Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 721
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
http://www.testeri.eu/best-sales.php
какво ви е мнението за този сайт Simple Smileчитави ли са тестерите:)

# 466
  • София
http://www.testeri.eu/best-sales.php
какво ви е мнението за този сайт Simple Smileчитави ли са тестерите:)
Не са тестери, а ментета  Peace

# 467
  • Бургас
Атти благодаря ти Hug

# 468
Предварително се извинявам, не съм прочела всичко, но имам нужда от мнение за парфюмите в този сайт:
http://fragrances.bg/index.php?route=common/home

bouquet

# 469
Атти, MNG, благодаря за мненията!   bouquet

# 470
  • при морето
Да  кажа в защита на Parfumi-shop.net-доставиха  ми 30мл. абсолютно оригинален Sensuous noir-със Спиди,за 2 дни,и безплатна доставка.Много коректни!

# 471
  • BG-DE
бих изкала и аз да споделя разочерованието си от parfumi-shop.net, прочела множество положителни отзиви за този сайт преди месец си поръчах от там тестер на Crystal noir. Пристигна нормално в картонена кутийка, шишенцето съвсем нормално, дотук всичко ОК, но няма никаква трайност, пръскам по 5-10мл и пак едва се усещта, иначе, поне според мен миризмата е същата, но някак разреден ми стои. Редовно чета парфюмната тема и ми направи впечатление, че напоследак и други поръчали от там се оплакват от същото, а иначе когато се напръскам в Дъглас със същия парфюм го усещам по цял ден, затова си мисля, че предлагат къде по-качествени, къде по-некаствени, но ментетета Peace

# 472
бих изкала и аз да споделя разочерованието си от parfumi-shop.net, прочела множество положителни отзиви за този сайт преди месец си поръчах от там тестер на Crystal noir. Пристигна нормално в картонена кутийка, шишенцето съвсем нормално, дотук всичко ОК, но няма никаква трайност, пръскам по 5-10мл и пак едва се усещта, иначе, поне според мен миризмата е същата, но някак разреден ми стои. Редовно чета парфюмната тема и ми направи впечатление, че напоследак и други поръчали от там се оплакват от същото, а иначе когато се напръскам в Дъглас със същия парфюм го усещам по цял ден, затова си мисля, че предлагат къде по-качествени, къде по-некаствени, но ментетета Peace
Определено имат ментета и то хубави дубайски и се играе на руска рулетка -не се знае кой ще изгърми!!!Те много обстойно следят темата тука и в козметикс клуб и на редовните си възхваляващи ги почитателки никога не биха пратили менте затова мисля ,че на тях не са пращали фалшификати Crossing Arms

# 473
Те много обстойно следят темата тука и в козметикс клуб и на редовните си възхваляващи ги почитателки никога не биха пратили менте затова мисля ,че на тях не са пращали фалшификати Crossing Arms

А по какъв начин различават въхваляващите ги от другите?  Thinking В крайна сметка, тук всички сме с никове, почти никой не се е регнал с истинското си име... Малко неиздържано ми се вижда това обвинение.

# 474
Те много обстойно следят темата тука и в козметикс клуб и на редовните си възхваляващи ги почитателки никога не биха пратили менте затова мисля ,че на тях не са пращали фалшификати Crossing Arms

А по какъв начин различават въхваляващите ги от другите?  Thinking В крайна сметка, тук всички сме с никове, почти никой не се е регнал с истинското си име... Малко неиздържано ми се вижда това обвинение.
Може да не е точно така но те си знаят редовните клиентки които не поръчват посредствени парфюми,плюс това всяка поръчала се похвалва какво точно е взела и не е много трудно да се проследи коя е тя,но не това е важното в случая,а защо по дяволите се срещат и ментета при тях-на този въпрос само те могат да дадат отговор а ни е изпатилите си да си ближем раните и да не повтаряме

# 475
  • Бургас
Е, кристалноар, какво значи "посредствени парфюми"  newsm78
Не знам каква беше тази антиреклама на сайта и в двата форума?
Има опция за връщане на продукта. А в един НЕон-лайн-магазин също е възможно да се получи шише със счупена капачка или да има нещо нередно.
Поръчах си от Парфюми-шоп.нет Водата на Ерме. Първоначално и на мен ми се стори, че е менте. Не посмях да пиша това тук, първо споделих с приятелка, сравних и т.н. Уверих се, че всичко е ОК, просто времето беше студено и не позволяваше да се разгърне аромата, така както го познавам.
Карла 67, може и това да е причината Кристал ноар да не ти се струва траен.
Преди да хвърлите "бомбата", проверете, уверете се, не бързайте с нападките. Peace

# 476
Всеки е прав за себе си.Ако аз съм изпатила от даден сайт или не са се отнесли добре с мен в реален магазин изобщо няма да ме интересува как се отнасят с другите клиенти.За мен този сайт или магазин ще е приключен и не разбирам защо продължава да се говори за парфюми шоп ,който не е доволен повече не поръчва така смятам аз.Не защитавам никого но се учудвам на това въртене на едно и също Simple Smile никога никой търговец няма да тръгне да ни обяснява на нас откъде какво купува и как го препродава. Да гадаем е излишно всеки да си направи сметка големи хора сме. Thinking

mle4ko  писали сме заедно.Наистина е така много хора не разбират нищо просто е важно парфюма да е много траен иначе е менте.Човек като не е сигурен да иде в реален магазин а не да си пили нервите.Както казва любима съфорумка  Simple SmileКьорав карти не играe Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 11:57 от raz_nejena

# 477
  • София
Прочетох ви много внимателно, преди да поръчам, но така или иначе, парфюмът, който си бях харесала, го имааше само в парфюми шоп нет и още 1-2 сайта, за които бях по-несигурна. Поръчах от парфюми шоп нет и съм доволна - пристигна на другия ден, парфюмът си е оригинален, точно това, което познавам Heart Eyes

# 478
  • BG-DE
Не знам дали разбирам от парфюми или не, наясно съм, че не трайността е определящия фактор за оригиналнността та един парфюм, но все пак когато в един и същи ден твоя изчезне за половин час, а този от Дъглас стои цял ден, човек се замисля. Не мога да си обясня защо когато се споменава, че в други сайтове се предлагат ментета се приема нормално само за този има такава яростна съпротива. Разбира се, че всеки сам си решава кого да ползва, но нали точно затова е и тази тема. Grinning

# 479
След всички коментари тук реших да не рискувам и си поръчах от Конкорд. Да, там цените в някои случаи са по-високи, но като цяло съм много доволна, дори впечатлена от отношението и обслужването, а и доставката дойде след един час и дори ми беше безплатна заради по-високата сума. Мисля, че над 69 лева става.
Преди година имаше един сайт от който няколко години поръчвах, обаче го спряха и пуснаха само за чужбина, беше български, супер коректни и никога не съм имала и грам съмнение за парфюмите, винаги перфектни, ама като ги няма вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт