, сори на всички.
Кошчетата ви са супер. С първото си дете ползвах подобно и ми вършеше страхотна работа. После го подарих на моя приятелка, която също остана много доволна. Много са сладки.
Има ли някоя от вас, която смята да ражда нормално след секцио? Според моята лекарка не пречи второто ми раждане да е нормално, всичко засега било наред, а и било минало доста време след секциото ми (почти 7 години).
Пропуснах да споделя, че новата темичка много ме очарова, много добре сте я оформили. Бравоо!!
Хайде, засега чао от мен!  Hug

# 142
zaicheto 81, много е сладко, но лично на мен ми се виждат много 25 паунда за нещо, което и обикновенна памучна хавлия би свършила работа Simple Smile

За кошчето, и ние ще го използваме за спане само, както си е на стойката, няма да го разнасям въобще, нямам и желание да мъкна неща нагоре и надолу по нашите стълби Simple Smile А кошчето на количката става да, но тогава пак трябва да се купува стойка отделно, в нашият случай поне. За цената, която го взехме си струва, после даже мога да го продам за същата цена или близка, втора ръка Simple Smile

Лека вечер на всички  Hug

# 143
  • Бургас/Пз
Има ли някоя от вас, която смята да ражда нормално след секцио? Според моята лекарка не пречи второто ми раждане да е нормално, всичко засега било наред, а и било минало доста време след секциото ми (почти 7 години).

asitta, за сега аз съм от тези,  които така смятат  Mr. Green, ама да видим какво ще се получи накрая. Моето секцио е преди 2г8м от термина ми за раждане, да видим дали ще се преборя с моя лекар!  Rolling Eyes
Виждам, че си от Варна, при кой лекар и в коя болница смяташ да раждаш?

# 144
  Здравейте!
  Честит рожден ден на Нелинка!  newsm59  ura Да си здрава, щастлива и най-обичаната жена и бъдеща мама!
  asitta , аз имам желание да се пробвам поне да родя нормално, около 2 год и 9 мес след секцио. Все още не съм сигурна дали израждащия ме лекар ще се съгласи, както и дали въобще ще има показания за това. Но желанието ми е ПОНЕ да ме оставят да започне родовия процес и тогава да ме режат, ако се налага. Просто не искам планирано секцио, въпреки че осъзнавам, че това ще е най-удобния и за мен вариант, но раждането не е удобство. Напоследък чета доста информация по въпроса, искам да знам максимално много за изискванията и рисковете, не съм от тези, които се паникьосват, така че няма да ми навреди да знам повече.
  Кошчетата са много красиви, галят окото  Peace При нас бебето също няма да спи в кошарата първите месеци. Но ще използваме подобно кошче със стойка от времето, когато аз съм била бебе, но тунинговано с нови обиколници.

# 145
Честит рожден ден Нелинка!

Vandadi,добре дошла!Никога не е късно да се включиш в отбора!

Аз да се похваля-от влагалищния секрет,който взехме в сряда-нямам никакъв разтеж и съм с първа степен чистота!Юпииииии!!!

# 146
Здравейте и от мен през днешния ден !
Честии рожден ден на мамите рожденнички   Hug и добре дошли на новите мами  welcome
Аз да благодаря на всички, коиро се включиха по темата с отпуската на татковците, успях да разбера каква  е схемата и сега остава само да пуснат нашия татко и той да си е покрай нас поне 15 дни.
Искам да Ви се похваля първо - след дългоооооо умуване, поръчахме нов гардероб за нашата стая, с което официално се постави началото на бебешкото разместване и подреждане  newsm44
Сега остават още 1000000 неща, но важното е че започнахме.
А сега и да се оплача - не можах да спя за 3 поредна нощ и сега съм като ударена с мокър парцал цял ден и заради това много нервна и все намусена на ММ за нещо. Много гадна работа значи  Rolling Eyes
Искам да Ви кажа, че вчера ходи и до фирмения магазин на Чиполино в С-я и имаше доста хубави неща - само не разбрах те каква фирма са - някой има ли идея?
Имаше и една много симпатична количка - модел Футура, на сносна цена - 280 лв. и много се чудя дали да не я взимам  newsm78 С татито нещо и за това не можем да се разберем - била му грозна триколката, моля Ви се, особено тази с такава аеродинамична форма  hahaha Много лошо все се разминават мненията ни и направо не змам как ще постигнем консенсус   #Crazy
А да, купих люлка за кръщелницат ами, която е просто страхотна, ще купя такава и на Жорко като му дойде времето.
Хайде сега Ви оставям да ходя пак да си полегна, че голямо спане ме тормози!
По - късно ще мина пак да Ви видя,

# 147
  • Бургас/Пз
Искам да Ви кажа, че вчера ходи и до фирмения магазин на Чиполино в С-я и имаше доста хубави неща - само не разбрах те каква фирма са - някой има ли идея?
Имаше и една много симпатична количка - модел Футура, на сносна цена - 280 лв. и много се чудя дали да не я взимам  newsm78

Ели, помисли добре, ако ще е ползваш за новородено. Нито дръжката се обръща, нито коша се върти, гледа само напред , а е и близо 15кг. Ти сигурно като си я видяла на живо си ги съобразила тези неща де, ама аз да си кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 148
  Знаех си, че нещо съм пропуснала  newsm78  Забравих да поздравя новите мами  welcome Както сме тръгнали скоро ще минем заветната бройка от 200...  Mr. Green
  e.damyanova, и аз бях харесала тази количка, но само във виртуалното пространство. Оказа че, че е от старата серия на Чиполино и беше изчерпана в магазина, нямаше и да доставят повече. Но ми обясниха, че е прешестващия вариант на Оптимата, която я имаше и на мен ми се стори много голяма и тежка. Все пак всеки има различни предпочитания, но ако решите да е тя, не се бавете много, за да не свърши и там, където сте я гледали.

# 149
Здравейте отново,
ani_d ходя при д-р Петинка Цветкова, мисля и при нея да раждам. Тя изражда в Майчин дом и в АГ. В Майчин дом бях първия път, много съм доволна, но сега ми е малко скъпичко и най-вероятно този път ще отида в АГ.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт