Кратко и рядко срещано име за момиченце

• 48 434
  • 447
  •   1
Отговори
# 60

Да, идва от Сърбия и минава през България.

# 61
Аяна...Хубаво,кратко и рядко срещано. Peace

# 62
  • Ямбол
Ирма, Ева, Ава ...
Някой по-напред беше предложил Ивон и Ивет - също ми харесаха.

# 63
  • София
Ая, Миа, Нинел, Мира, Дея, Мишел.

# 64
# 65
Елда Simple Smile ....честно - нестандартно...ама до едно време...после е смешно вече...

На фона на подобни предложения, Елина силно се откроява. Peace Още повече - допада на родителите.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 19:20 от Обич Синеока

# 66
  • София
Елда Simple Smile ....честно - нестандартно...ама до едно време...после е смешно вече...

На фона на подобни предложения, Елина силно се откроява. Peace Още повече - допада на родителите.

Така си е. Общо взето от имената, които си е набелязала майката Елина е наистина страхотно име. Допада ми, но до термина има много време. За момче си го е решила Божидар, но на видеозона се е видяло момиче... те и това искат и имат най - много женски имена в списъка си Simple Smile

# 67
  • София
Значи за момче може едно нормално име, ама за момиче твърдо трябва да е възможно най-изкелиферчено?
Честно не го разбирам това...

# 68
  • София
Значи за момче може едно нормално име, ама за момиче твърдо трябва да е възможно най-изкелиферчено?

Двойни стандарти!  Grinning
Дано си остане Елина, че имало много време до раждането.
Кой знае, какви ветрове ще завеят в главата на майката до тогава!?!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 11:28 от narcis

# 69
  За момче си го е решила Божидар, но на видеозона се е видяло момиче... те и това искат и имат най - много женски имена в списъка си Simple Smile

Щом за момче е решила Божидар, за момиче би трябвало да й допадне Божана. Peace

# 70
  • София

Двойни стандарти!  Grinning
Дано си остане Елина, че имало много време до раждането.
Кой знае, какви ветрове ще завеят в главата на майката до тогава!?!

Ако се замислим, при женските имена могат да се измислят адски много неща, докато при мъжките няма голямо "изгъзване".
Проблема е, че много познати и колеги на майката, които имат деца са ги кръстили с имена, които на майката и харесват, но не иска да ги повтаря.

# 71
  • София
има, има изгъзване и при мъжките.

# 72
  • София
Радвам се, че изгъзих името на дъщеря си. Двойни имена, завършващи със -дар, -зар, -слав не ми звучат добре с моя изкелефинчен вкус. Добре че имам родител чужденец, та всички традиционалисти си клатят главите с разбиране "Да-а-а, при тебе е обяснимо, името е сигурно френско-о-о. Много шик." Crazy О, да, от най-френските е.  hahaha Ама в техните очи си имам извинение. Спасявам се от плоски коментари и подмятания.

# 73
  • София
Ооо аз нямам против нищо имената , които не са български...само някои ми идват в повече...като Елда..дето и име не е ....
иначе ми е все тая какви са родителите, аз бих си кръстила дъщерята Бела или Сара напримен без ни най-малко да ми мигне окото....просто особенно на фона на Божидар, Елда ми е просто...непонятно...

Елина иначе не е лошо...въпреки, че за мен с А отпред е много по-пубаво...но и така не е лошо никак...

# 74
Значи, ако мъжа ти е чужденец, имаш право да избереш за детето си каквото име искаш, иначе - традиционно- банално. Щото те не са и български, просто сме си ги слушали до посиняване.

Общи условия

Активация на акаунт