Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи! (Тема 12)

• 23 736
  • 674
  •   1
Отговори
# 120
bvl,моя бебок и той си показва овенските рогца от сега...Той се завърта по същия начин,който описваш ти,усещам ритничета от едната страна на корема,а от другата-явно шаването на ръчичките-просто се обръща напречно и застава на една страна,но хубавото е,че явно така не му е много удобно и бързо се обръща както трябва....Абе прави големи каскади,понякога направо ме побърква...А сега май хълца,милото...Вие усещате ли ги да хълцат?
Вандади,вече си на първа страничка Peace

# 121
Нелинка,честит рожден ден..... nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 А за говоренето на беба,ние с мъжа ми не сме спрели да и говорим,но пък за песни,малко ме е срам ,но незнам много но пък във vbox има доста и веднъж пях ама малко ми е странно....... Embarassed newsm78 За обръщането нашата мома беше се обърнала както трябва,обаче две седмици след това беше пак с главата нагоре,а сега от два дни ми се търка и ми криви корема и подозирам,че се мъчи да се обърне,както трябва ,но незнам навсякъде усещам ритници,юмруци и вече се обърках.... Sweet monii,благодаря.......

# 122
  • Свиленград
Nelinka20 честит рожден ден.Пожелавам ти здраве и много сбъднати мечти.
vandadi добре дошла.
Моите бебчета вчера и днес са много кротки.Естествено в такива дни аз се притеснявам, но все пак от време на време ме ритат.Не знам дали е от това че и двете вече са с главичката надолу но чувствам една тежест ниско.За песните аз заспивам с музика.Ще пробвам като се родят живот и здраве, дали ще мога да ги приспивам с тази музика.
Лек ден на всички.

# 123
  • Сопот, Пловдив
Честит рожден ден на рожденичките!    bouquet newsm59  party023  Gift Tada

# 124
  • София
Здравейте коремчета  Hug
Да ви се похваля ние вчера бяхме на преглед, след приема на магнезий аортата ми се е отпуснала и пропуска нормално кръв. В резултат на което бебка вече не изостава, а даже е по-големичка с 1 седмица  Heart Eyes Записахме й тоновете, като тя през цялото време рита апарата  Mr. Green
Мен също вече ме викат на две седмици за запис на тонове, доки каза от 28-29 седмица (8-ми ама лунарен месец) Странното е обаче, че записа не се поема от ЗК  newsm78 ама най-важното е че сме ок  Hug
За издаване на болнични по време на грипна епидемия няма проблем, на мен ми дадоха, само микробиология не можа да ми вземе, че имало глоби  Confused
Относно спането - май скоро ще спя на дивана седнала! Щом легна на бебка не й харесва и почва да се вихри....
Весел уикенд ви желая   bouquet

# 125
@nni как така не се поема от ЗК. Може би, защото ще са повече и от по-рано. Аз с Ники ходих в 36 седмица с направление.

# 126
  • София
@nni как така не се поема от ЗК. Може би, защото ще са повече и от по-рано. Аз с Ники ходих в 36 седмица с направление.
знам ли и аз, така ми казаха в клиниката. Аз там съм с направление по ЗК и ползваме каквото покриват, а всичко друго си доплащам  Rolling Eyes Другия път пак ще питам  newsm78

# 127
Аз се обадих вчера на лекарката си да й честитя Бабин ден и й предложих да не ходя на ЖК, докато не отмине грипната епидемия. Все пак в медицинския център се случва да чакат всякакви хора.
Разбрахме се през февруари да ида, стига да нямам някакви оплаквания, разбира се.

Честит рожден ден на Нелинка!

# 128
vandadi, добре дошла  Hug

Нели, честит рожден ден и тук  Hug   bouquet

И моя бебок е много кротък напоследък, минават часове преди да се обади и винаги от различно място ме подритва. Иска ми се постоянно да мърда обаче, като пристрастена към бебешки ритничета съм  Laughing

Nikol298, много е хубава количката, аз много ги харесвам Пег Перего, но тука не са популярни въобще и трудно се намират  Confused

# 129
  • София
момичета ако имате време прочетете темичката за изцепките на татковците. Много добре ми подейства, така си се смея самичка  Mr. Green Mr. Green

# 130
Честит Рожден Ден Нели!  Tada Да си жива и здрава преди всичко,много щастие и късмет а на пролет и най-хубавото и пухкаво  newsm30                       Вандади ,добре дошла мила сред нас много усмивки и безпроблемна бременност.   bouquet  Hug       

# 131
Благодаря ви за топлото посрещане..... Hug Hug Hug

# 132
  • Бургас/Пз
Честит Рожден ден и от мен на Нелинка!!! Бъди винаги щастлива и усмихната!

Днес ми е някакъв супер странен ден - уж нищо ми няма пък определено не съм във форма!  Confused

Никол, много е хубаво Уното!

За момичетата, на които не им се купува нова количка да знаят, че специално за Уното в Продавалника има много добри оферти. Количка под една година е около 350лв, което е на половин цена! Peace Peace Peace

# 133
Честит рожден ден на Нелинка,да си много щастлива и горда мама на сладко бебче през април.

# 134
  • España (Плевен)
  Party Time  Честит Рожден Ден, Нелинка !!!    Party Time 
Много късмет и семейно щастие.    Hug

Общи условия

Активация на акаунт