Смърфи, мила, точно и аз исках да те потсетя за твоя си нощен режим, че при някои бебета след раждането действа, ама ваща мома, нямаше нужда чак пак толкова да си го върже това в кърпа и да е със същия режим
Межудругото, Вико също заспива късно и го къпя към 22:00, заспива леко, събужда се, и така до към 23-23:30, тогава пускаме нощната лампа, намаляме звука на ТВ и всякакви странични шумове максимално и после хапва подългичко време, малко се разнясаме на ръце и към 1-1:30 отнася плувката и спи непробудно до към 5-5:30, хапва като го чуя да мрънка до така до към 8:00 
Виви23, заглежда и се то яко, и ако чуе някакъв звук докато го кърмя, почна да се обърща за да види от къде идва

Нокти и аз режа някога по цял ден, на няколко заспивания по няколко ноктенца
Ако имам късмет, да е супер дълбоко заспал, тогава може и да успея да изрежа всичките 
Добре дошли на новите мами
. При нас не ги забива на себе си, а ги забива по циците ми.
) ваксина вече 3 дни е толкова кисела, че няма накъде. Реве без причина, не иска да яде, нито носене на ръце помага, нито нищо.. Направо съм се видяла в чудо.
От де ги взехте тез деца веееее , искам и аз
Като будувате кротувате ли ? На Алекс рядко му се случва да си стои мирно в кошарата.Обикновено когато е буден търси внимание .От известно време през деня не иска да заспива влеглото си.Спи или в люлката , или в стола за кола или на нашата спалня. Обръщаме му внимание , вземаме го на ръце , гушкаме се , пеем , скачаме, но бързо му омръзва и започва да мрънка.Опитвам се да го науча да си стои в леглото , но така шумно протестира , че съседите от първия етаж го чуват и без слуховите си апарати

.Ходя с маска да не заразя мъника, а и на него си слагаме капки че има сополки.