Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 048
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
F5   или горе на адресната лената в края накрая две зелени стрелки, ако си с експлорер Simple Smile

# 16
Таня, благодаря много. С рефреша май стана.  newsm10

# 17
  Трябва да стане, няма начин. Аз- само  така мога да видя нов пост, иначе само не се опреснява.

Урааааааааа, не мога да повярвам! Дейлито ми пусна клипа, а тубето го спря пак за целия свят. Бокса пък не можа да го качи , че е голем! Simple Smile
  Та, това е мажорния от днес, предния  - минорния беше от сутришното ми настроение, но после се  поправих - и готово! Simple Smile

http://www.dailymotion.com/video/xgoank_ask-ve-ceza-yasemin-sava … omer-2_shortfilms

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 02:04 от Tanya_M

# 18
Браво отново, Танче!  newsm51  love001

Припомни ми най-хубавите моменти от епизода. И заедно с това, гледайки ги 3-ти или 4-ти път от вторник насам се замислих за няколко неща:
Ясемин в тази серия изглеждаше великолепно като млада влюбена жена. Очакваща, тръпнеща, ласкава, сияеща отвътре. Не във всички случаи изглеждаше така. Беше чудесна.

Сцената на будуващия Саваш и спящите в ръцете му Ясемин и Йомер беше невероятна. Даже Лейля се умили и разменените пестеливи, смутени, нежни към любимите им хора, към децата им, усмивки на двамата ........

Отдавна се замислям дали Мурат Йълдъръм може да изиграе роля на "лошия". Досега във всичко, което съм гледала с него (2 сериала, 2 филма, откъси от още няколко серии) макар да не е идеален, все как го вкарват във формата добър, възпитан, любящ и верен мъж. Дали може другото - то понякога е по-трудно. И как би се отразила подобна роля на имиджа му?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 02:35 от boule-neige

# 19
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас  Peace

# 20
Таня  Hug  bouquet  обожаваам китарите  Heart Eyes и китаристите  Laughing Laughing  а последната сцена мога да я гледам постоянно  txtloves Two Hearts  страхотни са и Мурат, и Нургюл, лицата им направо сияят, а неговите сълзи първо от болка, после от щастие  Two Hearts забравяш, че е игра

добавих го в първи пост  Peace /не че някой гледа какво има там   Mr. Green/

# 21
Пенде,
от самото му поставяне ми направи впечатление подписа ти с находчивостта, с ясната сюжента линия в първите четири снимки. Винаги го гледам с удоволствие, без да имам нещо против когото да било от участващите в него.  Но едва сега реших да го споделя.   newsm10

# 22
boule-neige, аз също много пъти съм мислила дали може да играе лошия? newsm78 Сякаш си е изградил вече някакъв образ пред зрителя и трудно ще го приемем като лошия?! newsm78 Той може и лош да лъде, показа го на няколко пъти в сериала и сигурно ще се справи с такъв образ, но дали ще бъде възприет от зрителя, незнам! Аз лично, трудно ще го приема.
 Ето сега в момента Явуз/че не мога да се сетя за името му/ трябва да изиграе 10 положителни роли, за да го забравя в тази. Малко  го гледах в "Под липите" и там понеже е точно обратното - тук направо ми срина представите за себе си. Simple Smile
 Но наистина лошия трудно се играе, защото, според мен, разбира се, добрия - все пак предаваш нещо и от твоята същност и обогатяваш образа и с личните си качества, докато лошия - трябва да си лош, за да стане истински и тук остава само играта, което е по трудното.
  Но Мурат не иска да се снима повече в сериали, иска вече голямото кино, така бях чела някъде, така че там вече ще заиграе всичко. Аз всъщност не мога да се сетя за филма-игрален, го гледах в някаква епизодична роля и беше от лошите, но беше съвсем малка за кратко.
  Нека да си стои добричък, поне докато можем да го гледаме на малкия екран. Пък после ще му следим кариерата! Simple Smile
   Страхотни са двамата и в тези сцени и в първия клип - минорното - болестта на Йомер. Страхотен Мурат и Нургюл! С нетърпение чакам превода на този епизод, защото има много диалози, в които искам да чуя какво точно говорят!

# 23
  Аз нахална тази вечер ама и дейлито дашно! Пусна и първия! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Тук в този ви казвам, че колкото пъти слушам кларинета без даже да гледам картина, толкова пъти плача! Как може така да се свири!

http://www.dailymotion.com/video/xgob5z_ask-ve-ceza-yasemin-savas-omer_shortfilms

# 24
Филмите, които аз съм гледала и в които мисля се е снимал са "Чистилището" (Araf) и "Есенни болки" (Guz sancisi). Първия не бих препоръчала, макар да е преведен на български. Много директно нравоучителен, много тежък и немного добре направен. А вторият мисля, че си заслужава. Има англ. субтитри, а някои части са и с български и могат да се гледат във vbox7. За съжаление го свалиха от Замунда, но дано някой го преведе целия и го качи. Там има едни моменти на предателство към приятеля, към любимата, но и изстрадването на това чувство, пречистването. Отнася се за нощта на погрома през есента на 1955 г. над гърците в Истанбул във връзка с разрастващия се тогава кипърски конфликт. Заслужава си да се види. Той е сниман по време на снимките на Аси, тогава е била и премиерата му. По време на онези серии, когато беше със сменена визия - по-буйна коса, мустаци. Промяната е била във връзка със снимането на този филм, тъй като продуцентката е същата.

# 25
  Есенни страдания и Араф съм гледала това, което е в бокса. Да, Араф си е психарски и не ми е по вкуса. Есенните страдиния, това което е в бокса, ми хареса. Даже ако си спомяаш в Аси, тогава е била и примиерата на Есенни страдания, и когато Демир и Аси останаха да гледат бебето, а всички бяха на кино, точно тогава това гледаха и на афиша беше Мурат с мустака, а те се смееха, колко приличал на Демир. Simple Smile

# 26
Да, така беше. А в youtube имаще клипчета от самата премиера и пишеха и говореха за срещата между Туба Бююкюстюн и Берен Саат, тъй като по това време Берен е приятелка на Инал, с когото Туба е имала "история" по времето, когато снимат "Под липите".
Мурат говори за филма и в известното Беяз шоу за Нова 2009 година, преди самата премиера.

# 27
пуснах анкета  newsm80  Laughing  да видим кой ще черпи във вторник  Party
дано пием от радост, а не от мъка  Praynig

"Есенни страдания" страшно ми хареса  Peace гледах го още с англ. субки, а не ми е сила  Crazy
Мурат  и Берен направиха страхотна игра, а покрай филма и попрочетох малко  smile3529 Blush

в предаването  Şeffaf Oda  Мурат е с обичката  Grinning

Şeffaf Oda - Murat Yildirim,Beren Saat,Ziynet Sali PART 5

това е последната част, пуснах нея, защото ми хареса как пее Берен  Peace

# 28
Пенде,

БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА !   
Hug newsm51

# 29
Добро утро! Hug

Гледам пак големи кадаифи ще усукват в следващия епизод,  Mr. Green  така че няма да ни е скучно и този път.
alians13   и aleynambouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт