Коремът вече ми тежи, но до АПРИЛ бебчо в мен ще си лежи! (Тема 12)

• 22 976
  • 674
  •   1
Отговори
# 75
Да се запиша и аз в новата ни и хубава темичка   bouquet

Редовно ви чета, макар че пиша рядко. При нас нищо ново, освен че сме на гости на свекитата и си прекарвам дните в безумен мързел, седене пред камината или печката по цял ден, чета или гледам тв. Отвреме на време ходим на разходки!
Напазарихме и малко за бебето - заветният шезлонг, на който му бях хвърлила око отдавна, от шезлонг става на столче и може да се ползва дълго време. Взехме и Мозес кошница (нещо подобно на това, в жълто обаче - http://www.preciouslittleone.com/product-information/58/6992/eas … den-moses-basket/ ). Не беше планувана, и малко импулсивно, но съм доволна, няма да местим мебели в нашата спалня. Дрешки разни и така. Отделно си харесах и още една количка - Хоук Кондор - http://www.amazon.co.uk/Hauck-Pushchair-Bootcover-Changing-Rainc … 625443&sr=8-2 Направиха ни демо в магазина и ми хареса, общо взето е по-ефтин вариант на Силвър Крос-а, който съм си харесала.
Никой ли няма съвети и впечатления за бебефони?

Никол298, каква е по-точно болката в гърба и ребрата? При мен е киселини, болката е центрирана в диафрагмата, там откъдето започват ребрата, и е като балон, който се надува и надува и боли страшно, болката отива към гърба - горната част само, плешките и отива към рамената малко.  Същото ли е при теб?
Аз ще ходя на лекар за това другата седмица, че вече не се издържа.
Иначе се дължи на комбинация от притискане от бебето, по-бавно храносмилане, хормони, бебето притиска някаква клапа, която при нормално състояние е затворена и така киселините не се разливат, но сега е отворена и т.н

Имаше някакъв списък, в предната тема, да си пишем кой какво е купил и подобни? Неможах да го видя на първа страница, сигурно аз съм зле Sad Там ли е или да си го търся в предната тема Simple Smile

За килограмите аз съм +4-5.

Това от мен засега, пазете се и прегръдки  Hug

# 76
zukrela, сега видях, че сме си харесали една и съща количка Simple Smile

# 77
Кати добре дошли!И ние водихме Рони на същото изложение на динозаври още след Коледа.Чакахме поне 1ч на опашка,вътре беше студено,динозаврите не бяха добре направени,но на детето много му хареса.
meleean аз ползвах бебефони на Чиполино и съм много доволна.

# 78
meleean - болката е точно в ребрата (даже при натиск се усеща къде точно е болката) и е невралгична, със сигурност не е от киселини (имала съм гастрит и язва и киселини и мога да ги различа). То си е ясно че е от притискането и разтягането и ще трябва да се търпи ама просто исках да се оплача и аз Simple Smile на 7 ми февруари съм на ЖК и пак ще питам доки, ама направо си знам какво ще каже - то си е нормално Simple Smile

Репликите - "нормално е" и "лесно не се става майка" направо ме изкарват вече извън кожата  Joy ама какво да се прави  Laughing

# 79
mareva ,Мисля да раждам в Селена Пловдив.Доктора е Карагьозов.Днес шофирах до там без да се напъвам-40 мин-все пак са само 80 км..ако  кара мъжа ми може да е и по-малко.То бебето не е толкова скоростно.Не ме притеснява да пътувам,особено като виждам какви са лекарите в Стара Загора.Разбрах,че това е европейска практика-да се прави секцио максимално до термина и мисля да направя уговорка -5 дни преди.Ако тръгне по-рано просто ще летим по спешност.Моята кола е винаги пред блока,мъжа ми е на 15 мин. от вкъщи-ще се справим.

# 80
  • София
meleean, кошчето е просто очарователно!!!

# 81
Meleean, и аз съм хвърлила око на мойсеевите кошници, макар да си знам, че е малко приумица от моя страна (с каката практикувахме co-sleeping). И количката много ми хареса, но едва ли доставят до Бг.

# 82
  • Варна
meleean кошницата е прекрасна, влюбена съм в тях, но момичетата тук ме разубедиха, че се ползва много малко време, 3-4 месеца. Глупав въпрос, но защо им викат "мойсееви кошници"? Или ти си написала Мозес кошница. Това не съм го чувала и ми стана интересно. Ако имам излишни 200 лева бих си купила.

# 83
Мирта за болничния отиваш и настояваш. Тези лекари не стига, че ни виждат, като подвижни портфейли, ама и се правят. Мисля, че няма да ти откажат болничен, той ти е последния 45 дневен, а  и се дава май без комисия. Дано майка ти оздравее по скоро и да се пазиш и ти. Отивай с маска на лицето в понеделник, че не знаеш кой на къде ще кихне.

Ей, радвам се че Ви допада количката!
Maleen, ако бяхме в един град, щяхме да ги тикаме заедно количките. Не мога да търпя, мисля утре да прикоткам моя мъж да ходим да я купим, или да я поръчам от нета. Heart Eyes

# 84
Maleen, кошница е страхотна. Аз ако имах възможност и средства, и за един месец бих си я купила, за да изкефя максимално Simple Smile. И един малко глупав въпрос, за което се извинявам. Видях линка на количката, но не ми е познат паричната единица, би ли ми казала, Извинявам се за невежеството ми  Embarassed

# 85
Вели, честита кошница! Много е сладурска! Бебчо сладко-сладко ще си похърква в нея хихихи
Аз се надявах да намеря такава в БГ, че нали ще сме там за месец-два, за какво ми е цяло легло  newsm78 Ама май не съм засичала по бг сайтовете.
А иначе списъкът е там в СПИСЪЦИ ПОКУПКИ, Нашите покупки или нещо подобно беше  Hug

# 86
  • Варна
LadyDiDi http://www.novobebe.com/productDetails-bg-1043.html. Отделно се продава стойката.

# 87
  • Варна
85 см х 40 см е размера на матрака на кошчето . Това ми отговориха от сайта.

# 88
Здравейте!
Зукрела,количката,която си харесала е хубава,лека и маневрена.Сигурна съм,че ще си доволна от нея.
meleean,честита кошница,много е бонбонеста.Аз също ако имах възможност бих дала толкова пари за нея,но не виждам смисъл,понеже се ползва наистина много кратко време,но важното е да си я ползвате с кеф и бебко да си спинка кротко в нея! Hug
Кате,добре дошли на българска земя! Hug
Ние днес окончателно приключихме ремонта в спалнята,утре ще вкараме мебелите и ще чакаме да стане готово леглото за бебчо.Утре ще звънна на дърводелеца да видим какво ще каже....
Абе момичета,само мен ли ме викат на преглед през 2 седмици вече? Thinking

# 89
zukela, английски паунди е това Simple Smile Беше 210 паунда преди 2 дни, сега е 259.99, но в kiddicare.com e 249.99, ще ни излезе около 150 паунда по евтино от Силвър Крос, а е почти същата.

Mwpo
, така е, ползва се 3-4 месеца, пише че може и до 6 месеца, но обикновенно бебетата я израстват по-бързо. Свекито каза, че ММ израстнал своята за 9 седмици Simple Smile Приумица е, но ни се видя евтино за 30 паунда само, със стойката. Ако беше повече, нямаше да ги дам. Иначе я написах Мозес или Моузес от английски, не бях сигурна как се наричат на БГ, а то било Мойсей разбира се  Grinning Moses e Мойсей на англ.

Никол298, знам го това за нормалното, за втори път ще ходя до ДжиПи-то заради тези киселини, каза ми, нормално е, ще издържиш, яж варени картофи...да ама понякога от сух хляб ги получавам, повръщам, има дни в които нищо не ям и вече не ми се вижда нормално! Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт