Искаме и ние вече да държим в прегръдки февруарското човече!-Тема 26

• 21 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
luvbed, а и милото спря да ми пуска  Whistling
Е, това много ме развесели! Joy hahaha

И каква хубава новина по късна доба. Да са живи и здрави Иван и Александра на мама Уиско!

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 23:57 от Steisi

# 616
Юпииииииииииииииииииииииии.

Wisko, честита двойна радост, честити ви бебчета Иван и Александра. ДА са живи и здрави, да папкат хубаво и големииииииииии да порастнат.

Честито и на гордия татко и браво, че така отговорно влезе да ни съобщиш хубавата новина.

# 617
 Wisko и Татко, честита ви двойна радост и от мен! Да растат живи и здрави малките душици!

Егати, днес много вълнения, много нещо!  Hug

# 618
  • София
Теди, честито бебе!
На мама Уиско и на таткото, честита двойна радост.
Леле хора разраждахме се вече  Grinning!
Живи и здрави и много щастливи.
Амидала, стиснати пакци, всичко ще бъде наред. Чакаме включване и от теб!  Hug
Тотони, стискам палци и за теб да те отмине това чудо ! Praynig

За секса - и аз съм така - на сухо. Не ми пуска, защото му е неудобно от детето Joy
После той ще иска, а аз ще съм скапана покрай грижите за дечко и така! Знам си, а знам и че помага за раждането. Ама да си призная и мене ме е страх малко, така че отлагаме момента за после!

# 619
честито на мама уиско и на таткото   bouquet

# 620
Хееей, това се казва начало на седмица!

Пожелавам много здраве и късмет на сладките Иван и Александра! На мама Уиско, бързо да се възстанови и много да им се радва! Пожелания за много радостни мигове и На гордия тати!  Ама вие сте страхотни- с един удар и момченце, и момиченце!!!

На мене ми се спи, но ми е едно еуфорично и май ще почета още малко!

# 621
Честита двойна радост на мама wisko и на гордия тати!   bouquet

Както сме почнали ще вземем да родим всички преди да е почнал февруари  Mr. Green

Totoni, не се притеснявай мила! До колкото съм чела скарлатината поразява основно деца в предучилищна, а възрастни хора - изключително рядко. Освен това се поддава на лечение с АБ. Пък и все си мисля, че риск съществува реално при директен контакт с болния, а не през човек както е в твоя случай. Но и тези твои гости са за убиване, как може такава несъобразителност!  #Crazy

# 622
Wisko, честита двойна радост и от мен,татето и майчето да се радват на сладките си бебоци,дано мама е добре,а бебчетата да наддават бързо  Hug

Аз ще се лепна утре с корема Mr. Green
Секса е както каза Тотони,мъжа ми е заявил че като реша да раждам,се мятаме Joy...сладкия ми той(веднъж леко почерпен си изля душата,как само ме прегръщал вечер а мислите му били греховни Laughing...ама и те се притесняват нормално е  Peace )

Бенджи голяма си сладурана...да си призная за мен бременно коремче няма как да ми изглежда зле...стрии,черти(ще видите моя черен пъп и линия  Sick) ама си коремче е бебе вътре,не сме свинки някви Mr. Green...така че преглъщаме суетата пуста и се усмихваме-Лори беше писала че вече се радва на стриите си милата Heart Eyes

Лекаааааааа от мен Hug

# 623
Честити Иван и Александра на Уиско и на гордия татко!
Ех, че много бебчета си имаме днес  Party!

За секса, ами ние нали нямаме лекарска забрана  Mr. Green не сме го спирали и смятаме да я караме така, докато родя. За моя радост при тази цялата бременност мъжО никакви предразсъдъци няма (на мен желание изобщо не ми липсва  Wink), а предния път помня, че се наложи да му поговоря доста в началото, като взе да ми личи тумбачето. Иначе на нас коремът ми не ни е пречил, ама той един корем  ooooh! такъв мижав ще си остане май и този път до края  Laughing.

Разгледах малко снимки в албумчето, много са ви сладки коремчетата. Бенджи, Лори, оставете си снимките от преди, да ви се радваме Simple Smile я какви сте ни готини мадами.

Тотони, дано те отмине скарлатината! Аз, да си призная, не съм запозната доколко е голям рискът в твоя случай, но това, което е написала Лили Г, звучи доста успокоително.

# 624
  • София
az dnes bqh na pregled bebo e samo 2400gr i poradi tazi prichina sekcioto doctora mi kaza po-dobre da ne e na 10ti fevruari kakto bqhme govorili,a na 14ti:)
togava i sestra mi i ma rojden den i mnogo praznici mnogo neshto....

# 625
  • Русе/Germany
Малееееееееее колко бебета   newsm44 newsm44 newsm44 Аз един ден да ви оставя и вие сте се запътили да раждате. Честити бебечета на всички мами. Да са ви живи и здрави и много да ви радват. А на вас мами бързо възстановяване Hug
Девойки аз вече си имам мъж newsm44
И много силни контакции Sad и май ще ходя на доктор.
Много са ви сладки коремчетата Hug и аз утре ще се цопна там Simple Smile
Амидалка Hug много положителни мисли и много стиснати палчета имаш, както и всички други които имат нужда. Много страници изчетох и е малка каша в главичката ми. А и нали си имам мъж и ми е една еуфория Blush
Ние утре ще ходим да си купим някакви тапети (че нали квартира и нещо евтинко ще е)и за леглото ще ходим да видим.
Честито за новите придобивки на всички, със здраве да си ги ползвате.
Лекинка от нас девойки.

# 626
Янче, сигурна съм, че си е много добре детенцето!

Аз нещо съм се оталасъмила и тъй като правим бенефис на коремите, реших и аз да увековеча моето чудо на природата!
Май забравих да се похваля, че ми дойде матрака, който едни приятели решиха да ни подарят. Много съм доволна и нямам търпение да опъвам утре кошарата!  Party

Оф, отивам да лягам вече...

Лека нощ ли е, добро утро ли е и аз не знам...

П. С. А тя и Снежи била тука!  Mr. Green

# 627
Добро утро, сладуранки!!!!

Спазвам традицията да предложа кафенце.

Много ми се иска да си гушкам и аз вече сладкото бебе, но пък ми е и малко тъжно, че ми свършва бременността. Беше прекрасно да сме две в едно, да тръпна за първо ритниче, да чакам с нетърпение ФМ, за да си видя бебочето, да си разглеждам снимките и да си представям как расте в мене! Това наистина е благодат- най- прекрасното нещо на света.

Пожелавам вече родилите мами да се възстановяват бързо, бебоците да папкат, които са решили днес да излизат, да го сторят бързо и леко, а тези, които имат още време- да се пазят! Болничките- да се похвалят, че вече са добре!!!

Амидалка, мисля те много и вярвам, че ще се чувстваш днес добре- готова за най- красивата прегръдка утре!!!

Страхотен ден ви желая, пупинки!

# 628
Добро утро, момичета

kаня ви на горещо, ароматно кафе.

happy-mamma ме изпревари
То си почнало бебевалежа при нас , леле че хубаво  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
newsm44 newsm44
Честит Кристиян на joana_an
Честита бебка и на мама ral-r
Честит Светлин на мама    Тодорка Боева
Честита двойна радост на мама wisko
да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват а на мамите бързо възстановяване

Хубав ден момичета

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 07:53 от katuci

# 629
Добро утро! Ще си взема и от двете кафенца, че пак не съм спала почти цяла нощ! Имах доста подготвителни контракции, на моменти даже доста болезнени и се притесних и мен да не ме пишете днес! Обаче нещата се успокоиха.

Честити бебчета на мама Wisko и на тати! Да са им живи и здрави и много да ги радват! Като прочетох тази сутрин, че са двечки, ми се насълзиха очите! Много се радвам!

Аз отивам да се къпя и тръгвам за София на тонове.
Лек и хубав ден ви пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт