Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 071
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  Привет, ранобудни линки-савашки.

Чайче от мен тази сутрин за загряване, че навън май пак застудя.                              

Миме, мерси за кафенцето. Супер изглежда.

Ама много сте писали снощи, дами,  typeuu  завършили сте старата тема, че и нова сте подхванали. А аз  smile3524. То вярно казват хората, от сън спомен няма.

Пенда, вече съм се изказвала за оформлението на темата, ти си знаеш, че е  newsm10 newsm74

Таня, клипчетата вече ги произвеждаш с такава скорост, че не сварвам да ги изгледам.  smile3503 И двете нови са  newsm10 smile3521 newsm51

aleynam  alians13 , благодарности за преводите, които сте направили.

Вместо да се изясняват и да се оправят нещата, става все по-забъркано. Сега пък писмо пише Саваш на Ясемин. Защо, къде отива пак, че се налага да й пише? Да не хукна за Ван  да търси Чичек?  Няма да има само любов в нито една серия, напротив, много проблеми, пречки, неприятности и съвсем мъъъъничко балдахини, че може и без тях да ни оставят даже.

За анкетата все още мисля.  newsm78

# 31

HugПРИВЕТ Hug

HugПЕНДА Hug
Hugблагодаря за чудесната тема Hug

За анкетата гласувах за Чичек    bouquet
ПЕНДА Hug обожавам детективският ти усет smile3530
прочета ли предположенията ти и ми светва пред очите и си казвам -е,да ,това е Grinning Heart Eyes
В случая става въпрос за Бора и агенцията на Ясемин newsm78  
колко погрешно се навивах ,че Явуз стои зад Джейда Mr. Green
а то ...много вероятно е да е Бора #Crazy
Но... тук вече и той ще загази - парите на Балдар поне не са в чужбина или в друга фирма ,
а при Ясемин Mr. Green
Саваш лесно ще си ги върне - само да го надуши Shocked
Спора между Хакан и Саваш - ще е за Чичек
обаче това писмо  newsm78 отново ли заминава newsm78
много интересна серия се очертава за пореден път Thinking
ТАНЯ 

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 10:22 от Lilims

# 32
Пенде, благодаря за хубавата тема!  newsm51

Таня
, неуморима си, и ни радваш все с прекрасни клипчета, браво и благодаря! newsm51

Агите са гневни

Агите са влюбени

намерете разликите /минимум 10/ Joy Joy Joy

Основната разлика, която аз виждам е лудостта в погледа на Явуз, браво на актьора newsm10

# 33
Добро утро и от мен,савашки Hug
желая ви приятен уикенд

Пенде,на теб голямо благодаря   bouquetза темата

Тане и на теб за неуморния труд,който полагаш   bouquet

# 34
# 35
Явуз като че ли гледа Саваш уплашено, нещо не му е по план

# 36
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден на компанията! Hug Hug Hug
За анкетата...още мисля... Thinking макар да допускам да е Шахи, ама пък от друга страна е много лесно за предполагане. Кудрет бей не ни поднася нещата така както ни се ще да са.
Задължително ще бъдем изненадани, но как....

Танче, ти си знаеш... newsm51  love001 newsm51

# 37
Здравейте !

Пенде за темата   bouquet  Hug

Али     Heart Eyes Hug    Алианс   Hug  Heart Eyes

Таня прекрасни клипчета  Hug

За анкетата - Шахнур  , тъй като понякога сценаристите ни подвеждат да търсим под вола теле  , а то телето ни гледало право в очите  Mr. Green

# 38
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

За анкетата - Шахнур  , тъй като понякога сценаристите ни подвеждат да търсим под вола теле  , а то телето ни гледало право в очите  Mr. Green
smile3521 smile3521 smile3521 smile3532 smile3532 smile3532

# 39

Penda, благодаря ти за добре подредената тема!   bouquet  bouquet  bouquet А също и за резюмето на следващия епизод  Hug Hug Hug

# 40

Има още доста време до новия епизод, а и Зизу си мълчи за новия сценарий, така че... приятна почивка!

# 41
   Добро утро от мен, то си е Добър ден, ама....! Simple Smile

Благодаря за кафето и чайчето! И двете ги обичам! Simple Smile

За анкетата, имам някакво усещане да е Китка! newsm78 Шахи и Явуз не са изненадващи гости. Мехмет трябва да е през девет планини в десета, ако иска да носи шапка! hahaha Бора, Назан - не виждам за какво да я посещават, Хичкимсе - и той е възможен, но поне до сега не ни загатват нищо за него, отблокира сметките, май за сега нямат вземане-даване с него. newsm78

Ясемин,вече не може да подмине големият проблем,който гложди ума и.
 Неочакваният гост и неговото изненадващо предложение,кара да вземе решение и да почне да го прилага.
   А Саваш го очаква една голяма изненада свързана с Ясемин.

А проблема, който може да и гложди ума на Яска, че не може да се осъществи така желания брак със Саваш, заради Китка. И възможно е Китка да е с някакво предложение, все пак каза на Саваш, че трябва да се ожени за Ясемин. newsm78
 Но не може да ми роди главата, къде ще заминава нашето момче! newsm78 Май иска да му се ядосам! newsm78

Благодаря на всички, за оценките, за мен е удоволствие, че ви харесват и ме стимулира за още клипове!

Приятен ден на всички, повече усмивки и малко студ! При нас е сняг, но аз не го долюбвам и го гледам само през прозореца! Simple Smile

# 42
  Пак ми е минорно, но при такава музика......не ми излиза от главата!

http://www.youtube.com/watch?v=1kovDPdV_uA

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 13:02 от Tanya_M

# 43
# 44

YENİ BİR PROJE Mİ GELİYOR?

Нургюл пред камерата на Star Tv Süper Starlife

споменават нещо Mahsun Kırmızıgül - мултифункционална личност  Grinning - сценарист, режисьор, актьор, автор на музиката на "Видях слънцето" / страхооотен фим  Cry Cry/ , "Петте минарета на Ню Йорк"  и др,

поздравче  Hug Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=mri85_EnbKA

Общи условия

Активация на акаунт