Обувките и шофирането

• 9 074
  • 70
  •   1
Отговори
Въпросът е прост - как си пазите обувките като шофирате.
При мен се съсипват постоянно петите и токовете на десните обувки, които стоят на педала за газта . На лачените се изтрива лакът, сатенените се прокъсват, кожените избледняват или стават грапави, лъскавите прашастват, матовите посивяват...
Досега съм открила един единствен начин да ги пазя - резервен чифт обувки за каране. Някой друг да е открил по - добро решение? Че през зимата от топлите ботушки като обуя умрелите от студ в колата цвички - бррррррррр

Joy Joy знам, че искате да ми имате проблемите...

# 1
  • bulgaria
Друг вариант няма Simple Smile. Освен да си носиш резервните маратонки в един плик и до офиса(работата), за да не стоят в студената кола. При всички положения, обаче си трябват едни стари обувки за шофиране. Инак както сама си установила-пълна съсипия.

# 2
през зимата се измъчвам, но през лятотo  сядам в колата, изритвам обувките под седалката и карам боса. неведнъж са ми се смели като заслизам и се заобувам, но не ми пука. моята и на останалите участници в движението сигурност е по- важна. ужасна работа става, като ми се забие токът в постелката и не успея да преместя крак към другия педал...

# 3
  • София
Лелееее, колко  шофираш, 4е така си съсипващ обувките Shocked Аз моите ги изтърквам, когато зарежа колата и ходя пеш, което е много 4есто. Живея и работя в квартали, в които няма една 4итава улица, за кубинки става, но с ток4ета е зор...Оба4е да си изтърквам обувките от шофиране...не ми се е слу4вало, даже не си го представям Rolling Eyes Да не си такси? Simple Smile

# 4
atenan, ти какво искаш...обувките ти да са вечно като нови ли? Wink Ходи боса тогава. Simple Smile

# 5
  • При хората, които обичам
Аз шофирам по 100км. дневно. Имам обувки за офиса. Гледам да обувам едни и същи за шофирането и така...

# 6
Аз шофирам по 100км. дневно. Имам обувки за офиса. Гледам да обувам едни и същи за шофирането и така...
Аз шофирам много по - малко, но пак ги съсипвам  Tired за лятото имам едни много тънички като гуменки, само че от плат, но за зимата в тоя студ не ми се преобува. Прежалила съм 1 чифт ботуши, с които и работя, иначе голямо мъкнене става  Crazy

# 7
Носи си резервни обувки, няма шанс иначе.
Доста чифтове съсипах преди да започна да процедирам така.

# 8
  • Варна
 Shocked Шофирам от доста години, всеки ден и никога не съм си съсипвала обувките. Не само токове и пети, дори прах няма.  Просто не мога да си го представя дори Crazy!

# 9
  • При хората, които обичам
Явно и от колата зависи, и аз нямах проблем с предишната.

# 10
Нямам проблем със съсипване на обувки, никаква разлика между левия и десния крак. И студ не усещам особено, нали имате парно в колата? Чакате пет минути и като се стопли сменяте чепичките и потегляте ( ние имаме гараж  Blush, та тоя дерт ми е спестен).
Но иначе и аз не мога да карам с ботуши с по дебела или груба подметка, много рязко натискам педалите и буквално се залепям на стъклото. Затова си държа едни балеринки, сменям само дясната. Случвало ми се е да сляза с един 'нормален' и един 'шофьорски' крак от колата  Laughing

# 11
  • София
Друг начин за равномерно износване на обувките е - ходиш пеша или с транспорт  Mr. Green

# 12
Остави се, и дрехите ми се съсипват. От къщи в колата, от колата на стола и току лъснали на задника.

# 13
  • София
 Joy мдааам, и после - от колата в мола за нови дрехи. Да знаем за какво работим  Peace

# 14
  • В една Дупка.
Хора, и по 100км (и повече) съм карала дневно. Цяла година карах четири пъти в седмицата, по 150 км дневно, ама такова чудо не ми се  е случвало...да си износя обувките. Shocked Може, ако съм с един чифт и за 4-та сезона. Имала съм проблем примерно, с висок, неудобен ток , но сменям за моменнта и толкоз....ама изтъркване, прах.... Crazy
И не зависи от колата, а от чистотата вътре...

Общи условия

Активация на акаунт