Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 38

• 36 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
 За Китка вече съм се изказала и за съжаление не срещнах аргументи, които да ме убедят в противното.  Това, че не получи любовта, която искаше, не я оправдава за действията и по-късно. Напротив, мисля, че вече беше споменато, когато обичаш истински, ти не нараняваш избраника на своята любов, даваш му свобода, за да е щастлив.И затова мога само да я съжалявам, за всичко, което и се случва, но не я оправдавам.  Още повече агресията и да е насочена към единствения човек, който и е упора и и прощава всички деяния, Саваш във всичко я подкрепя безрезервно, независимо какви ги сътворява непрекъснато. Тя не можа да излезе от Ванския Моранов манталитет, а имаше достатъчно добър човек за подкрепа до себе си и можеш да се промени. Толкова за нея!

А това е една страхотна песен, правех клипа с кърпички! Вземете си и вие преди да го пуснете! Simple Smile

http://vbox7.com/play:956d31fe

http://www.dailymotion.com/video/xgpklm_as-ve-ceza-aa-bali-habibi_shortfilms

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 19:55 от Tanya_M

# 271
  Добро утро, мили дами!
    А понеже искам да започна с друго съдържание на духа седмицата,  ще бъда на това звучене. Simple Smile Дано да ви хареса! Simple Smile

http://vbox7.com/play:00ab8325   -  с превод  
http://www.youtube.com/watch?v=YYoTiMcWs_o[/b]

Таня, отново е прекрасен резултатът от среднощното ти вдъхновение ! 
Много нови кадри от началото на романса, срамежливо-закачливи, сдържано флиртуване до голяяяямо затъване.  newsm74   Връщат ме на седемнайсет.

# 272
  Добро утро, мили дами!
    А понеже искам да започна с друго съдържание на духа седмицата,  ще бъда на това звучене. Simple Smile Дано да ви хареса! Simple Smile

http://vbox7.com/play:00ab8325   -  с превод  
http://www.youtube.com/watch?v=YYoTiMcWs_o[/b]

Таня, отново е прекрасен резултатът от среднощното ти вдъхновение ! 
Много нови кадри от началото на романса, срамежливо-закачливи, сдържано флиртуване до голяяяямо затъване.  newsm74   Връщат ме на седемнайсет.

През нощта съм така, а през деня - обратното! Simple Smile

# 273
Танче, джанъм,
не мога да смогна да те похваля и ти си готова с нещо ново.

Новият клип обаче не е само за кърпички  smile3518 , има и много надежда и обещание, име бъдеще!   family4 smile3510 smile3522

# 274
Tanya, браво! Много хубав клип - песента е чудесна, а нашите герои - не, за тях думите ми не стигат! Хубави, нежни, влюбени, отдадени един на друг и наистина щастливи от допира един с друг!!! За съжаление все още не могат да се отдадат на щастието си, толкова искам това да се случи и да не се окаже вярно  твърдението,че само в приказките краят е добър!

# 275
 Да ти кажа, като за всичко и е само в мислите, не я виждам тази надежда! Thinking Thinking Thinking  А трея  не обеща нищо такова, напротив! Аз затова се зареждам с кърпички! Sad

# 276
здравейте  Hug
гледам пак сте подчешали 'главната героиня'  Wink
boule-neige  Peace  съгласна съм с теб, но май сме малцинство  newsm43

Думите на Назан още тогава ми прозвучаха пророчески, но за себе си ги възприех по-скоро като проклятие, че  семейството ще заплати скъпо за нещастията на Чичек. Тя не дойде по своя воля, Кемал я поиска, и с това сложи началото на безкрайното и подмятане насам-натам. през цялото време някой я използва - дали  АМ с пистолет, или аби с изнудване. Защо приема? Ами защото няма избор. Вярно, имаше някои (много) лоши моменти, но кой ли ги няма  Confused   В онези моменти ме нервеше намусения и сурат и истерични изблици, отказа и  да се разведе никога не съм приемала сериозно, и когато беше съгласна, все нещо ставаше, нещо друго пречеше.
Има и нещо друго - защо трябва да избираме - Ясемин или Чичек  Rolling Eyes Аз никога не съм гледала така на нещата, реално те не са двете страни на монетата, и двете са жертви на мухъла, макар и по различен начин. Това, че харесвам Ясемин и Саваш и искам да са заедно   loveuuu за мен не означава, че непременно трябва да 'мразя' Чичек  Peace Просто мисля, че не тя, а други неща са между тях, тя е само видимото  Peace Ето, сега Чичек я няма, проблемът решен ли е  Rolling Eyes

eliNIM  Hug добре дошла

Много ми хареса написаното. newsm10 newsm10 newsm10

И аз се присъединявам. 
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 277
Да ти кажа, като за всичко и е само в мислите, не я виждам тази надежда! Thinking Thinking Thinking  А трея  не обеща нищо такова, напротив! Аз затова се зареждам с кърпички! Sad

Има я надеждата за любовта и бъдещето в текста на песента (е, има и нотка "Менекше и Халил"), а в моите желания е да има надежда за любовта и бъдещето на нашите герои. spoko

# 278

Има я надеждата за любовта и бъдещето в текста на песента (е, има и нотка "Менекше и Халил"), а в моите желания е да има надежда за любовта и бъдещето на нашите герои. spoko

Да, ако любовта ще спаси света - Кудрет бей трябва много скоро да направи завой, иначе го чака  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и да се моли да не ме среща! Joy Joy Joy

# 279
  • По света и в нас.
Всички са  впечатлени  от играта на Фериде Четин изпълняваща ролята на Чичек,щом предизвиква толкова много емоции. newsm10

# 280
Всички са  впечатлени  от играта на Фериде Четин изпълняваща ролята на Чичек,щом предизвиква толкова много емоции. newsm10

# 281
Съгласна съм че играе хубаво Фериде,но и останалите артисти са на ниво. Нюргюл също играе много добре, на ниво . Как само говори с очи , мимики и жестове и се потапяш във филма в неговата атмосфера, като част от събитията . Забравяш че гледаш сериал, завладяна от това което се случва. Личи си богатата и филмография, макар  и  млада артиска. Гледаш я  с удоволствие .А е и много красива жена. Много добре се допълват като двойка с Мурат.
А да не говорим за Томрис - голяма артиска, от класа. Да не забравяме и останалите артисти.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 22:34 от eliNIM

# 282
По скоро ролята на Фериде води до да разсъждаване и различните мнения в сериала. Всеки я възприема по негов си начин.

# 283
Няма слаби артисти в сериала, доставя ми удоволствие да гледам всеки един от тях...единствено може би Джем в 1-ви сезон. Мурат е неотразим тук, Фериде Четин много добра, Нургюл е страхотна - на няколко пъти направо направи "показно" отиграване... да гледат и да се учат някои прехвалени артистки, Томрис също, както и всички останали .... Бора, който всеки без изключение иска да нарита! Mr. Green

# 284
Няма слаби артисти в сериала, доставя ми удоволствие да гледам всеки един от тях...единствено може би Джем в 1-ви сезон. Мурат е неотразим тук, Фериде Четин много добра, Нургюл е страхотна - на няколко пъти направо направи "показно" отиграване... да гледат и да се учат някои прехвалени артистки, Томрис също, както и всички останали .... Бора, който всеки без изключение иска да нарита! Mr. Green

newsm10      smile3501

Общи условия

Активация на акаунт