Отговори
# 345
  • София
adriana_mam на нас от аптеката ни препоръчаха кремчето на Мустела и сме с него,но никаква работа не върши!!! И ние се обриваме около очите (от сълзичките) и около устата,ама колкото и да мажа - нищо!Сега съм решила да пробвам Нардхерцер - педиатърката ми го препоръча,пък ще видим!

# 346
Деси М. за кремчето на Павлович аз писах че съм го виждала. В магазин Пинокио, намира се на пазара в Дружба 1.

# 347
За обривчето по лицето:пъпчиците ту излизат, ту пак се скриват!  Sad

Пръскам с термалната вода на Авене и мажа като редувам с хидратиращите кремчета на Авене и Нацхткерцен. Това на Нацхткерцен ми харесва много повече от на Авене, ама кат съм дала 15 лева за Авенето, ще го мажа!  Mr. Green Почнах и аз да го ползвам, че да свършва по-бързо.
Пени се, не пени се, ке го ядЕм, парики сме давали!  Joy

# 348
Деси М ,хайде , аз мисля да излезна към 13.30-14.00 Hug
Берушка, много хуабво че си се оправила, най добрият помощник в тези случаи е бебето GrinningСлучвало ми се е насила да го карам да яде за да ме оправи.
Адриана_мам- то пълно щастие няма LaughingМоето момче пък през деня спи като зайче ,за по 10-15 мин ако не е в нечии ръце Heart Eyes
Машинаторка, аз уж пуснах заявка да се присъединя към вас във Фейсбук ,ама нещо май не се получи  newsm78
Това бебешко протягане след сън е страхотно, много мило ми става като го гледам така.
Аз давах на каката преварена вода много дълго време, по спомен май след годинка започнах да ползвам изворна на Девин.Ама тя и не пиеше толкова вода де.........
Иска ми се малкият да с енаучи да пие и от шише ,защото всичко се случва и някой път ако мен ме няма как ще се нахрани незнам.До момента съм му предлагала два пъти от шише , но не зацепва какво да прави  Laughing

# 349
моляяя, дайте фейс-групата на един мнооого болен човек  Praynig вижте какви сте, хем ми е хипер студено и не мога да се разтъпча, хем не мога да видя таз' печка

adriana_mam , аз мажа големия с Нахкерцен, когато има някакви проблеми по лицето и съм много доволна. Има още едно страхотно кремче за всякакви обриви - Magic Cream на АВЕНТ

и никой не си каза мнението за това какво може да му стане ДЕАВИТ-а, ако седи отворен повече от месец....

# 350
  • София
beru6ka много благодаря!!! Hug

Пени се, не пени се, ке го ядЕм, парики сме давали!  Joy

Ама така де,и аз затова си ползвам Мустелата! Joy

# 351
Мише, според мен изветрява  Laughing,ама това съвсем непрофесионално мнение.Аз поради липсата на друг вариянт давам от първото шише, което е отворено преди поне месец и половина.

# 352
Хелоуууу! Ето ни и нас след събуждане в 7 и ваксина.
Мише, започвам от тебе душа, че да не забравя после. Питах в близките аптеки (в момента стачкуват,тук това е актуално) и на едната аптека мацката беше по-пекана, влезе в базата данни и откри Вигантол или Вигандол, но ще направи справка дали е това което ни интересува и в понеделник ще имам инфо. Иначе тук масово се предлага Aquazol (вит. А и Д на капки). Междувпрочем в хладилник ги държат тук по аптеките, питах аз че някой се интересуваше Mr. Green
Аз днес съм още -1 кило, значи -3 този месец без диета Grinning юпииииииииииии (почвай Тае Бо-то, а има и още нещо което правя и ги редувам - Зумба се казва Mr. Green)
Лам моля те за инфо плиииийс... Я ме светни на вас досега какви ваксини са ви слагали. Към ИКА ли ги поставяте? Нас ни дупнаха за първи път днес и направо ме втресе като ми заявиха че тройната ваксина всъщност включва хипатит Б, дифтерит, коклюш, детски паралич, грип т.е. all in one Shocked Тази ваксина се слага на три дози.
За хипатита не съм 100% сигурна де, но ми се видя прекалено всичко това не един път ooooh!
Девойки, вчера не съм влизала, че търчах доста целия ден. Сега мисля да ви изчета и ще се включа по-късно.

# 353
Мише, не знам да ти кажа, какво става, не съм се замисляла! Обаче и нашето шишенце е на месец и половина и продължавам да давам. Не си го слагам много, много на сърце!
Ако има в нашата аптека ще ви кажа! Blush

# 354
  • София
Мише,аз питах педиатърката и тя каза да изхвърлям след един месец,ама не съм се сетила да питам защо. Embarassed Сега мисля да питам кое е по-добре - нищо или отворен Деавид повече от месец,че това шишенце ми е последно и на 8-ми прави месец (тогава съм и на консултация)

kami27
аз чакам мама да дойде за малко и ако не е премръзнала като си тръгне може да се видим!!

# 355
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
и никой не си каза мнението за това какво може да му стане ДЕАВИТ-а, ако седи отворен повече от месец....

Аз питах педито ни онзи ден и тя каза, че не вижда какво може да му стане като е отворено, затова не съм спирала да му давам. Обаче скоро ще свърши и не знам от къде да си намеря  Confused Дарчето я чакам с подаръците  Mr. Green
Биби, ако има в тази аптека, ще съм ти много благодарна, ако ми гепиш едно  Hug

# 356
Нищо няма да му стане. Инфо от достоверен източник, работещ в тази област  Peace

# 357
нашата педиатърка каза ,че може още 10 дена да се ползва след този месец( но тя говори глупости доста често  Peace ) Но бях чувала че лятото е по наложително отвореното шише да не е на пряка слънчева светлина и да е на хладно ,тъмно място.
Добре Деси ,аз ще гравитирам някъде около Европа ,че по това време там има слънце  HugЩе сме цяла тумба- аз ,бебо, каката и бабата  Laughing

# 358
Здравейте и от мен!
Да ви кажа за Aquazol : пратиха ми 3 шишенца от Атина, нашето педи тук каза, че е като Деавита и да даваме по същия начин, вече му давам от седмица, не съм забелязала нещо необичайно, така че, който има познати там да ви пращат!!!

# 359
  • Λάρισα
Лам моля те за инфо плиииийс... Я ме светни на вас досега какви ваксини са ви слагали. Към ИКА ли ги поставяте? Нас ни дупнаха за първи път днес и направо ме втресе като ми заявиха че тройната ваксина всъщност включва хипатит Б, дифтерит, коклюш, детски паралич, грип т.е. all in one Shocked Тази ваксина се слага на три дози.
За хипатита не съм 100% сигурна де, но ми се видя прекалено всичко това не един път ooooh!

Чакай сЯ да се заровя във вивлиариото на пиявицата Mr. Green

Значи на 2 м. тази, която са ни сложили е Pentavac - за дифтерит, тетанус, коклюш, полиомиелит и инфлуенца (предполагам и на вас нея са сложили). Освен нея и Rotateq за ротавирус през устата. Срещу хепатит Б нямам сложен печат  newsm78 Първите ваксини май не ни бяха през ИКА, чак втората сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт