Отговори
# 420
Аз всеки ден се гримирам, като започна от фон дьо тена, очи, гланц за устни.
За работа преди не съм се гримирала толкова колкото сега.
Но обеци не мога да сложа, защото си мисля, че ще одера малкия с тях.
Иначе ми се иска да имам повече време за себе си и по-малко в кухнята, но от сега нататък ще е все повече обратното за жалост.

Забравих да благодаря на Микки за отговора и, и да споделя, че откакто писах, че Милан се храни на 4 часа, той след няколко дни промени графика си и сега се храни на 2.
Микки, безценни са съветите ти, чета и се възползвам даже и от тези, които не са за мен.

Мравче, като каза за орхидеите на капризчето се сетих да ви се похваля - моята орхидея има две пъпки, досега цъфтеше всяка година юни месец, сега за пръв път цъфти в началото на годината,
което ме обнадеждава, че може би ще имаме още веднъж цъфтеж.

# 421
Добър вечер,аз днес малко разпуснах-бяхме 2 часа на разходка покрай Марица и след тези мъгли и студове се чувствам като преродена  Sunglasses Ако някой живее наблизо ще се радвам да побутваме колички заедно  Hug
мише Незнам ти 1 ден ми аз 2 не съм чела  #Crazy
Диавита педито ми каза че до 3 месеца нищо му няма, защото бил с олио,а не с вода, или нещо такова поне аз разбрах.Аз таман реших че ще сменям опаковката,и не стига че го няма никъде ми и го разсипах вчера в леглото, та сега не знам кво ще правя че имам още 10-на капки-дано скоро го пуснат  Praynig
booboo's mamaможе ли и аз да надзърна  Embarassed
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.-ужас- ми много сте писали-докато ви изчета  Laughing

# 422
Аз живея сис свекърва ми и тя се занимава изцяло с домакинската работа,все едно съм на хотел Grinning
а бебушка е кротка и доста си поспива и през деня,та имам доста време за мен,само,че много ме мързи и нито се лакирам,нито се гримирам.От седмица се навивам да започна с някакви упражнения,да вляза във форма,ама още не съм се самоубедила“.

# 423
  • В две мънички очи...
Аз също почти не успявам да стигна до "време за мен". Сега като излизам се гримирам и то ако има някой да гледа дребния че рядко сам се гледа. Даже и спя по-малко от преди и гледам да посвърша още нещо останало от през деня и по цял ден се прозявам

# 424
Време за мен почти няма. Обикновено е момента в който вечер вляза да си взема душ. Ей, толкова дълги душове досега не бях си правила май, но това си е моето време и си го ползвам на мах Peace. Другото време за мен е да седна да ви прочета.
От раждането досега не съм била на фризьор, но вече ми е спешно. Успях един път да отида на козметик, но и това ходене вече е спешно. Нокти на краката не съм лакирала, но на ръцете нон-стоп ходя с безцветен лак, че иначе много ми е грозно. Доскоро ходих без грим и навън, но вече ще се гримирам, че последния път отидох до офиса на мъжа ми без грим и с непочистени вежди, много ме беше срам  Embarassed

От седмица се навивам да започна с някакви упражнения,да вляза във форма,ама още не съм се самоубедила“.

От твоята партия съм, все едно за мен си писала.  newsm62

# 425
Време за мен за сега имам и гледам да се гримирам всеки ден. Лакирам се през няколко дни,
когато маникюрът ми стане зле.
Достатъчно ми е, че имам няколко килца отгоре, не ми трябва и в лицето да приличам на нищо.
Мъж ми няма да иска да ми направи второ дете ако се "запусна"  Mr. Green
Добре, че ни се падна кротко бебенце, иначе сигурно имаше да се жалвам и да ме е страх
да се погледна в огледалото  Crazy
Айде, отиваме по леглата. До утре  Hug

# 426
Току що заспа дребния, пиша 2 реда и отивам и аз в света на сънищата, че вече ще колабирам, от 2 нощи ако съм спала има-няма 4-5 часа  Crazy

На всички мами които имат време за себе си и които в болницата са им дали спокойни бебчовци, благородно ви завиждам!!  Blush  Аз се радвам, ако ми поостане малко време, че да си оскуба веждите, а къпането и душкането и мен ми е единственото време за мене си, та и аз като Корали, имам чувство, че се къпя най-дълго до сега  Blush Вече съм мноого за на фризьор, а лаковете само си ги мечтая, и всеки ден си казвам, че следващия със сигурност ще се поналакирам...У ж а с!!
И така, пооплаках се и аз, и се моля, това нашто чаве да взе да поуспокои топката и да си спинка повече както през деня, така и през нощта, че да и остава малко време за себе си и на майка му  Crossing Arms

Лека и спокойна нощ мамчета  Hug

# 427
Добро утро!  Simple Smile

Вие ми скрихте шапката!  Shocked Аз успях само да отида да се подстрижа и да ми метнат един сешоар и това е. И на мен са ми дали послушно детенце в болницата, но никога не ми остава излишно време. Само се "давя" в банята по 1 час, но и аз това го възприемам като някакво СПА.  Mr. Green А и един път пуснах пресата да загрява и така си и остана цял ден включена, не можах да стигна до нея, опашката и айдеее.  Blush Плача за козметик, пъпчасала съм страшно много и в ушите ми избиват пъпки и се чудя дали някакви хормонални отклонения Thinking Скоро време ще ме бъркат по улиците и с капитан Петко Войвода  ooooh!.

# 428
  • Λάρισα
Дени, много добре си излязла тука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит рожден ден на bilyana333Heart Eyes

# 429
Здравейте и от мен! Hug Появявам се след почти 3 месеца мълчание ,защото нямам много време за писане,но пък ви чета когато мога.Нашият Жорко е добре,расте с бясна скорост и е голям дундак Mr. Green
И на мен не ми остава много време за прически и лакове,но отнзи ден сестра ми ме "пусна" да отида на фризиор и гледаше и двете бебета (тя роди декември) Grinning
За упражнения също не ми остава многоо време,бях почнала да ходя на фитнес,но в повечето случаи няма кой да гледа малкия и не съм ходила от 1 седмица,но за сметка на това започнах една диета със зелева супа.Мислех,че ше ми е много трудно,защото досега никога не бях пазила диети,но тази се оказа не толкова трудно изпълнима,а и не се гладува толкова.Остават ми още два дни докато я приключа и дано има ефект Grinning
Честит рожден ден  bilyana333  bouquet

# 430
  • Козлодуй
Добро утро и от мен! Гледам, че не сте сервирали кафе. Нека тази сутрин аз почерпя Simple Smile

3 дни нямах възможност да ви чета....... и вие вече бяхте преполовили темата. Добре, че имам повечеко свободно време та ви изчетох.
На всички болни - бързо да оздравяват.
На всички здрави - много да се пазят Simple Smile
Аз бях на очни няколко дни. Татито ни се справи отлично с гледането на Алекс. Хранене, къпане, разходки - всичко. Не, че съм се съмнявала де..........ама и къщата беше подредена. Даже беше пускал и пералнята. Е гладенето малко му куца...........ама това да му е кусура Simple Smile
Имам и аз време за мен. Алекс е кротушка. Винаги се гримирам преди да изляза. Както каза Мишинаторката, не стига че имам кила да свалям, ами ако не се и гримирам, ...на какво ще приличам.
Гледам си и турските сериали. И за изпити ще почна тия дни да чета, няма начин.
Исках много неща да пиша........ама.........ще бъде като се сетя.

# 431
  • гр.София
Добро утро и от мен  Hug

Присъединявам се към кафето и се връщам да ви чета Simple Smile))

# 432
  • Пловдив
здравейте в това мъгливо пловдивско утро,

Снощи бяхме много лоши - понеже заспа преди да я къпем, я съжалихме и оставихме да спи, но после ни разигра ставания едно през друго  Sad  по принцип се научи да спи след баня до 5:30 или 6:30, но..
Повече никакво съжаляване, будим и къпем!

исках да питам момичетата със секцио - ходили ли сте на спа с тази операция вече или дали сте чували откога може да ходи, главно в топъл хлориран басейн и парна баня ме интересува. моят шев е още червен, минаха 2 месеца и 28 дни и ми се ще да вляза във форма с плуване, а и се очертава ходене днес на юбилей, който ще се състои в спа хотел? моля за съвет, ако някой е питал лекаря си, моя почина бог да го прости, а друг акушер-гинеколог не съм питала  Praynig

# 433
Добро утро!
Не мога да повярвам, че се докопах до компютъра. Напоследък само влизам в темата и моята хубавица се обажда от другата стая. Не мога за миг да я оставя - или сме на ръце, или ако спим стоя до нея и я държа за ръката. Ако не я държа веднага се събужда. Изчетох ви по диагонал и през ред - просто няма как да прочета всичко както трябва.

И аз се притеснявам за наддаването - първия месец беше наддала 820 гр., втория 640 гр., и беше 5050 гр., което ми се струва малко, но според педито е много добре. Дано ...

Писали сте за рахита и стряскането. Моя син беше с рахит и повярвайте няма как да се сбърка. Стряскането е много често - на всеки 2-3 минути. Освен това се поти на ръчичките и главичката. Детенцето е отпуснато и вяло, не може да си държи главичката изправена. Дани, горкия, не можеше да си я държи стабилно дори и в 4-я месец. Сменихме 4 лекари докато открием правилния. Бяхме стигнали до 5 капки витамин Д, давахме и калций на ампули, намалихме и храненето по съвета на една малоумна лекарка и детето ревеше от глад. Цял живот ще съм благодарна на д-р Миленков, който го оправи с 3 инжекции вит.Д - по една на месец. И той беше в чуденка - как може лятно бебе, на кърма, да развие такъв хубав рахит. А също и как може да има такива колеги - лекари-некадърници.

Мимозка- Пловдив, стискам ти палци да намерите скоро вашия апартамент. Аз също мислех да продаваме нашия и да купуваме нов. Причината - в нова кооперация сме и страшно ме дразнят шумовете от съседните апартаменти, защото явно строителите доста са си спестили от материалите. Новото строителство е много зле. Мислех да купя апартамент в стара кооперация около Евмолпия или Гребната. Няма време обаче за огледи и мисля да поотложа.

Нямам време много за нет, само набързо прочетох, че захранването започва към 6-я месец. Моля, някой ако има повече инфо да сподели. Моя син го захраних още в края на 2-я месец с ябълков сок, защото тогава така се твърдеше че трябва, с плодово пюре в 3 месец и зеленчуково пюре в 4 месец. Така сме били захранвани и ние доколкото знам от майка ми. Знам, че това захранване сега напълно се отрича сега. Питам, защото не знам до кога ще изкараме само на кърма. От около две седмици се храним и от двете гърди - явно кърмата не й стига вече. Освен това след 2-3 минути ядене започва да се пъчи, върти се, започва един рев - изобщо мъка. Борим се за сега, дано да се пооправи положението.

Ох, щях да пиша и още, но малката отдавна надава вой, а майка ми сигурно е луднала вече.

# 434
Josefin аз не см питала конкретно за СПА, но понеже питах може ли нещо да спортувам и доктора ми забрани всякакъв спорт до 6 месеца на бебо и каза, че единствено плуване може, което означава, че за басейн няма проблем. Виж за СПА не знам, но като се замисля, не виждам какъв може да е проблема. И моя белег е още червеничък, но все пак е зараснал разреза, не е рана.
EliK така е, одавна в белия свят е отрчено ранното захранване. Сега се препоръчва захранването да става межу 4-6 месеца, като 4 е по скоро за деца на АМ. И се започва с зеленчуково пюре или безглутенова каша. Плодовото пюре се въвежда след зеленчуковото и с плодово пюре НЕ се замества хранене. Това е в най-общи линии, по въпроса за захранването има страшно много информация във форума, когато имаш малко време поразрови се и прочети, но като му дойде времето мисля, че и тук в темата ще се появи много актуално инфо. Сега се опитай да си увеличиш кърмата, слагай бебо по често да суче. 

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 10:38 от beru6ka

Общи условия

Активация на акаунт