Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи! (Тема 12)

• 23 734
  • 674
  •   1
Отговори
# 105
Mishela, и при мен е така, бебчо върви две седмици назад. По цикъл термина ми е на 31.03, но на видеозон е към 12.04, а на феталната морфология даже ми казаха за 17.04. Не се притеснявай, ако цикъла ти е по - дълъг, или по - късна овулация е нормално. Не мен лично лекаря д-р Марков, който в момента в София, ми се струва, че е доста нашумял, а и има космическа техника ми обясни, че колкото по - дълъг цикъл имаш, или овулацията ти е късна, вероятността от грешки, в смисъл размери на детето, датата на вероятен термин са по - големи.
Аз миналата седмица ходих на доплерово изследване точно, поради тази причина, че детето било изоставало в растежа си, но само докато чух предположението знаех, че грешат. Изследванията ми са в норма, слава богу.
Аз съм много позитивно настроена, всичко което ми говорят за детето не го приемам първо сигнално, обмислям, вероятностите и грешките, които са възможни да допуснат специалистите, защото и те са хора.
Мисли си само хубави неща, в скоро време ще си една щастлива майка и в прегръдките си имаш бебка, която ще е здравичка и много ще те радва.

# 106
Някой беше споменал болка в ребрата. И при мен е така, нощем не мога да спя. Боли при всяко поемане на въздух. Бях при нерволог и ми предписа панадол и по-малко движение. Сега съм по-добре, но още ме боли на моменти. При мен болката е в лявата плешка. Мисля си обаче да отида на плуване и да видим дали няма да се подобри Simple Smile Лека нощ, мами

# 107
ох докато се запиша,с тези темпове,ще изпълните и тази тема.Диди супер е мила,много забавна.не мога да се похваляс кой знае какво,само тия дни накупих още дрешлета за бебо,одеалце и олекотено.имаме си и легълце и скринче към него.тук няма като в БГ тези прекрасни легла с чекмеджета и шкафчета,а всичко е отделно.ама и на нас ни е доста тесничко в спалнята и не можем да се вихрим.срам ме е да се похваля,че съм от най-големите мами във темата,ама и аз нямам кой знае какви оплаквания,освен киселини от време на време.пак ви казвам момичета,движение и позитивно мислене му е майката.  Hug и горе главата малко остана

# 108
Здравейте сладки априлски мами.....Аз май късно се включвам,но ще се радвам да бъда стед вас.Така на кратко,казвам се Ваня на 27 г.съм,живея в Несебър(но не съм от тук) и това ми е първа бременност,по точно първа успешна...Ами на 100% бебето  мома..... LaughingАми това е лек ден на всички мами......

# 109
vandadi добре дошла при нас Hug
Момичета,аз вчера ходих да се уговоря с докторът при когото ще раждам.Прегледа ме,каза че  всичко е наред.Бебчо е 1100гр..измери му обиколката на главичката и дължината на бедрото и ми каза че върви с около 10 дни напред.Било по едричко засега.По ехограф термина ми излиза на 5.04.Аз ще съм  с планово секцио и на 16.03 ще ходя пак за да определим дата с док.Това е засега от мен,лек ден на всички!

# 110
  • Червено знаме 11:)
 smile3525 за Диди и Петя!!!

# 111
Добро утро на всички, да пожелая приятен и спокоен уикенд!!!

Темичката отново си е страхотна, както винаги, ако имах повече време щях да предложа и аз някой път да я направя но просто нямам такова.

dru4ka - като спомена движение и позитивно мислене, така е, изобщо не съм се спирала и на работа продължавам да ходя и ще ходя сигурно до последно, въпреки че ще съм в болничен вече. И аз съм на мнение, че човек когато се позастои на едно място почват да се обаждат какви ли не болежки, но явно не е само до това, болката си е болка.
Алин при мен болката в ребрата е когато съм права т.е когато има опъване, легна ли болката минава.

Относно количките съм си избрала Peg Perego Uno http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28/ - отговаря ми на всички критерии - една дръжка, голям багажник, 4 ри колела, не е много тежка, има хубав сенник и дъждобран, дръжката се обръща. Ще видим до края, но все към нея ме влече и това си е  Laughing

# 112
Добро утро,слънчица! Hug
При нас има сняяяг Laughing
Да се похваля-утре ще си вземем леглото за бебето,дърводелеца се е справил само за 2 седмици,но малко ме е страх да не би да го е направил така през пръсти....Ама ще видим...
Вандади,добре дошла! Hug Кажи кога ти е термина,за да те добавим на първа страничка.

# 113
  • Plovdiv - Thessaloniki
Добър ден, компания! Днес съм рожденичка и искам да почерпя виртуално с цветни вкусотии:

Ще прекарам днешния ден с роднини и приятели, още не съм изчела всичко, дано успея по-нататък. Искам само да кажа, че вчера гледах един лекар по тв обясняваше колко е важно да говорим и пеем на бебоците в корема, че те всичко чуват, така че не се срамувайте, а им изпейте нещо днес!
Приятен ден на всички!

# 114
Аууу,Nelinka20,имай милост с тия вкусотии,моля те Mr. Green

Честит рожден ден,да си жива и здрава,много усмихната,щастлива,обичана,а през април-да гушкаш най-послушното,здраво и пухкаво бебче!   bouquet

# 115
Честит Рожден Ден!   bouquet

Бъди жива, здрава, много щастлива и усмихната. Желая ти десетки незабравими мигове, спиращи дъха!

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm38

# 117
Честит рожден ден   bouquet
бъди жива и здрава ,обичана и обичащата жена ,а април най -щастливата мама. Heart Eyes

# 118
Нелинка-Честит рожден ден!Бъди жива и здрава!
Добре дошла и на новата мама!
За говоренето- аз на моето бебче много му говоря- това го умея добре, но за пеене и дума не може да става!Ако от сега му деформирам слуха, ще стане музикален инвалид като мен Simple Smile Вчера бебка ме притесни, защото беше много кротичка през целия ден, но от сутринта сериозно напомня за себе си. Мисля си обаче, че се е завъртяла отново и пак в грешна посока, защото усещам ударите и хоризонтално от двете страни на пъпа. Мисля, че още от сега си показва овенските рога Simple Smile и си прави каквото поиска.

# 119
Добро утро,слънчица! Hug
При нас има сняяяг Laughing
Да се похваля-утре ще си вземем леглото за бебето,дърводелеца се е справил само за 2 седмици,но малко ме е страх да не би да го е направил така през пръсти....Ама ще видим...
Вандади,добре дошла! Hug Кажи кога ти е термина,за да те добавим на първа страничка.
Благодаря ви за посрещането,термина ми  е на 03.04.2011г.Бебенцето е мома.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт