Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Вишенка ще може ли да ми пратиш схемата на тези дами или да споделиш от къде си го купила. Благодаря предварително   bouquet

# 601
Купих си стериопорени яйца с идеята да ги направя за Великден, но не мога да намеря подходящи мотивчета. Ако сте срещали нещо подходящо ще помоля да ми изпратите схемички
rosica_raikovska@abv.bg

# 602
Някой има ли схеми за книгоразделители, това измислих за госпожите в детската  newsm78

# 603
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Oххх, Бачийска, все чета със закъснение... оня ден ходих до М-арт, ама ти май след това се оплака със счупените монетки. Не ми е много надалеч, мога да мина да ти взема и да ти пратя. Първо поне мога да ги огледам предварително дали са много изпочупени, второ ще ти взема само тях и няма да има нужда да поръчваш и други неща за 5 лв  Peace
Благодаря, но нещо са доста малки тези нещица за гоблена и затова ще продължавам да се оглеждам по интернет за нещо друго. Ние тук в средния северозапад са ни доста ограничени възможности и освен по интернет не можем да си набавим доста неща. Добре, че поне веднъж в месеца ходя до Плевен за да си набавя конците.

Бяло цвете  Прекрасна колекция - особено Трявна и първия с бялото цвете.

Що се отнася до гергефа- имам три - с различни размера и не мога да шия без тях. Сега съм си поръчала на Вишенка да ми донесе рамка за по-големи гоблени, защото Воденицата на Буше си стои в шкафа и чака да я почна.  

# 604
Момичета, може ли малко помощ?
Намира ли ви се схема на КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА?
Може и само на Бел.
Трябва ми нещо не много голямо и сложно, за да мога да го ушия за десетина дни.
Предварително благодаря.

# 605
# 606
Деси, благодаря за схемите на гръцките букви. С помощта на гръцката азбука, която беше пуснала по-рано, и малко импровизация, мисля че ще се получи

# 607
  • Пловдив
Привет!

И от мен една принцеса Бел!!!   Simple Smile

П.П - ще съм благодарна ако някоя от вас ми обясни как да качвам като вас с увеличаване на снимката. Може и на лични, за да не спамим. Благодаря!

# 608
  • София
Привет!

П.П - ще съм благодарна ако някоя от вас ми обясни как да качвам като вас с увеличаване на снимката. Може и на лични, за да не спамим. Благодаря!

Влизаш тук http://www.radikal.ru/, прикачваш снимката, натискаш "Загрузить" и след това от предложените възможности избираш "Превью - увеличение по клику", копираш го и слагаш линка тук  Hug Ако искаш да качиш повече картинки наведнъж, отгоре на страничката избираш "Мультизагрузка", след което вече можеш да прикачиш повечко неща

# 609

Заградения чекбокс трябва да е празен, т.е при качване на снимката, не я умаляваш.
И после вземаш линка, както е обяснила -=Деси=-

# 610
  • София
Сисак, мерси за поправката  Hug  vany6a, като слагаш схемите, задължително го махаш. Иначе като показваш някой твой гоблен, е хубаво да сложиш чека, иначе се отварят гигантски снимки  Hug

# 611
  • Пловдив
Благодаря ви!      Hug

Ееее, сега пък са две, а и нещо не съм направила както трябва. Ще поработя по въпроса    Simple Smile

Тююю, успях!   

Благодаря още веднъж!

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 11:23 от vany6a

# 612
А аз си харесах бялото цветенце и книгоразделителя.

Бяло цвете  Прекрасна колекция - особено Трявна и първия с бялото цвете.

Благодаря Ви!
Цветенцето е на Солария,те са серия с няколко други,които ме чакат пакетирани!  Mr. Green
Книгоразделителят е на Дименшънс, схемата си я пазя- в БГ обаче.

Бяло Цвете, в крайна сметка кошниците се оказаха серия (в смисъл - на една художничка) - 4 на брой, но схемите са доста мътни, сега ще пусна линк, а ти ще си ги видиш
http://dump.ru/file/5068864
Розата я намерих само в съмнителния сайт, освен това е с 32 цвята, на твое място не бих рискувала. Ще потърся още, но не ми се вярва да изскочи отнякъде

Багодаря ти много!Ще ги отложа за неопределено време!  Stop

Hug

# 613
  • София
Благодаря ви!      Hug

Ееее, сега пък са две    Simple Smile

Просто изтриваш излишното  Hug

Ако качваш няколко различни картинки, за да не ти се подредят една под друга и да стане много дълъг постът, след всеки ред даваш един "Delete", след това "Интервал" и ще застанат една до друга

# 614

Общи условия

Активация на акаунт