Отговори
# 270
Здравейте и ви казвам добро утро, че пак станахме двамата с мишока в 12! Blush
Той пак заспа, чакам го да се събуди и ще го разходя пред блока.
Мимозке-Пловдив, ще ти стискам палци да намерите вашия апартамент!  Peace
Чакам адашката ти да се появи с благополучна операцийка.  Heart Eyes
Терминаторче, Бохос мамане знам кое за мен е по-гадно-много студено или много горещо! Най-добре ми е на 25 градуса.
Бохос'мама, чудесна количка! Заради тези кръглите ми заприлича на Бугабу. Какъв модел е?
Катенце, ужасно е това с детенцето на твоята приятелка! Sad
Бебославче, и аз си спомних последната ни среща колко бременни парчета бяхме, а сега като ще сме с количките ще сме яка гледка! Joy

# 271
Здравейте мами и бебчовци,
Моята девойка не иска да спи през деня  Sad, едва намирам малко време да успея да вляза в банята или да хапна нещо, през останалото време мрънка, иска да я разнасям, ръце не ми останаха вече. И в люлката не иска да стои, слагам я, постои 5 мин и започва да реве много силно. Чудя се дали се плаши нещо от люлеенето, дали не й е удобно там и нещо започва да я боли  newsm78. Голям мерак имах да й купим люлка с надеждата, че там ще мирува, но уви.
Днес се опитвам да преведа малко в ред къщата, ама явно няма да стане - точно започна да правя нещо, защото тя уж се е заиграла с играчките в кошарата и след малко надава силен вой  ooooh!. Вече за трети път се опитвам да доизбърша праха и накрая се отказах. А чакам гости - днес идва свекито, а утре майка ми. Явно ще разчитам на факта, че и двете баби са малко недовиждащи вече, а вкъщи не носят очила  Joy. Ама как само се наговориха по едно и също време да им се чудиш. Та свекито като разбра каква е работата предложи само днес да остане вкъщи, а другите дни да спи при нейни роднини, та и на нас да ни е по-спокойно. Тактична го раздава, ама и ние не се дърпахме де. Утре, докато тя се занимава с "бабиното момиче" ще довърша с чистенето.
Аз и преди бях писала, че моята двойка също се стряска, а освен това доста ръмжи сутрин и си върти силно главата в леглото. Не знам на какво се дължи и се чудя и аз да се притеснявам ли. Забелязах, че ръмженето и е свързано с пръцкане - като започне да ръмжи сутрин и я чувам, че изпуска и газове, та не знам колики ли са, какво ли е?

# 272
Сетих се нещо да споделя запловдивските мами: http://bg.kolektiva.net/plovdiv/

Малвинке, моят така ръмжи сутрин и се тръшка наляво и надясно. Като спре си знам, че се е изакал!  Mr. Green  Дидка-бандитка беше разказала  същото за нейния бебок.

# 273
Здравейте и от нас  Hug
Ние вчера бяхме на консултация и сме порастнали много - станала е 5100 (+1400гр) топчицата на мама  Heart Eyes Педи пита по колко време суче, да съм и намалявала времето, за да яде по по-малко  baby_neutral Не мисля да я слушам и ще и давам колкото поиска  hahaha Сложиха ни и 2те ваксини, засиня се от рев милата  Sad Цяла вечер плака, едвам заспа към 3. Имаше Т 37,7 и дадох панадол. Сега спинка, като стане пак ще мерим Т. Ако е над 37 ли трябва да и давам панадол?
За стряскането - и Ванеса се стряска и маха с ръчички като спи, от което се разсънва. Пробвах 2 пъти я повивах с ръцете до тялото, и наистина за мое учудване много се усполкоява и заспива. Само че ми е жал да я оставя така да спи и я разповивам.

Ками  welcome
Мимоза, имаш стиснати палци и от мен  Praynig
Мимоза-Пловдив - дано скоро да намерите Апартаментът! Hug
Бобито0785 - къде си раждала, дали не сме се засекли  newsm78
Малвинка  - и ние сме така с акането, голямо пъшкане и напъване пада, цялата се зачервява Embarassed

# 274
И аз гледах това предаване за аутизма и споменаха, че се среща по често в райони където има наличие на тежки метали, а някои ваксини съдържали живак и затова отключвали болестта,а за стомахчетата-че всички деца с аутизъм имали смущения в храносмилателната система,но още не магат да установят пряката връзка между двете неща.

Честит "рожден ден" на бебчовците които днес стават на 2 месеца  ura

и на мамите с нови колички също Честито 1stroller  Party Time

# 275
  • София
      Добър ви ден!

От вчера вечрта съм на АБ. Следобеда вдигнах 39 градуса и нямах избор. Пия и чайове и сироп, че и кашлям. Оплаках се, та ще съм спокойна  Laughing.

Хубаво е да имате 2 дечица  family. На нас лично по-голямата разлика ни харесва. Така успяваш да обърнеш внимание на по-голямото, а и баткото вече е по-самостоятелен. Вярно, че пък с малка разлика набързо забравяш бебешките трепети. Така, че всеки, когато реши. Важното е да се увеличаваме  Peace.

Дени, благодаря за кафенцето   bouquet.

kami27, добре си ни дошла  welcome.
От понеделник не сме излизали на разходки. Баткото ни е пролетно бебче и знам колко е готино да щъкаш навън.

miMozzza, миличка, вярвам, че всико е минало добре  spoko.

booboo's mama, със здрае да си ползвате количката  Hug.

girafche, личната така ми каза, а и че гърлото ми било месесто, т.е. по-червено. Пиех разни температуро-понижаващи, ама до някъде се смъква.

Mimoza-Plovdiv, вярвам, че скоро ще се похвалиш с новия апартамент  Peace.

Кьолшес, какво му даваш на туй детнце, че толкоз спинка  Wink. Браво на него.

Малвинка, при нас разходките навън помагат за по-дългия сън.
Хубаво е, че ще имаш помощници  Hug.

janeta24, браво, добре се гледате  Peace.
Добре да дадеш "Панадол", ако е над 37 градуса.

# 276
Леле, Дори, да оздравяваш бързичко!  Hug
Аз установих, че малкият изобщо не иска да будува. Преди като се събудеше, му давах да яде и го слагах по люлки и шезлонги. Стои 10, 15 мин и почва да мрънка.
Сега- събуди се, давам му да суче, гушна го на колене, полюлея го и пак заспива. Така по цял ден. Вечер пък изобщо не се буди, ако съм легнала до него.
Обаче има един недостатък- спи на ръцете ми. Ако го оставя на дивана се събужда на 10-тата минута, затова съм и толкова активна във форума!  Mr. Green

# 277
Здравейте и от нас.
При нас ноща мина горе долу добре и съм доволна поне успях да се наспя.Поразбудихме се към 5.30ч май ще е ранобудна като  баща си  hahaha hahaha но после пак си заспахме и така до 9ч.Днес успях и с приятелка да пийна кафенце-у дома разбира се.И аз успях да се сдобия с Вигантол от Македония и съм много щастлива.
За 2те деца-аз винаги съм искала да имам 2деца.И нашият тате се колебаеше за 2ро,но сега по-щастлив от него няма.А и според мен мъжа се променя много когато се роди малкото човече.1вият път сякаш беше неосъзнато и за 2ма ни,докато сега нещата са много по-различни.
Dori -стягай се мила какви са тия болести сега  Joy Joy бързо да се оправяш  Heart Eyes
Дени -мерси за кафето
miMozzza-всички сме с теб и ти стискаме палчета. Peace вярвам че всичко ще бъде наред.
booboo's mama-честита придобивка и най-вече браво за изследванията.
Mimoza-Plovdiv-вярвам че скоро ще се похвалиш с мечтания дом!!!
Kölsches Mädel -и Неси ми беше такова добричко бебе като Йо-Йо от гледна точка на спането и яденето.Леле като се сетя само спане и ядене глас не и се чуваше,ама след това ела да видиш колко е палава  ooooh! вкъщи е страхотия.

# 278
  [Малвинка, при нас разходките навън помагат за по-дългия сън.
Хубаво е, че ще имаш помощници  Hug.

Дори, те и при нас помагат, тогава спи с часове, голям кеф  Mr. Green, ама в това време какви разходки, чакам с нетърпение да се постопли.
Забравих да питам преди малко: Вие с каква козметика къпете бебчовците си в смисъл със сапунче, шампоанче или душ-гелчета за косичката и телцето?

# 279
Доренце, бързо да оздравяваш! И най-важното, малките сладури да не прихващат!  Flutter

И мойто спи през деня в ръцете ми и много се изнервям, че трябва да пиша с една ръка!  Laughing

# 280
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Доренце, бързо да оздравяваш! И най-важното, малките сладури да не прихващат!  Flutter

И мойто спи през деня в ръцете ми и много се изнервям, че трябва да пиша с една ръка!  Laughing

hahaha и аз така  Crazy ама се осъвършенствах направо, като ръкописна машина съм  Flutter

# 281
Аз използвам шампоан за коса и тяло

# 282

Бобито0785 - къде си раждала, дали не сме се засекли  newsm78
Цитат

В НиаМед, а ти?

# 283
Аз през деня я приспивам или в шезлонга или на ръце или в количката (добре че има място да обикалям).даже сега ме вика да я приспивам. Heart Eyes
За козметиката-с шампоанче за коса и тяло я къпя.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 13:52 от didka banditka

# 284
  • В две мънички очи...
Даре и аз се записвам за две шишенца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт