ПЪРВИ клас - епизод 19

• 33 368
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз купих на Сани читателски дневник - да има стимул като започне една книжка да я прочете цялата и да си попълва дневника. Обаче госпожицата се изхитри - изровила е всички книжки на момчетата, от тези най-бебешките с твърдите корици и пластмасови дръжки, и сега ги прочита за отрицателно време и попълва ли, попълва  Simple Smile

# 421
  • София
Светле, аз сега я карам по същата схема, защото мисля, че повечето деца четат гладко  Wink Май имаме проблем с намиране на привлекателно четиво. Аз ако й чета много книги ще са привлекателни, но явно, за да чете трябва да е нещо мнооооого интересно.  Wink

tanini, е пак е нещо.. а и те ще свършат, ама за нея ще е полезно, че е чела  Laughing

# 422
Привет и от нас.  Hug
Сашо е добре, пу-пу.  Praynig
Днес ще заседават местните органи, за да решат дали обяват грипна епидемия в града ни.  Rolling Eyes
Лека и без болести седмица на всички.  Heart Eyes

# 423
  • у дома
Светлеем - и аз съм родом от Монтана. Смятам като я заведа пролетната ваканция при баба й да я запиша в библиотеката. Предполагам, че си е на същото място. Имам прекрасни спомени от това сам да си избереш книжка и да бързаш да я върнеш и избереш нова. Тъй като не съм ходила от 20 години най-малко, ми е интересно дали зареждат библиотеките  с нови издания, че моята си пада по енциклопедии и други лъскави книжки с малко текст.   Сама си се навива вечер да ни чете. Ако я карам сигурно ще се запъне като магаре на мост.Simple Smile
Библиотеката си е на същото място.    
Зареждат с нови книжки -Франклин ги има почти всичките,а и енциклопедии има доста...Таксата е 2 лв за цяла година.Ако имаш желание пиши ми на лични и може да се срещнем-моето може да стои в читателския отдел и да си чете списания цял ден...

# 424
Добро утро! Laughing
Сутринта водихме Петьо на доктор,заради кашлянето-дробовете му са чисти и според докторката може да отиде утре на училище.Чудя се дали ще удължат грипната ваканция. Thinking
Браво на малките читатели в темичката ни! Hug
Приятен ден! Peace

# 425
deyzi, радвам се, че при Петьо нещата не са по-сериозни около кашлицата.  Praynig
За грипната ваканция ще дебнем клюкини из нета.  Wink
До края на работния ден би трябвало да решат.  newsm78

# 426
# 427
Още нищо не се знае,при положение,че фигурират думи като"би трябвало....,ако...".Ще чакаме до края на деня да потвърдят. Peace
Чиби Hug

# 428
Във Варна я удължиха Sad

# 429
  • Варна
Във Варна я удължеха Sad
Даа,нищо ще продължим с диктовките в къщи.
За четенето-много е важно детето да харесва това което чете.Например Влади много искаше да може да си прочете една картинна карта на света,има много животни на нея и сам започна да си я срича на 5г,до5,5г се беше научил,защото мен ме мързеше постоянно да слизам от горния етаж да прочитам всяко животно.После започна да чете енциклопедии за животни,пак сам,защото не можех по цял ден да му чета.Марти отначало не искаше да чете,но на 6 г.докато играеше една игра на компютъра,разбра че ако прочете какво пише,ще може да играе по-добре.После продължи с комикси,ама много комикси,друго не искаше да поглежда.Сега чете Лили Чудото,преди това Вълшебния пръст и двамата го прочетоха,но нова книга например я зачитам малко да им хване интереса.Влади чете Библията да деца,защото много харесва госпожата си по религия.
 Та мисълта ми е важен е стимулът,за всяко дете той е различен и ако го схванете кой е,ще успеете.

# 430
За Русе + още 3 области:
http://www.focus-news.net/?id=n1487166
но само за епидемия.  newsm78
Чакаме инфо за евентуална грипна ваканция.  Rolling Eyes

# 431
Ето и за грипна ваканция за Русе.  ooooh!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660934

# 432

До 7-ми включително  Shocked

# 433
# 434
Нашата госпожа се обади,че ваканцията се удължава с два дни и децата са на училище в четвъртък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт