Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Да поддържа висок стандарт на дъщеря и. като пример - купил нова кола на Бехлюл, а тя кара
тази която кара.....

# 256
  • Sofia
Здравейте! може ли някой да разкаже какво говори Фридевс с Аднан, изпуснах края.....Благодаря предварително..

# 257
Виж горния пост. Преди малко зададоха същия въпрос. Wink

# 258
  Ужас,баба ви Фирдевс няма спирка. Как остана ли-чрез изнудване,Бихтер взе думата,каза,че майка й не искала да живее сама и щяла да остане.На Аднан му с е стъжни.

Благодаря ! Като гледам тепъва все ще му се стъжнява на Аднан!  ooooh! Хич не си губи времето Ферди - докато са още "топли " ги започна ! Да си на гости у някого и да му " редиш мебелите " - направо не мога да повярвам що за търпение имат тези хора !

# 259
  • Плевен
Да поддържа висок стандарт на дъщеря и. като пример - купил нова кола на Бехлюл, а тя кара
тази която кара.....
Много благодаря Hug

# 260
  Аднан взе да разбира какъв таралеж в гащите си е сложил.Вместо да си вземе Мадмоазел и да му е мирна главата,той реши на мъж да се прави Whistling и сега ще има да си сърба попарата.Идея си няма какво ще му сервират,макар че след всички разговори вече трябва да усеща накъде духа вятъра...

# 261
Кафе гледам пили Бихтер и Бехлюл - интересно ! Дано Алекс качи по- скоро епизодите , че да се ориентирам !
 dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за епизода в снимки !

# 262
Кафе гледам пили Бихтер и Бехлюл - интересно ! Дано Алекс качи по- скоро епизодите , че да се ориентирам !
 dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за епизода в снимки !
  gospojata,на кафето Бех потвърди твоята теория,че тя го е предизвикала и е изцяло виновна,той жертва,макар че според мен далеч не е така.Говорела му без думи,тя го повикала в ателието/а той защо я последва?/ ,общо взето се обясняваха кой е виновен за ситуацията.Тя го обвини,че заради него е свела глава пред майка си и той отново я предизвика,гледай и пиши,ще ми е интересно да прочета  Peace

# 263
 dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за епизода в снимки !
  gospojata,на кафето Бех потвърди твоята теория,че тя го е предизвикала и е изцяло виновна,той жертва,макар че според мен далеч не е така.Говорела му без думи,тя го повикала в ателието/а той защо я последва?/ ,общо взето се обясняваха кой е виновен за ситуацията.Тя го обвини,че заради него е свела глава пред майка си и той отново я предизвика,гледай и пиши,ще ми е интересно да прочета  Peace

Ще я потвърди ми , къде ще ходи ! Wink Що зор видях , докато си научи репликите ! Laughing Благодаря ти за "повдигането на завесата " , нека видя епизода и ще споделя непременно ! Peace

# 264
Какво каза на Аднан Фирдевс, че той се ядоса така? Отплеснах се и изпуснах  ooooh!.
И аз това точно изтървах и ще чакам Алекс да качи епизодите да го гледам.

# 265
anastasiq1 страхотен подпис /първото видео/  Mr. Green Heart Eyes

# 266
  • burgas
здравейте моя малък мъж(сина ми ) днес не ме остави да гледам и двата епизода да не казвам и че спира тока 3 пъти така че моля ви къде да ги гледам сладя го а днес го пропуснах търсих но не можах да намеря някой да го е качил .тук гледам че някоя алекс щяла да го качва къде мога да ги намеря тези 2 епизода? newsm78

# 267
# 268
  • София
Здравейте, епизод 46 и 47

http://vbox7.com/groups/080f7e38f760/pool/

http://vbox7.com/collection:1304535?&page=1

Приятно гледане!!!

# 269
  • Пловдив

Добро утро. Хубав вторник на всички.

Общи условия

Активация на акаунт