Обувките и шофирането

• 9 075
  • 70
  •   1
Отговори
# 30

Да-зимата. Мноооого мразя студен волан Crazy

# 31
Ръкавици и ушанка не слагам,в колата си правя нещо като сауна.Но тази топлина ми излиза през носа,защото много се изнежвам.

# 32
Можеш да сменяш- седмица с ляв волан- седмица- с десен.
А и проблемът ти не е проблем. Не си ли сменяш обувките всеки месец, а може и на седмица?

А ръкавици слагате ли?
За сега- само на децата, че не ми се занимава- слагай вкъщи, махай в гаража, слагай на излизане от колата, махай в градината.

Lord of the Dark , сигурно си отстранила предната седалка и сядаш директно отзад.

# 33

Да-зимата. Мноооого мразя студен волан Crazy

А горещ?  Лятото е по-страшно, не ви ли се е случвало да въртите с едно пръстче, защото пари? А да сте сядали с голи краци на напечена седалка?

Едно време имаше едни такива килимчета за волани.

# 34

Rolling Eyesтез не ги знам-я качи снимка Mr. Green

Тапицерията ми не е кожена, и не ми пари, а на предното стъкло слагам сенник..(а ръкавиците за шофиране са без пръсти-демек особен принос немат)

# 35

Rolling Eyesтез не ги знам-я качи снимка Mr. Green

Тапицерията ми не е кожена, и не ми пари, а на предното стъкло слагам сенник..(а ръкавиците за шофиране са без пръсти-демек особен принос немат)

Ох, младост, младост. Вървяха в комплект с клатещото глава лъвче отзад.  Всеки уважаващ себе си Москвич го имаше. 

# 36

Ох, младост, младост. Вървяха в комплект с клатещото глава лъвче отзад.  Всеки уважаващ себе си Москвич го имаше. 

Аааа, тез Дзверове ги помня Joy

# 37
Не е от обувките..от шофьорите е  Joy Joy

# 38
  • София
На мен ми се е случвало само с велуренките обувки да имам проблем!Изтърква се тока и като съм с велур карам боса,а иначе не ми се е случвало!Едни боти по-сопециално си пазя,а лятото карам боса и ми е страшно удобно. С чехли не мога да карам,но дори и зимата ми се е случвало да карам боса! Много е приятно! Simple Smile

# 39
Тая сутрин се наблюдавах - шофирам с кубички номер 40+, почти 50. С метална решетка в подметките и метално бомбе отпред, което е скрито в кожата Та краката ми не се местят, нито преплъзват по пода. Само се търкалят, но търкалянето не е триене и нищо не се износва. Примерно ако десния е бил на 1 часа на газтар върти се около петата до 11ч и вече е на спирачката
Едно време имах автомокасини - много удобни за шофиране през пролетта и лятото, но се износиха.

# 40
Shocked Шофирам от доста години, всеки ден и никога не съм си съсипвала обувките. Не само токове и пети, дори прах няма.  Просто не мога да си го представя дори Crazy!
И аз така !
Честно , много се учудих от темата  Rolling Eyes

# 41
С обувки с дебел ток ми е най- удобно да карам, както и с ръкавици, но кожени, за да не ми се пързалят по волана.

# 42
Уважаеми дами, Немо специално ви е решил проблема с ей тези уникати....дано са ви удобни!!!!! tooth

# 43
Тези са чудни! А нямат и токове.
Поддържката им, освен боя за обувки, изисква ли педикюр и маникюр? Ако са дамски- и епилация на косъмчетата. Или тези са унисекс?
Вече си мисля- най- добре си е шофьор на щат. Само да не иска служебно облекло, като това, например, че ще ми излиза по- скъпо от заплатата и осигуровките му.

# 44
Е , как пък и с ръкавици карате  Laughing Колите ви нямат ли парно и въобще как ви е удобно с ръкавици ?

Общи условия

Активация на акаунт