Наглите мошеници JUMBO

• 7 684
  • 46
  •   1
Отговори
# 45
Sourcherry,не мога да се съглася с теб че евтиното е боклук а скъпото едва ли не супер качество.Като започнем от уж престижни марки прах за пране та приключим с едрата бяла техника.Все стоки предназначени специално за нашия пазар,защото тукашните потребители не си ценят парите.Защо същите стоки купени от чужбина са несравними по качество с тези продавани у нас?!!
Ами защото е пълно с комплексари дето си мислят,че ако  си потърсят правата ще си помислят че са бедни.Гледат от високо на левчето,а в същото време си правят дребни сметки.Никога не съм намирала логика в това но....такива са хората.
Що се отнася до въпросния магазин постоянно има оплаквания ,но отвориха втори магазин. ShockedТова потвърждава правилността на извода ми.Пълно е с клиенти на ''евтини стоки "дето нямат нищо напротив да ги третират като стадо,които обаче са твърде горди да си потърсят правата и да ценят парите си.
Между другото там въобще не е евтино,но това е друга тема...
Подкрепям авторката!Права е !
За протокола:Правя рекламация и за по-малко.Проблемът не е в парите.Трябва търво сами да уважаваме себе си за да накараме и другите да ни уважават.

Аз също съм на това мнение!  Peace
Само в България (и разни бивши соц. страни и руски републики) съм виждала подобна щедрост на фона на подобна беднотия!  Peace

# 46
а  сайта  им е  под  всякаква  критика,  пратих  им  запитване на http://jumbobg.com/  и  ни  вест  ни  кост newsm78 , още  чакам  отговор...

Общи условия

Активация на акаунт