Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се получава болничен при бременност в България?
Какви са препоръките за успокояване на стомаха по време на бременност?
Как се използват многократни пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се получава болничен при бременност в България?
За да получите болничен по време на бременност в България, трябва да имате амбулатьорен лист от вашия личен гинеколог, който трябва да бъде подписан от друг лекар. Лекарска консултативна комисия (ЛКК) може да издаде болничен до 45 дни; след това обикновено се изисква 3-4 дни пресстой в болница, последвано от допълнителни 10 дни болнични и посещение на ЛКК за удължаване. Важно е да няма прекъсвания по време на този процес.
-
Какви са препоръките за успокояване на стомаха по време на бременност?
За успокояване на стомаха по време на бременност магнеричът може да помогне, но е препоръчително да се консултирате с лекар, преди да го приемете. Освен това пробиотиците като Linex или BioGaia също могат да помогнат за регулиране на чревната флора. Винаги е добре да се консултирате с лекар, преди да започнете прием на каквито и да било добавки по време на бременност.
-
Как се използват многократни пелени?
-
Какви са ползите от използването на многократни пелени за бебета?
-
Как мога да докажа на работа, че съм болна и имам нужда от болничен?
аз съм вече официално в болнични и съм си вкъщи
Ние с бебка сме горе долу добре, и аз не мога да спя, като стана до тоалетна и край... почва едно въртене, разхождане посред нощ...
Инъче киселини нямам, но за сметка на това се виждам в чудо с килограмите!!! Само за януари кантара показва +6, което просто не мога да повярвам как се случва, и всеки ден показва все повече и повече
А не ям въобще по много, даже почти нищо не ям, чудя се дали не задържам вода? От вчера не си пия витамините, реших да пробвам така известно време, защото имам чувството че от тях пълнея... и от въздуха
Ще трябва да звъня на класната.

Ако имате възожност си стойте вкъщи момичета и се пазете много!!!

. Отмносно името с таткото сме си збрали име което няма общо с родата
, това не е хубаво