Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Айде и аз поне да се запиша в новата тема и да благодаря на потрудилите се за нея Simple Smile!
Тва изпитите са много гадно нещо,за нищо друго нямам време(щом пропуснах цяла тема )
Аз бях с контракции но всичко е ок в момента-отминаха.
Снощи се събудих от ужасни киселини и докато не  Sick не ми мина.Някой има ли някакви предложения как да ги преборя Simple Smile
Лек ден на всички Simple Smile

# 91
  • София
Аз киселините ги боря с талцит  Peace

# 92
  • София
kamaria, за киселините - пробвай като Гери С. с варени картофи, ориз, подобни неща и може да пробваш Линекс или Биогайа - хранителни добавки, които съдействат за възстановяване на  чревната флора.

За вестителките - при 140 момичета, може би трябва да изберем още 2-3 поне, че да не стане проблем накрая с известяването.... Вече имаме една с по-късен термин, може би е добре да имаме поне още една такава, защото след раждането общо взето никоя от нас няма да има много време, особено пък като лежим по 3 дни в болница. Предлагам например (ако, разбира се, някоя от тях има желание за това): elfi4ka, jenny_b, Donna_Ani
Аз преди и себе си предложих, но явно не ме искате.  hahaha Но пък съм и в началото на май все пак. (още повече, че съм се обзаложила, че ще родя на 2 май по естествен път, нищо че терминът ми е 6 май  Joy)

# 93
  • София
Да и аз мисля , че ще е по добре да има още 2-3 момичета. Само кажете кои и ще ги добавя
menyanthe ако искаш и теб да те пиша а?
За jenny_b и аз си мислех, но тя си трае  Whistling Също и за zazka , princess Sheny, oposum4e и други редовни в темата

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:05 от nellyli

# 94
  • София
и аз да се запиша в новата тема

за спането и аз съм така, като стана до WC и край няма заспиване
при киселини на мен много ми помага спрайт или сода

аз пак да попитам утре за отворените врати на Токуда има ли желаещи? дали ще са отменени заради грипа?

# 95
  • София
Здравейте и от мен.
Ние сме в къщи ,малката е болна-температура,сополи,кашлица-ужас.Аз все още удържам-нося маска,пия чай с мед и лимони,инфлуцид също взимам.
И другата седмица ще изкараме в къщи.Дано да отмине малко този грип.Снега се надявам да прочисти малко заразите.

# 96
  • София
nellyli, да, пиши ме! Имам желание да обявявам хубави работи в темата!  Blush

Petinka25, аз съм решила да раждам в Токуда, но на отворени врати не ми се ходи...   Rolling Eyes Някак страшно ми изглежда. Предпочитам да имам колкото се може по-малко вземане-даване с болници, пък ако ще и да са такива модерни като Токуда.

silvia1111, за снега не знам, ама тези ниски температури, дето ги дават, може и да уморят вирусите... Бързо оздравяване на щерката!  Hug

# 97
Аз нямам нищо против да съм вестителка също.И без това терминът ми е чак на 28-ми май  ,а и сигурно ще пренося отново  Laughing Та ще съм последната обебила се  Crazy

Но и да се случи да съм в болницата през това време,ще пратя смс на мамата да извести и на някой друг  Crazy

# 98
здравейте Simple Smile
аз да мина да се запиша. Снощи ви изчетох, но нямам кой знае какво да пиша.
Днес дори не съм излизала, готвих, идва един приятел на кафенце и това е. Май ще направя един тиквеник сега......... и то ще стане време да си дойде татито Simple Smile

За вестителките - както го направите. Всъщност ние останалите трябва да вземем тел на някой и да пуснем смс като родим, нали това е идеята?
Много тъпо, че отмениха отворените врати, исках да се съберем. Но май ще трябва да поизчакаме. За уикенда за Варна дават да има виелици, така че не мисля, че скоро ще се видим Sad а чаках вече срещата с нетърпенийце, за малко разнообразие и да си обсъждаме на воля бебешорски работи. Че така през деня си е скука, особенно днес като не съм излизала. Ама не можах така да си измисля основателна причина пред себе си да изляза да се помотам Simple Smile

# 99
Камария, по отношение на киселините пробвай с ябълка преди лягане, също така и прясно мляко! На мене ми помогнаха, не е минава идеално, но щом си заспивам и не ми пречи значи е ок Simple Smile
Снощи така бях на диета малко, варени картофи само със сол и мъничко олио, че иначе ми е много сухо, сиренце, препечена филия, ориз ...
Храни, които дразнят по принцип са мазни, пържени, сладка, мармалади, боза, сокове от тези купешките, поне на мене ми пречат, предпочитам изцеден портокал, но го пия само сутрин!  Peace
Четох някои и други статийки за тези киселини, колики и прочие, това си е от нарастването на матката в 6 и 7 месец расте много интензивно и "размества" стомах, черва, диафрагма.
Ааа още нещо, забелязах, че малко повдигната възглавница също ми помогна срещу киселините!!! Пробвай го!  Peace
Както Нелили е писала талцида помага много, но аз не смея да взимам хапове, все гледам по друг метод ..
Една приятелка тя пък ги бори със сода (което пак не ми се ще да стигам до нея), може да пробваш със газирана вода!!! Peace

Олее улях се  Blush

# 100
Ей мушенце какви са тези виелици, ужас дойде края на януари и началото на февруари и започна зимата във Варна ... и миналата и по миналата година все така става. Ще седим на топло и това е!
Елфи, а бе хубавото си е хубаво - черно, русо, къдраво, право!!!  Heart Eyes

Аз направих одеве една малка разходка, никак не е студено навън, приятно е, но трябва да се внимава със снежеца, че на някои стълби се хлъзга ... внимавай те!!!  Peace

# 101
  • До морето :)
Аз се надявам студа да умори грипа  Crazy Нали уж казват, че на студено не виреели вирусите  Grinning
За вестителките - по-добре си изберете 2, че не се знае, да не се окажете с избраната си по едно и също време в болницата  Crazy

# 102
И аз нямам против да съм вестителка, ще си дам телефона на който трябва, ако някой иска.
Пък и за кърмене и първи дни с бебето ако щете ме питайте, знаете - давам всякакво инфо и по тел. и на домашни и на болнични обстановки ако се наложи Simple Smile
Термина ми е чаааааак на 30.05, имам чувството обаче, че ще пренося с 2 дни. Така че и аз като Елфичка се усещам като подходящ кандидат-вестител.
Не се натискам, само ако иска някой му пращам тел. веднага Simple Smile

Момичета, прочетете за Шуслерови соли като останете по-свободни. Мои приятелки много ги хвалят, аз още не съм си взела, но ще ги пробвам на детето обезателно при следващо боледуване.
Гледам, че много от вас са я с хрема, я с нещо тип настинка.. И си питайте докторите де, но не са много запознати доколкото знам аз все още.
Вид хомеопатични са, но инфо има в нета много. Ето едно линкче:
http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/index.html
И още едно: http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/schuessler/

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 16:05 от jenny_b

# 103
Аз се надявам студа да умори грипа  Crazy Нали уж казват, че на студено не виреели вирусите  Grinning
За вестителките - по-добре си изберете 2, че не се знае, да не се окажете с избраната си по едно и също време в болницата  Crazy

Точно така!  Peace Хихихи колкото повече си знаем телефоните толкова по - добре!!!! Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Но пък ще спретнем мъжете те да вестяват ако трябва  Mr. Green

# 104
  • София
Здравейте. И аз да се запиша в темата. Благодаря на Нели за старанието Simple Smile

Извинете ме, но аз пак не разбрах - аз ли си избирам вестителка или тя мен  newsm78

Много съм глупавка, значи  Grinning

Ако аз си избирам - пиша лично съобщение на съответната мама от избраните мами?

Общи условия

Активация на акаунт