Обувките и шофирането

• 9 079
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
С обувки с дебел ток ми е най- удобно да карам, както и с ръкавици, но кожени, за да не ми се пързалят по волана.
За воланите си има да се продават калъфи против преплъзване, може да се шофира и с гресиране ръце.

# 46
Е , как пък и с ръкавици карате  Laughing Колите ви нямат ли парно и въобще как ви е удобно с ръкавици ?
Не се излагай! От пичовските, с отрязаните пръсти сигурно са.   Laughing

# 47
Е , как пък и с ръкавици карате  Laughing Колите ви нямат ли парно и въобще как ви е удобно с ръкавици ?
Мислиш ли ?  Laughing

# 48
Е , как пък и с ръкавици карате  Laughing Колите ви нямат ли парно и въобще как ви е удобно с ръкавици ?
Мислиш ли ?  Laughing
Ъхъ, дето кожата им е на дупки. Такива има моят шофьор. Понеже е пич.

# 49
Искам и аз шофъор  Crossing Arms Може и без ръкавици . Да е млад и синеок по възможност . И да не забравя като идва да ме вземе да ми пуска подгряването на седалките  Simple Smile

# 50
Искам и аз шофъор  Crossing Arms Може и без ръкавици . Да е млад и синеок по възможност . И да не забравя като идва да ме вземе да ми пуска подгряването на седалките  Simple Smile

Пускай обява! И ще събеседваш, с пробно извозване до работа. Знаеш ли каква безработица има у нас?
Няма да си хАбим токчетата, я! Пък и на държавната политика по заетостта ще помогнем.

# 51
Не е ли по удобно, преобуването с елегантни, изискващи грижа обувки да става в офиса. А шофирането и ходенето пеш да става с удобни такива.   На мен обувките не ми пречат и не ми се повреждат, но както се предполага, аз не съм една елегантна дама .......

# 52
Край мен жени-шофьорки- бол. И всяка кара с токчета, с платформи, с равни обувки- както си ходи на работа. Никоя не се е оплакала, че обувките й, точно, се повреждат. Една приятелка толкова е навикнала с токчетата, че друго не носи. Каза, че не може да кара кола с равни подметки.
Ако в "офиса" обувам неща, с които не мога да ходя дори сносно и си мъча краката, ще сменя пустите му и неща.

# 53
  • София
И не зависи от колата, а от чистотата вътре...
Изтъркването на обувките не зависи от чистотата в колата!
Зависи от позицията на педалите - някои са по-вертикални от други и тогава се налага петата да легне върху кожената част от обувката. И ако стелките са по-грапави - ето ти износване.
Сигурна съм в твърдението си, защото съм карала много коли и при някои много ми се протрива дясната обувка отзад, при други изобщо не се случва.

Купете си по-меки стелки - да не са гумени, или от тези твърдите, като изтривалка.

# 54
  • България-Швейцария
Напълно съм наясно за какво говори atenan, даже ще го демонстрирам:

5-6 коли съм сменила, не е имало случай да не се получи точно това.

Тези, които не си съсипвате обувките направо казвайте какви марки автомобили карате, да се ориентираме за следващите Laughing

# 55
Аз доскоро / около пет години / карах Ауди А6 .
Сега карам Субару Форестър .
Никога не съм имала проблем с обувките .
Честно , продължавам да съм изненадана . Особено като видях снимките на протритите обувки .  Rolling Eyes

# 56
Аз съм забелязах, че не ми се изтъркват обувките откакто карам автоматик  Peace

Мога с всякакви обувки - не ми пречат дебели, тънки токове... ако трябва и със ски обувки ще я подкарам Wink , но в последно време започнах и аз да си нося обувки за в офиса, не за друго ами имам около 200м от паркинга до офиса и когато съм с много високи токчета едвам вървя по гадните улици и павета, а зимата пък е абсурд  ooooh!

# 57
Само два чифта са ми се изтърквали, и двата на нисък ток, и двата на петите. Но моето виждане е, че това е от качеството на обувките.

# 58
И аз карам с токчета, с платформа, с равна подметка- никога нищо не ми се е изтривало. Имам и велурени обувки на токче едните и равни- другите- също са си в ред.
Може да е до стелки или до обувки. Може да е до положение спрямо педалите.
VW- нищо особено.

Не мога да размъквам обувки аз. Тегаво ми става само като се сетя за такава идея. Паркирам си до работата. Ако ще ходя на магазин- там си има паркинг също. Като се прибера- в гаража.
А на работа ако трябва да съм с нещо, с което не мога спокойно да ходя по пътя и да си карам колата- мерси. Не съм от самоинквизиторите.

# 59
А не е ли забранено да се кара с чехли, супер високи токове и с боси крака? И за да не е спам, не си изтривам токовете докато шофирам.
Според мен изтриването зависи от начина на шофиране, не от автомобила.

Общи условия

Активация на акаунт