Отговори
# 30
Бейби Лове, период е и наистина ще отмине - трябва просто да си търпелива и упорита в изваждането на юмручетата от устичката му.
Моя син от родилното още беше със залагалка ( но това не пречи да е закърмен успешно от третия час на раждането си ) и си държа залагалката до 11-ич месец, в който сам без никакъв натиск от моя страна, един ден просто вече не я искаше.
Ръчичките в устата за неизбежен период - като коликите, никненето на зъбчетата, пубертета и т.н.  Grinning

В тази връзка, искам да ви се похваля Blush , че смених лентичката си в подписа и вече е със СИН цвят  Blush   
Двегодишно бозайниче си имам  Heart Eyes 
И успешно успях да го опазя от всички опити на родата, да му дадат да опита шоколад  Grinning 
Той това още не го яде  Whistling

# 31
Благодаря за успокоението относно "юмручета в устата".......сега вече съм по-спокойна!
Относно какпките за рахит......ами купих деавит,тъй като само на едно място имало Вигантол,а аз няма как да знам че отново са на пазара!Все пак си купих и Вигантол,проверих му Партидния номер и не е от изтеглените. Hug Hug Hug

# 32
Запис, за да следя кога се провеждат курсовете. В сряда ще се опитам да дойда  Peace

# 33
Здравейте момичета!Аз имам едно питане най-вече към мамите на момиченца Rolling Eyes на каква възраст пробихте или мислите да пробиете ушетата на госпожичките?  bouquet  bouquet

# 34
Здравейте и от мен Simple Smile Казвам се Ася ,от Пазарджик и съм бременна в 31г.с.Очаквам близнаци ,момченца,термина ми е на 16.04.Записвам се и ще следя за курсовете.С удоволствие бих ги посетила,стига състоянието ми да го позволява.Вече ми е много трудно придвижването Sad Искам да попитам другите мами-къде и при кой педиатър се записахте и доволни ли сте?

# 35
Ася, добре дошла! Не мога да ти дам съвет за педиатър, защото сме от скоро в града, но ще е хубаво да успееш да идваш на срещите. Както pepi4 е писала следващата е на 24-ти в четвъртък от 17 часа. Представям си колко тежат вече юначетата, но сигурно  ще намериш начин някой да те докара примерно. Татковци, баби, дядовци, лели, всякакви придружители са добре дошли, така че шофьорът няма да скучае. Simple Smile

# 36
Здравейте момичета!Аз имам едно питане най-вече към мамите на момиченца Rolling Eyes на каква възраст пробихте или мислите да пробиете ушетата на госпожичките?  bouquet  bouquet
Нищо че нямам момиченце, аз исках да сложим обичка на Емил за годинката му, татко каза че само циганите си слагат обици на момчета в тая възраст Crossing Arms и не ми даде Sad после вече не посмях щото започна много да разбира и щях да го стресирам.
Моите са пробити на 1 годинка, мога с години да не нося обици и не ми зарастват.

# 37
Добре дошла Ася  Hug

Лека бременност и лесно раждане и едни здрави у пухкави юначета накрая  Hug Heart Eyes

Аз пробих на НИкол ушите около 10-11мес. На първото забрави да изреве, а на второто след 3 мин и беше збаравила. По-добре да не са много големи децата, за да немогат да си ги дърпат..но пък като видя на по 3-4 месеца с обички и ми става жал за детенце  Heart Eyes
Спомням си че под 6 месеца, на доста места отказват да ги дупчат  Peace

# 38
Добре дошла Ася  Hug лека бременост ти желая.За педиатър....ние сме при Д-р Кръстев в Ескулап.за сега съм доволна,но единственото кофти е че трябва да сте цялото семейство при него,не иска само детето да е при него  bouquet  bouquet  bouquet

Относно дупченето на уши: аз си мислех на моята мома да й ги пробием на 25 март тази година,живот и здраве тя ще на 5 месеца и 15 дена мисля че не е чаак толкова малка.Пък и ми се струва че сега е по добре от колкото да стане на година и отгоре и тогава да ги дупча. newsm78 Simple Smile  bouquet

# 39
за ЛЛ на децата бих ти препоръчала (от лични впечатления) д-р КАцарова от ХИГИЯ.
За Две години вече, нито веднъж не прибягна до АБ, може би и защото и детето ми е от здравите де (пу, пу).
Вече свикна  Mr. Green  че е нормално децата до 6-месечна възраст да са само на кърма, и не и е чуждо "късното"захранване  Mr. Green
Доста от мамите тук сме при нея..

Друг лекар, за който съм чула добри отзиви е д-р Новоместски от ЗДРАВЕ  Peace

Както и д-р Найденов , също от здраве, но при него знам че винаги е пълно пред кабинета му...

За д-р Кръстев, също има доста мами, които са при него, но да, има условието цялото семейство да е записано при него....пък и аз си имам едни, други, лични съобръжения, заради които не бих го препоръчала  Confused

# 40
Датите за месец март:

1 март от 17 часа Тема "Кърмене" с активното участие на куклата Гого. Wink
7 март от 17 часа
17 март от 17 часа
24 март от 17 часа

На 12 март ще има лекция от педиатър на Глаксо Смит Клайн за ваксините. Датата подлежи на промяна, не уточнихме часа.

# 41
Здравейте момичета,може ли някой д ами каже,къде в Пазарджик се провеждат курсове по Тае бо? Hug Hug newsm78 newsm78

# 42
Здравейте момичета,може ли някой д ами каже,къде в Пазарджик се провеждат курсове по Тае бо? Hug Hug newsm78 newsm78
В спортна зала "Хебър",една моя приятелка ходи редовно ,плаща се на тренировка.Каза ,че било много готино ConfusedАз лично не понасям спорта и не мога да дам повече подробности Hug
Как сте мамчета,има ли нови бремелинки ,нови бебчета,нищо не казвате newsm78

# 43

На 12 март ще има лекция от педиатър на Глаксо Смит Клайн за ваксините. Датата подлежи на промяна, не уточнихме часа.

дали може да присъстват и вече родили мами?   bouquet

# 44
Нося щъркелова вест.
Петя Шутева (ако не и бъркам фамилията)
Живее до мен не далече. Беше с моя термин.
27 февруари роди момиченце
2630кг и 47 см.
Казва се Евгения.
Това което знам че трябваше да ражда при док. Корсимов, нормално раждане.
Дали е така засега не мога да кажа, не искам да я притеснявам да и звъня.
Честито принцеса на Петя да са здрави и силни и двете

Общи условия

Активация на акаунт