Фотография - 57

• 32 025
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
записвам се, за да знаете, че не съм си променила решението да помогна, даже имам вече записана една фотосесия за Вики. Ще ви следя, за да съм в час какво и кога ще се прави.  За сега съм обявила 12-13 февруари студийни снимки и ще си удържа на думата.
Големия въпрос е колко да струват и как да се заплащат.
Ще се навъртам наоколо  Simple Smile

# 361
и аз качих снимки, но ще поотсея довечера, защото сега бързам.

# 362
Тъй като снимките в групата стават много, предлагам да ги групираме в няколко тага за улеснение на разглеждащите. Най отдолу излизат тагове, но са много разнообразни. Ако изберем само няколко, които да добавяме към нашите снимки ще се оформят галерии и ако на някой не му се гледа китки няма да си губи времето, а ще си избере нещо друго. Какво мислите по въпроса ?

Ще помоля, ако някой мисли, че снимките, които качвам не са подходящи нека да ми каже и посочи точно коя да изтрия без да се притеснява.

# 363
Аз качих още вчера снимки, но сега като се замисля, май няма да мога да помогна и с това, тъй като не пазя оригинали и нормални размери на снимките и не мога да предложа нищо;(за снимките в парка за съжаление също не мога да помогна;(много съжалявам, май едиснтвеното нещо което мога да направя е да изпратя пари на сметката Rolling Eyes

# 364
изчетох всичко... чак сега се прибирам.
В галерията не мога да се включа с нищо адекватно.
За снимките ще изчакам да видя какво и за кога ще решите.
За Варна, миналата пролет снимах за Вики и Пламен за два дни над 40 деца, наистина беше зверски уморително, от 10 до 18часа. След това давах по 20 снимки, пълен абсурд, сега си давам сметка, за броя снимки.

Има ли желаещи за Варна?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 19:13 от Malenna

# 365
  • София
Здравейте,
Извинявам се, че се включвам така от нищото, при положение, че одавна не пиша тук, но бих искала да помогна и да се включа в помощ за Вики.
Бих могла да се включа с каквото кажете.

# 366
Последно във фликър ли си остава галерията?
В сайта на Вики погледнах снимките - ако галерията изглежда по този начин, не е много прегледно и удобно за разглеждане на голям брой снимки... Rolling Eyes

Шоши, не знам как с тагове ще стане това, което предлагаш...Има вече много снимки, с тагове, които си седят отпреди...Как да ги групираме? По-скоро да направим Дискусионни теми в групата: Натюрморт / Хора/ Пейзажи/ Природа (цветя, насекоми, птици и т.н...) / Арт ...И там да линкваме снимките със същата тематика...Мога да покажа какво имам предвид с една такава тема...

Люба, имаш прекрасни натюрморти, нищо не е необходимо по печата да правиш, просто по-големи размери, ако пазиш, за да стават за по-голям формат печат.
Благодаря за насоките за моите снимки. Ще качвам, когато решим окончателно къде ще е галерията. От тези, по-популярните снимки, мога само разпечатки да давам, не и файлове.
Само да обърна внимание на момичетата, които качват в галерията, да гледат колко са ресайзвали и на какви пропорции са кропили... проверих 1/2 дузина от моите китки и са брутално малки и със странни пропорции  Rolling Eyes
Странните пропорции не са проблем. Но примерно, ако искаш размер 40/30, а снимката ти е 35/30, просто ще се доплатят и тези 5 см до 40 см, без да има реално снимано там - но такъв е формата. Няма проблем с квадратите също - но просто да се посочи 30/30 или 40/40...

# 367
  • Варна

Има ли желаещи за Варна?

Аз имам желание и съм от Варна. Но съм начинаеща и не знам дали е удачно да снимам. Но ако мога да помогна с нещо, помощ около сесиите, пропсове, моля те пиши ми.

За галерията също не смея, защото не виждам нищо достатъчно добро и подходящо.

# 368
Малена, ще намеря много неща из твоята галерия.  Simple Smile

Ето за тематичните групи: http://www.flickr.com/groups/1622943@N23/discuss/
Ако ви допада идеята, моля линкнете си снимките от "Share This" -над снимката, от там  Grab the HTML/BBCode - отметка на HTML - Small Size - Copy и Paste под пореден номер в съответната Дискусионна група. 

# 369
Здравейте!
Следя как се развиват нещата около Вики, но и аз нямам адекватно с какво да се включа..нямам нищо подходящо като кадър, а и едва ли пазя оригинален файл...
За Варна съм За да се включа, но по- скоро като помощен персонал каквото и да означава...Мога и да снимам, но сама си нямам доверие...
Мога да предложа рамки(фотошопски), но Лекси преди беше споменала и май нямаше интерес.
Ако има нещо, с което мога да съм полезна кажете. Съгласна съм и да разнасям чантите на Малена, защото знам, че не са малко Wink

# 370
  • София - град
Аз също не пазя оригинала на снимката която съм качила в групата... Rolling Eyes

# 371
Утре ще мога да разбера какво става с галерията и възможностите.

Не качвайте файлове, на които нямате голям размер в подходяща резолюция за печат.
Също така апелирам към самокритичност при качването-тоест целта не е да се покажат възможно най-много неща на автор, а да се отберат най-продаваемите кадри.

В краен случай ще използваме фликър като платформа.
Лично аз най-много бих се радвала ако може галерията да е на сайта на Вики, така ще може на едно място да се съберат кадрите на всички, които имат желание да участват.

Фликър ограничава страничните от тази тема хора, защото ги задължава да имат акаунт за да качват.

Относно броя снимки-понеже никой не подема да конкретизира нещата, предлагам 30 лв. за 5 обработени снимки.
Тоест с горното искам да се инициира дискусия и да се уточнят параметрите.

# 372
Ето за тематичните групи: http://www.flickr.com/groups/1622943@N23/discuss/
Ако ви допада идеята, моля линкнете си снимките от "Share This" -над снимката, от там  Grab the HTML/BBCode - отметка на HTML - Small Size - Copy и Paste под пореден номер в съответната Дискусионна група.  [/color]

Така определено е по спретнато и по лесно за разглеждане  Peace Ако и другите са съгласни нека това да е мястото.

# 373
Бих искала да се включа с нещо - тъй като не виждам друго с какво и аз ще преведа пари и ще си купя кадри..Ще чета за последни решения..

# 374
  • София - град
Значи остава на 13,02 от 11 до 15 часа в Борисовата при езерцето с лилиите. Цена 30 лв за 5 обработени кадъра. Нали така?
Аз съм на линия да помагам с каквото мога.
Махнах си снимката от групата защото я нямам голяма.

Извън темата още една снимка на момчето , което харесаха повечето от вас  Laughing

As the advertising of hair gel Simple Smile by Sofi Kaleva, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт