Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 530
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
buddy- Hug тоз банан които го давах на Макс на беше мек , може би отхапа повечко ..аз се бях вживяла в ролята на многоръкия Шива и с другата ръка давах сладолед на малкия батко ..щото и при него то и като при майка му де мерката му е да по.е..ка Mr. Green Laughing Иииии молАм те  кажи пу-пу- да не му е уроки на големия банан ...щото види се си мръсничкаджиика  hahaha

Адичек  Hug и теб те замоловам пиина половин бира и се опи та ме виде кЪт фиданка  Mr. Green

Мире , Ади благодаря за съветите за петното ще ги пробвам Peace

Tnerisa- може и да е от зъбки , но може и да е първи стъпки към настинка . Да не те плаша  и при нас  започна така  . Дано да е от зъбки  Hug

# 631

Селме, започвай да захранваш по BLW и няма да ти липсват. Повечето пишат там Wink

И nlight ?  Simple Smile

Therisa,напълно е възможно да е от зъби.При нас е беше/е същото,макар че бебката е почти изцяло на кърма.

Диването,все с такива красоти да пълниш темата!  thumbsup

# 632
  • Бургас
На мен пък никой не ми липсва,вие сте ми достатъчни, Mr. Green

# 633
Благодаря ви мацки Simple Smile

Селме, мисля твоя медовик да пробвам да спретна след малко. Че нали празник, пък много положителни отзиви за него имаше преди няколко месеца, когато бяхме бременни още. Grinning Ще видим дали ще се похваля.   bouquet

# 634
  • в 1001-та нощ
Момичета  Peace , да се възползвам да питам тези с повече опит - от днес упорито повтаря :"ам-ам ма-ма" - разбира се - не казва нещи съзнателно, но са му първите по-членоразделни срички различни от"Буууууу бррррр аууууууууууу аггг"

съвсем ясно си ги произнася и повтаря

съвсем мисля, че не разбира, че аз съм мама, и че ам-ам е ядене - просто това му идва като артикулация

но така ли се започва - говоренето, т.е опитите за него

в някакъв момент - предполагам съзнателно ще каже "мама" и "ам-ам" - но вероятно така се зпаочва?  newsm78

# 635

Селме, започвай да захранваш по BLW и няма да ти липсват. Повечето пишат там Wink

И nlight ?  Simple Smile

Болднала съм специално една думичката в последното изречение Wink Заповядай и сама се увери кои юлки пишат там Simple Smile

# 636
Селме, мисля твоя медовик да пробвам да спретна след малко. Че нали празник, пък много положителни отзиви за него имаше преди няколко месеца, когато бяхме бременни още. Grinning Ще видим дали ще се похваля.   bouquet[/color]
 Сръчна си,ще се справиш! Стискам палци за всеки случай!  Wink Hug

a.l.e.n.a,честито!Така започва,да!  Grinning

# 637
  Бъги,дай линкче ,моля те,че нямам възможност да ровя...  Rolling Eyes

# 638
buddy- Hug тоз банан които го давах на Макс на беше мек , може би отхапа повечко ..аз се бях вживяла в ролята на многоръкия Шива и с другата ръка давах сладолед на малкия батко ..щото и при него то и като при майка му де мерката му е да по.е..ка Mr. Green Laughing Иииии молАм те  кажи пу-пу- да не му е уроки на големия банан ...щото види се си мръсничкаджиика  hahaha
За банана кво да ти кажа  Mr. Green Моят Борис още не се е задавял с банан, въпреки че упорито се пробва да го отхапе целия  hahaha За сега само с коричка хляб сме имали инцидент.

Едит: Ето линкчето  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529928.msg17629968#msg17629968

# 639
  Мерси.  Peace

# 640
Айде всички да ходим в юнската тема и там да пишем! Grinning

хехе ама и там, и тук - и ще им кръстим темата им "инвазията на лудите юлки - първа серия"  Laughing

маритка, бързо да се оправяте!  Hug

Сега пробвах млечната оризена каша на Милупа с една сурова круша пасирана - е няма такъв вкус просто, превъзходна комбинация. малката плющеше и грухтеше  Laughing
Между другото, на тази млечна каша пише "с адаптирано мляко", а на други млечни не пишеше. И сега се зачудвам възможно ли е някои млечни каши да са с обикновено сухо мляко?  newsm09

# 641
  • в 1001-та нощ
не ми се вярва  newsm78

на мен педиатър ми каза, че е без значение дали ще ползвам млечна или безмлечна, като добавям АМ  newsm78

# 642
Между другото, на тази млечна каша пише "с адаптирано мляко", а на други млечни не пишеше. И сега се зачудвам възможно ли е някои млечни каши да са с обикновено сухо мляко?  newsm09

Да. Прословутите Слънчо са със сухо мляко например. Най-добре чети етикета преди да предложиш на детенцето.

# 643
  • София
алена, на теория (по книгите, които чета), точно в този период почват да произнасят срични, различни от гугугу;
тото, например, произнася дадададада, а вчера каза много звучно пля (и съответно това му е новият прякор - Другарят Пля)
мисля, че точно с това се започва научаването на говоренето

за Слънчо, преди 5 години работех във фирма, която продаваше сухо мляко, та Слънчо правят продуктите си с пълномаслено сухо краве мляко; навремето купуваха което е най-евтино; не вярвам да са си променили политиката

# 644
За цените, на които се предлагат кашите Слънчо няма как да са с АМ. А от българските каши и пюренца се отказах, че не ми вдъхва доверие качеството. Тук лицензи всякакви се получават срещу определена сума  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт