Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на детето и какви са препоръките на педиатъра?
Къде мога да потърся помощ за детето си, когато има проблеми с храносмилането и повръщане?
Какви са преживяванията на други майки с подобни проблеми и какви са техните съвети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на детето и какви са препоръките на педиатъра?
-
Къде мога да потърся помощ за детето си, когато има проблеми с храносмилането и повръщане?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни проблеми и какви са техните съвети?
-
Какви са рисковете при приемане на Motilium и какви са алтернативите?
-
Какви са препоръките за хранене на дете с усложнен рефлукс?

значи ще си купя солидно количество боза и чайчета и действам,да много е неприятно когато няма кой да е до теб да ти съдейства за кърменето било то с показно съвет..и аз докато се науча да кърмя бебка 2, 3 седмици се видях в чудо и сега с това намаляване на кърмата ми е много болно но ще направя всичко възможно да ми се увеличи пак кърмата
. Резултатът - една седмица 200гр плюс, по-спокойно дете
Значи ще се доверим на доктора. Избрахме си за мляко Aptamil laktose free, за съжаление колкото и да опитвах, след втория престой в болница с бебчо, кърмата ми спря.
Добре ни понася за сега. Искаме още след всяко хранене, явно е време да вдигна количеството.
благодаря за бързия отговор