Изпитани сайтове за парфюми-2

• 129 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, не се заблуждавайте, какво значи тестери, знаете ли къде ги пълнят, всички са еднакво нетрайни и опаковани и неопаковани, замислете се, че тези парфюми извън БГ струват около 80 долара минимум, само че някои сайтове искат да печелят повече. Аз специално съм си поръчвала от вече три сайта и съм еднакво доволна. А това, че нечия зълва или балдъза или какво още там са си поръчвали и връщали парфюми и т.н. ми напомня точно на "видяла жабата..." А какво очаквате на тези цени, оригинали!?, ха-ха.

# 241
Тестерите на Брайт Кристал и Кристал Ноар 90 мл. в България идват без капачки. Имат ли капачки не са съвсем оригинал. Wink Може да се провери във всяка голяма парфюмерия. Моя също беше без капачка и дълго му търсих капачка, защото не ми допада без.
Преди време са ги произвеждали без капачки ,но сега вече си имат капачки качвам реални току що направени снимки на Брайт Кристал и Кристал Ноар , продукти 100% оригинал от западна Европа  Peace http://www.facebook.com/media/set/?set=a.222596867776367.56454.1 … 543547&type=1

http://www.parfumi-shop.net/pictures/2011/08/16/prd_2298_bbig_1313477096.jpg
Ясно, моя е купуван преди години и съм гледала в парфюмериите явно от старите тестери. Peace

# 242
Да споделя най-сетне моето лично Топ 3 на сайтовете, "изпитани" от мен и издържали теста на 100%. Пак казвам - това е само моят личен опит и не претендирам за чиста и свята истина:

3-то място си поделят Мегашоп и monami.bg  - само тестери, но пък перфектни
2. Get.bg - също без издънки, 3 броя
1. parfumi-shop.net - мойте фаворити, от тях многократни поръчки и са може би единствените, за които не съм прочела ни една лоша дума в нета! Heart Eyes Супер комуникативни, вслушват се дори и в поръчки-желания. Пожелавам им да си пазят досието все така неопетнено Wink.

Обрулила съм и други по-периферни сайтове, но за тях не смея да дам препоръка, понеже все нещо е накуцвало - я сгрешена пратка, я  съмнителна лекота/ нетрайност... Има определени белези и знаци, които могат да побъркат по-мнителния човечец и осарказмят опитния нос на маниака парфюман.
Успех на всички ни!  bouquet Hug

# 243
Досега четох какъв опит сте имали с различните онлайн парфюмерии и искам да споделя моя. Купил съм следните парфюми от parfumi-shop.net:
Kenzo - Pour Homme Once Upon A Time (мъжки)
Kenzo - L'eau Par (мъжки)
D&G - Feminine
Bvlgari - Omnia Amethyste
Thierry Mugler - Angel Sunessence

Ползваме ги аз, майка ми и приятелката ми. Досега няма оплаквания. Идват опаковани както си му е реда, увити, с лепенки и т.н. Хората даже си имат и страница във facebook. Освен това имат и реален магазин (не съм ходил, но така пише, че и снимки има Simple Smile ). Цените ми се струват по-евтини от тези в магазините поне с по 10-15 лв за 100 мл. Приятно пазаруване и късмет!

# 244
  • Varna, Bulgaria
Аз също имам няколко поръчки от www.parfumi-shop.net. Много съм доволна от сайта.

# 245
  • Там, където ме обичат
s.vasilev, аз не видях да имат реален магазин?? newsm78

# 246
по повод на get.bg прочетете тази статия http://news.plovdiv24.bg//223866.html?closetopbar=1 не ми изглеждат много на ред

# 247
Здравейте отново, не се стърпях да отговоря пак. Все още има доверчиви хора, които вярват на търговци като т.нар. parfumi-shop, които със сигурност продават същите парфюми по качество и "оригиналност" като останалите сайтове но на по-висока цена. Това е психологическата заблуда, която използват хитрите търговци "ще продаваме на цени като за оригинал и така хората ще си мислят, че стоките ни са оригинални. А те какво, миришат си и "траят" точно колкото тези от 18-20-22-25 лв. Това е положението и с моловете, продават си фалшивите стоки за високи цени и хората се заблуждават, че са маркови или нещо повече от тези в Илиенци. Ало, събудете се, българи, живеете в БЪЛГАРИЯ, това обяснява всичко. Затова, един съвет, пък ако искате го послушайте. По-евтиничко, за същото качество и това си е. Ясно е, че ще си купувате по-честичко парфюми, поне да са по-евтини.

# 248
Такаа..направих си специално регистрация които ме познават знаят че пиша в другия форум. Това ми е първото и последно влизане тук да не се заричам де ама искам да отговоря на туй моме тука предното. Значи ти едва ли си човека който най-много в бг разбира от парфюми , всеки ще пазарува от където реши , ти щом не можеш за нещо такова да се сдържаш не си изобщо за тук. Как освен всичко не ти дойде наум , че с глупостите които си написала можеш да притесниш някой. Купувай си евтините боклуци. Между впрочем познавам една като тебе дето редовно си купува евтинийки и после души около другите и все не е доволна от това което има защо ли Grinningпитам аз и отговор не искам. Като спец можеш да се изявяваш пред скромна публика която ще ти ръкопляска евентуално. Тук такова отношение няма да пожънеш. Няма смисъл и да ми отговаряш, няма да те отразя , пиша само и единствено зарази мацките тука дето сигурно са се ядосали ма се чудят какво да ти отговорят.  #2gunfireмда Кака ти Петя дето се е опитвала да се чувства добре с евтинко ама не става пусто  и не става Wink

# 249
Здравейте отново, не се стърпях да отговоря пак. Все още има доверчиви хора, които вярват на търговци като т.нар. parfumi-shop, които със сигурност продават същите парфюми по качество и "оригиналност" като останалите сайтове но на по-висока цена. Това е психологическата заблуда, която използват хитрите търговци "ще продаваме на цени като за оригинал и така хората ще си мислят, че стоките ни са оригинални. А те какво, миришат си и "траят" точно колкото тези от 18-20-22-25 лв. Това е положението и с моловете, продават си фалшивите стоки за високи цени и хората се заблуждават, че са маркови или нещо повече от тези в Илиенци. Ало, събудете се, българи, живеете в БЪЛГАРИЯ, това обяснява всичко. Затова, един съвет, пък ако искате го послушайте. По-евтиничко, за същото качество и това си е. Ясно е, че ще си купувате по-честичко парфюми, поне да са по-евтини.

Как па толкова лапни шарани са писали над тебе и все за зелен хайвер са ги пращали тея мошеници от парфюми- шоп  Laughing Мила, тук са писали момичета, които разбират много повече от парфюми от мен и теб.  Щом не искаш да купуваш парфюми за по 60-100лв от сайта, си купувай тези за по 10. Както се казва, не съм толкова богата, за да си купувам евтини неща. На мен не ми се дават пари за лекарства и не ми се занимава с алергии. Peace

# 250
Да, и аз в отговор на предните момета, които сигурно бъкат от пари и не ги интересува за какво ги харчат. То много акъл не се иска като има човека пари, а и като си го няма акъла, то пари поне да има. Не забравяйте, че много хора живеят на ръба и не могат да си позволят да хвърлят 70-80 лв. за уж оригиналните ви парфюми. А и много ми намирисва на нещо общо с посочените търговци, да не ви плащат за скрита реклама???

# 251
Да, в парфюми ни плащат направо  Laughing

А сега малко по- сериозно: обсъждаме сайтове за парфюми, а не заплати или кризата, или пък капитализма. А аз "бъкам" от пари най- вероятно, защото някой познат ме е уредил на работа с връзки.  hahaha Ейй, най- мразя някой да ми прави сметка на парите.

По темата: и аз съм доволна от обслужването и качеството в parfumi-shop.net  Peace

# 252
  • Стара Загора
Аз също веднъж съм поръчвала и нямам оплаквания.  Peace
А относно оригиналността и цените на парфюмите - всеки си купува откъдето прецени, никой неможе да наложи своето мнение върху това на другите.  Peace

blackisback, почисти си кутията.  Praynig

# 253
Информативно:
Поръчах тестово малък парфюм Christian Dior(имам оригинала от магазин) от:
www.parfumi-shop.net
Много добре направено менте.....АБСОЛЮТЕН БОКЛУК.
А тези, които казват, че са доволни от този сайт или са техни хора или просто са се заблудили от надписите Made in Paris..Made in France и т.н.

# 254
Информативно:
Поръчах тестово малък парфюм Christian Dior(имам оригинала от магазин) от:
www.parfumi-shop.net
Много добре направено менте.....АБСОЛЮТЕН БОКЛУК.
А тези, които казват, че са доволни от този сайт или са техни хора или просто са се заблудили от надписите Made in Paris..Made in France и т.н.

Регистрира се специално за да ни го кажеш ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт