SUPERNATURAL-To talk about

• 27 150
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Печеля, печеля, печеля, печеляяяяяяяяяяя Joy

# 211
  • # супернатурална #
Малко подмаз на журито. Розе, е и сега Дейна ако не сподели... Laughing

# 212
Розе,
Не знам какво е времето при вас, но тук има слънце и е доста приятно. Сутринта си играх с кучовете Laughing само по пуловер. Но щом на теб ти е студено, веднага отивам да 'съдера' якетата на онези двамцата от поста на Bella. Надявам се да ме извиниш за това, че само ще ти ги оставя и ще бягам обратно, за да ги стопля.

Amore,
Каква ми е наградата, че печелиш? Не стига, че ми изневеряваш! Край Crossing Arms !

# 213
  • гр. София
Ааа, Гале,
Дейна, ако не сподели, Чък ще напише едни такива лоши неща- как Тренера НЕ я кани на среща, НЕ й подарява цвета, НЕ я води на вечеря, НЕ танцуват.....Пък Чък каквото напише се сбъдва  Whistling

Ама това само в краен случай, де. Няма да прибегна до тежката артилерия в наказанията веднага. Първо со кротце и со благо  Laughing

Импалка, никакви якета не ща. Щом при теб е топло, направо идвам.

# 214

Их, каква радост Hug Hug Hug ! Зарязвам топленето на господата Shocked и отивам да ти приготвя нещо вегетарианско.

# 215
  • гр. София

Их, каква радост Hug Hug Hug ! Зарязвам топленето на господата Shocked и отивам да ти приготвя нещо вегетарианско.

Господата само да не се разсърдят....После да не излезе клетия Чък виновен... Rolling Eyes
Леле, даже ще ми сготвят  eat Ям всичко без бамя  Grinning
Аз пък ще направя баница. Не може на гости с празни ръце  Hug

# 216
Аз пък ям бамя, само ако е в богат и мазен гювеч с месо Twisted Evil

Ах, как се самопоканих Sunglasses Хайде от мене кекса за кафето след ядене Simple Smile
Сори за спама Mr. Green

# 217
А, няма да се разсърдят: знаят, че при фрау Импала има дер ред и дисциплинен, яаа. Ако им кажа 'Скачайте!', питат 'Колко високо?'

Готова съм:
(вегетарианска паейя)

Сонче,
Добре дошла си и ти Hug ! И всички останали: колкото повече, толкова по-весело! Даммм Whistling ...

Oх, как обичам да гледам това съкровище как си хапва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 15:09 от Impala

# 218
# 219
Със собствената ми партньорка Crazy !
Прощавам ти, въпреки че ми изпрати Самито като посредник Crossing Arms .

# 220
Ама той такова... не е посредник, просто имаше голямо желание да влезе в теб, какво можех да му кажа Rolling Eyes

Ще редактирам.
В един сайт, всъщност ето в този http://fargate.ru/supernatural
разглеждах преди време и сега вече чета и коментарите, които просто ме убиха

За тази снимка Вы когда-нибудь видели более трогательную мордашку?Я,нет... Joy Joy Joy
За тази вече нещата са Joy Из-за этого красавчика я бросила своего парня,знаю по мне плачет психушка Joyно ничего не поделаешь.ПОТОМУ ЧТО НЕЛЬЗЯ БЫТЬ НА СВЕТЕ КРАСИВЫМ ТАКИМ!!!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 16:42 от Apocalyptic city

# 221
Галинче, съвсем безпристрастно - не се употребиха в 1.19, само по една целувка си мацнаха Laughing Ама пък бяха толкова сладки двамата Heart Eyes

# 222
  • # супернатурална #
Емии, глас народен-глас Божи. Ще си понасям последствията от облога. Ноо..си оставам с особено мнение  Laughing За мен тази целувка не беше като за край, а като за начало. Ама вие, докато не видите на Сам голите гърди, не приемате, че е топнал чушлето (това е реплика на мъжът ми, не моя, и е по повод въпросната сцена  Mr. Green)

# 223
Oх, как обичам да гледам това съкровище как си хапва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

мммммм... само като го гледам и ужасно огладнях

# 224
Bella,
Любопитно ми е какъв по-точно глад те 'гони' Wink ?

PS. Подписът ти ме блокира напълно всеки път когато го видя Crazy .

Галче,
 ppp
Как ще те накаже Самито за това, че си се усъмнила във верността му Flutter ... Oтивам да му покажа подскажа някои идеи Twisted Evil .

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 18:48 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт