Отговори
# 465
Абе Хейли как така няма да те приемат бе! Какви са тези глупости! Бебе е на 4 месеца, как само ще е в болницата! Леле аз до сега да съм дигнала патардията! Отивай и си искай да си си при детенце, то сега най-много има нужда да чувства мама наблизо, да е сигурно и да се чувства защитено.. Дано скоро се оправи малкия бонбон Симеончо, че ми се къса сърцето .. Praynig

# 466
Краси  Hug Ужасна държава,ужасна!Как може толкова малко бебе без майка си ?Е интернзивно,интензивно,ама това майчино сърце ,как издържа без детенцето си,пък и то сигурно има нужда от мама Sad Дано бързо се възстанови Симеон,стискам силно и се моля,колкото е възможно по-бързо да има подобрение!

Ние сме болни Sad Имаме грип и някакъв спазъм,който лекуваме ,за да не прерастне в бронхит,като чувам кашлица,сещам се за малкото мишле на Краси и изтръпвам Sad Не искам болни бебета Sad Защо трябва да се разболяват Sad

Облаче,прегръдки и за 2мата с Борко!  Hug

Нечовечка
и аз нищо не съм правила,заспиваме в 20 ч. Обаче откакто е болничка иска само на ръчички да се приспиваме,не самичка,а и на мен ми е свидно Sad

# 467
Момичета искам само да ви споделя как постъпих аз, когато беше болна Ев преди 2 седмици. Тя вдигна 39 градуса температура към 19ч и аз реших, че е опасно да я разнасям по болници, за това се обадих на бърза помощ. Те естествено дойдоха след 2 часа, но и с кола и чакане пак толкова щеше да мине. За щастие гърдичките й и гърлото бяха чисти  Praynig, но беше свинският грип и го прекара за 2-3 дни, а аз още кашлям от тогава. Слава Богу детенцето ми е здравичко сега.

Бързо да се оправят малките сладурковци  Hug!

# 468
  • София
Nade,идва ли Груева? Hug

Краси,как така зле? така и го зявиха ли Twisted Evilей.. тея хорааа ooooh!
Настовай да си при него поне там има възможност да не се правят  на луди Twisted Evil
При мен нямаше как да седя при тях и 2 месеца умирах  Cry представям си какво ти е Hug
Той ще се оправи бързичко ще видиш  Praynig Hug
Не те пускат според мен заради гадния грип! Confused

# 469
Да,Тонка идва Simple Smile Прегледа Дария Simple Smile

# 470
  • София
Сега,видях че по горе си писала  Hug
Дано се оправяте бързичко ,че така ми е мъчно да чувам за боли дечица  Cry

# 471
Тони, още снощи ми обясниха, че политиката на интензивното е да приемат децата за 3 дни, без право на свиждане., ядат само АМ, не можеш да носиш кърма. След 3 дни ако беб е добре, го местят в отделението и тогава приемат майката. (До колкото разбрах само във 2-ра градска приемат и майката). Та питам аз подобрява ли се? Отг: Зле е детето, на кислород. Има разстройство. И това беше. Питах храни ли се? Кашля ли? Никой не ме удостои с отг.... Confused

# 472
  • Sofia
Здравейте мами,

Аз влизам да почерпя за нашата кака. Днес става на 6 години.  Wine Glass newsm38

# 473
Здравейте мами,

Аз влизам да почерпя за нашата кака. Днес става на 6 години.  Wine Glass newsm38

Да ти е жива, здрава и много послушна!

# 474
Хейли, Над 1  Hug дано всичко скоро се оправи и нямаме болни дечица  Praynig
да идва пролетта и да отминават тия грипове бе  #2gunfire

Ох аз днес отразих готина тренировка в залата  newsm39 многоооо съм доволна Simple Smile

# 475
  • София
Ely, да ви е жива и здрава и много щастлива!  Hug Heart Eyes  bouquet

Краси,ужасни понякога лекарите хем знаят добре на нас какво ни е!  Confused
РАзстройството вероятно е от АБ!
Миличкото то дано минава бързо! Praynig Praynig

# 476
  • Сливен

честита рожденичка ,да е много здрава и послушна,да ви носи радост и топлина
честити 4-ти месечинки на бебе Никола на мама Bobinka 85,бебета Димитър на мамите Firolina и Lina borisova и бебе Василена на мама Vivi_ana
честита 3-та месечинка на Полина на мама DoubleTrouble нека всички са здравички и послушни
краси мила,бързо оздравяване,според мен направо стой там и досаждай докато не ти обърнат нужното внимание,ебаси държавата  ooooh!
бързо оздравяване и на всички други болни бебчета ,много  Hug

# 477
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Краси, чета и ум не ми го побира.. smile3515 box Тия хора все едно нямат грам човещина у тях. Моят мишок също от раждането веднага постъпи в интензивен сектор, но всеки ден ми го даваха и въпреки по-продължителния ни престой бяхме заедно. Все си мислех, че майката имаше право да седи с детето си. Та той все пак е на 3 мес  ooooh! Не се предавай, гони ги до дупка!  Hug Hug Hug
Orchids добре ,че сте вече добре! Peace
Ely-st ,да ви е жива и здрава рожденничката!!!

# 478
  • У дома
Хейли, миличка  Hug Hug Hug, дано бързикчо се оправя Симеончо и скоро да сте двамката гушнати.

Наде, оправяйте се и вие с Дарето  Hug

Честит рожден ден на малката бонбона на Ели   bouquet

Относно режима, Карина я хранех с режим на 3 часа, незнам от това или от нещо друго, но се скъсваше от рев. Лъчезар го храня на поискване, което е на 2 часа, от родилното сме така. Тежи ми единствено вечер ставането, защото не прави никакви паузи. Къпя вечер м/у 7 и 8, почти винаги до 21.30 е заспал. Заспива на ръце, докато се кърмим или като се нахрани гледка и заспива, но сме гушнати.
Като цяло е спокоен, сега започваме да има някакви нервни промеждутъци следобед, но вече го отдавам на зъбите, а определено мазането с Дентинокс не го успокоява кой знае колко.

Ушичките почиствам само мидичката с клечка без ограничители, всъщност попивам водичката след баня

Ох, така ме развеселихте с тези сватби и сватосвания, от 29 стр. насам все се смея, а мъжо ме гледа подозрително  Joy

Честито на вси1чки сгодени   bouquet

И в този ред на мисли фейса ми е Maria Georgieva, да ми видите чадото, очаквам и някоя снахичка да се появи  bowuu

Онзи ден се върнах една година назад и ми стана едно мило и приятно. Вече цяла една година сме заедно и се подкрепяме, спорим и се смеем.  Laughing

Бързо оздравяване на болничките

# 479
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хайли, много прегръдки и стиснати палци!  Praynig Дано бебчо се оправи по-бързо и да си се гушката в къщи!  Hug Много са гадни понякога лекарите, сякаш нямат деца!  Confused

Ели, да е жива и здрава дъщеричката ти и много радост да ви носи!  newsm59
Над и вие се оправяйте, абе дано всички болнички да се оправят и да няма други!  Hug

Пашик, радвам се, че при вас нещата са добре!
При нас нещата са на някакво средно положение, увеличила съм млякото до около 650мл и вече трети ден е толкова, днес сякаш е по-малко, но имам разстройство, та вероятно е от това, дано утре да се увеличи още малко. Стоян пък малко е увеличил яденето и сега яде по около 400мл, надявам се лека полека и двамата да увеличим количествата. Георги още е болен, снощи отново беше с 39Т, но вече все пак е по-добре. Дано и той вече се оправи, че си е таковало таковата!
 Иначе на мен вече много ми тежи цялото това мерене, цедене и денонощно висене на гърда, ама няма как. Уж се старая да почивам, ама като лягам в 2 и ставам за кърмене около 4 и 7, а в 8 трябва да давам лекарството за коремчето и не става. Сега се кърмим на 2 часа по около 15-20 мин от всяка гърда (той през повечето време дреме) и после изцеждам всяка по около 15-20 мин за стимулация. Та целия ден ми е едно безкрайно кърмене и цедене. Абе ще направя всичко, което зависи от мен да се кърмим още дълго!

Общи условия

Активация на акаунт