Обувките и шофирането

• 9 076
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Моята не е особено чиста  Blush ако не е мъжът ми автомивка ще вижда веднъж на пролет и веднъж наесен. Ама пък това какво общо има?

# 16
  • София
Ох, изкарахме го моми4ето шофьорка на мръсно такси, което има само едни обувки Joy Тоя форум не си знае силата hahaha

# 17
 Joy....Така не се бях смял отдавна... направо ме върнахте в сериала на семейство Флийнстоун!!!! Joy

# 18
  • София
Аз пък наскоро започнах да шофирам с чорапки - ама от тези плетени, вълнени и дебели. Не ми е студено на краката и много по-лесно усещам педалите. Но си е занимавка, особено ако е кално и мокро, трябва още извън колата да се преобуеш за да не намокриш стелките и педалите. Гуменки също е вариант, но и на мен не ми се разнасят... Чорапките ми стоят отляво в малката жабка, ако съм с удобни обувки, возя някой или просто не ми се преобува, си карам както съм си. Моя проблем не е от износване на обувките а по-скоро при усета на педала когато съм с по-неудобни такива.

# 19
Че колата е мръсна познахте Simple Smile не ми  е каф миенето.
Инък не е една, а са ми две, не съм таксиджия ( на тези, на които давам тук правни консултации ще потвърдят) и не карам повече от 20 километра на ден ( от вкъщи до офиса са 7 ). И имам сигурно повече от 80 чифта обувки - всъщност са ми голяма слабост и затова ме е яд, че се съсипват.
Не ми се съсипват само тези на гумени платформи. Предполагам, че ако нося спортни или по грубички ще издържат без да им личи. Ама моля някоя от мацките тук, която не съспива обувки да пробва с велурени с облечен ток или платформа - ако успее да не ги промени след 5 шофирания - ще си платя частните уроци Simple Smile

# 20
Аз също го имам този проблем и още не съм намерила решение.
Надявах се тук да прочета .
Вече се ориентирам към обувки с платформи - доколкото може.

# 21
Винаги шофирам с обувките, с които съм в момента (най-често с ток 7-10см)-проблем с изтриване не съм имала до момента; велур/набук не обичам и не нося;

# 22
  • София, откъм тъмната страна
Карам с ей такива
и периодично като ми се изтъркат ги подрязвам и така си карам дълго време с едни и същи обувки, а и накрая стават нормално високи та си ги нося и по улицата.
 Twisted Evil

# 23
Минавам по около 200 - 250км. на нощ, но съм винаги с маратонки и нямам такива проблеми.
До сега нито едни не са ми се изтрили или скъсали.
Нося оригинални, ако това има значение.  Rolling Eyes
По- скоро лятото ми е по- кофти, че тогава карам с чехли и петата ми почернява от стелката Laughing, ама какво да се прави - рискове на професията.
  Mr. Green

# 24
  • София
Аз си имам обувки тип балеринки за шофиране. Държа си ги под седалката в колата. Просто не ми е удобно да карам на много висок ток, а на работа ходех само с такива. Та тези балеринки са вече на 2 години и нищо им няма. В отлично състояние са, което нямаше да е така ако ходех с тях по улиците  Rolling Eyes

# 25
Карам с удобни обувки, без значение какви.
До сега не ми се е изтърквал лак, чупил ток или нещо др.

# 26
Карам с обувки за шофиране - те са нещо като мокасини, но с плавна извивка на петата. Не го обясних добре. Но са суперудобни и ги препоръчвам на всички.

# 27
Не знам за обувките, обаче си умирам от смях лятото, на морето, когато , на прибиране от плажа, мъжът събува джапанките и кара по...боси крака.  Crazy

# 28
Аз обувки досега не съм разваляла с шофиране.Не се събувам боса,нямам терлички и балеринки.Обаче ми е много трудно да шофирам с равни обувки.Най-много обичам да шофирам с високи обувки.

# 29
А ръкавици слагате ли?

Общи условия

Активация на акаунт