Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 093
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
А Яса найстина много я съжалявам,докато се зарадва за сина си,и направи празненство по случай Здравето му, и хоп отново нещо се случва.Ама Лейля за едно е права "стига вече,до кога"(цитирам по памет),защото ако съм на мястото на Яса досега незнам колко пъти щеше да ми е поднало пердето,и да покажа червен картон,на Саваш.Ама любов какво да се прави  luvbed txtloves

# 106
Примката около връта на Явуз май се затяга.Надявам се в следващите серий да ни покажат как ще го мачка валяка на Саваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
aleynam, брагодаря за разяснеинето, ама като гледам все нервно и изпускам подробностите!
   Саваш има вече някакви проблясъци за Явуз, но ако разбере колко е черен дявола и каква похот го гони по неговата севгили, джанъм, ашкъм -  не кошмар ще му стане, ами Явуз ще го моли да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 108
Танче,много точно и правилно го каза.Явуз ще се моли Саваш да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire в десятката както стана с баща му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 109
Следя с голям интерест сериала.Трейлерът е наистина тревожен за следващата серия.
Аз мисля,че Шахнур разговаря с Ясемин за голямата опасност за живота на Саваш при
евентуален развод с Чичек,макар че приема Ясемин и детето за неговото семейство.
Мисля си,че това ще накара Ясемин да предприеме действия за да запази живота на
любимия с цената на всичко,за което си е мечтала за тях двамата.

# 110
Хубавото до сега е,че сценаристите не направиха Саваш убиец,а го оставиха да наказва враговете си по негов си начин т.е да си блъскат сами главите и да страдат ,е с изключение на Ясмин разбира се   txtloves

# 111
Здрасти!!!Ето ме и мен в....джаза събота вечер newsm78.На анкетата гласувах за Шахи.Яска се приготвя за парти,но изненадващо Laughingидва бабинка,казва и всичко за тьорето и кръвната вражда(не,че Яска не го знае)....а прави парти после

http://www.dailymotion.com/video/xgoqax_ask-ve-ceza_shortfilms Embarassed Embarassed Embarassed
Направих един малък опит,който не може да се сравни с уменията на нашите момичета,но и аз ще се усъвършенствам Laughing Laughing Laughing

# 112
Само Яска да не реши да се жени за Явуз след разговора с Шахнур. Аз пак се връщам на тази кошмарна възможност и ми притреперва сърцето, че сценаристите няма да ни я спестят - дано поне са само планове. Защото както някой писа, в погледа на Явуз все повече личи някаква лудост. Дали преди време не е имал такива чувства и към Назан - при последната им среща тя го гледаше не с гняв, а със страх.
Какво ли е предложила Шахнур на Ясемин? Или предложението е на някой друг?

# 113
Браво danet опитът ти е успешен,даваи смело все напред. Hug Hug Hug

# 114
boule-neige пепел ти на клавиатурата.Само това ни липсваше на фона на целият този замъглен пейзаж ooooh! ooooh! ooooh!

# 115
  • София
Здравейте, мацки!
Когато излезе анонсът към епзода и за това, че Саваш ще направи огромна крачка към разкриването на една голяма истина, си мислех в посока, че ще разбере, че Явуз не е убиеца на Музафер. За което трябваше да последват безброй извинения, целуване на ръце и крака и т.н. Един вид да избелят малко образа на Явуз. Което на този етап си ми е много неприятно.
Но щом Саваш ще му става демон или какъвто и да беше там, очевидно разкритията са около мръсните действия на Явуз - да ли за Чичек, да ли за АМ и Мустафа, все добре. Важно е в тази посока да се върви.
За анкетата даже не мога да гласувам - отначало исках да е Чичек, но явно още я няма, пък и малко ми се повтаря случката с Надя. Мама Шахнур неочакван посетител ли е, тя вече е като у дома си в Ясемин. Има логика да е тя заради традициите и развода на Саваш, Яска да тръгне да мисли в посока раздяла. Но изненадващо предложение ... звучи като да е за добро.
Извинявам се, но в главата ми е объркано почти толкова, колкото объркани са всички юзети, анонси, трейлъри и разни подобни, докато не дойдат преводите на сериите.

# 116
  bouquet  bouquet  bouquetdanet8
  Браво! Избрала си най-запомнящите моменти на фона на хубавата китара, действа много отморяващо и докосва най-тънките чувства! Hug Hug Hug

boule-neige , не ми внасяй такива страхове с този психопат! Така ли ще спасява Саваш, а децата му? Явез ли да им става баща!? newsm78 Няма да е честно и какво ще искат да ни внушат сценаристите с това? Че любовта няма да спаси света, а трябва само да сме готови на всякакви жерти за нея? пък злодеите да побеждават! Неееееееее!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 117
niki_k ,
 ама Явуз все пак е убиец на Музафер. Макар под принуда, той не е непричастен. И А.М. накара Ресул и другия бодигард да убият Ибрахим, а Явуз, след като го направи и предател, все пак наказа Ресул (и то как, при това собственоръчна). Ако си спомняш при разговор с Чичек, той каза, че тя е снаха в къща, където той е убил.

# 118
Явно Йомер има рожден ден, защото на украсите пише Happy Birthday  Hug
Али, благодаря за превода на фрагмента  Hug Hug

# 119
МОМИЧЕТА,

ПРИЯТНИ 
   smile3524  !          55

Общи условия

Активация на акаунт