Отговори
# 540
Мацки, изпуснах ви нещо! Rolling Eyes
Само влизам да се отчета, че при нас всичко е наред и се връщам да наваксам пропуснатото.

# 541
  • Варна
Тук съм жива съм  Mr. Green За късмет в момента в който и Ники ми е вече вкъщи, моето кротко, спокойно, усмихнато Дани, стана нервно, плачащо и неспокойно бебе  Sad Зъби ли са това не знам. Не знаеш какво да го правиш и на ръце неще, не знаеш какво да го правиш. И нон стоп се напъва, ужасно е. Не е от запек или колики, просто го е открил като начин за комуникация и е ужасно изнервящо, някой беше споменал подобен проблем, друг има ли?
И въпрос към всички и КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ Дани може да заспива само на гърда. Нямаше да ми е проблем, ако не трябваше да се връщам май месец на работа. И ако сега не направя нещо, не знам. Израстват ли това децата, някой да сподели от опит. Отказва залъгалки всякакви, пробвала съм какво ли не? Има ли спасение. Притеснявам се като почна работа как ще го приспиват.
Дано болничките да оздравяват по бързо. Ужасни са тези вируси, да свършва тази зима вече.
Гледам се сватосват вече  hahaha И ние сме се сватосали с момиченцето което се роди заедно с нас  Flutter
Мацки с тази лудница надали ще имам вече време за колаж, искате ли да сложим по една малка снимка до всеки във списъка родени. Това усул усул, може и да успея да го направя?

# 542
Хейл, има ли новини днес?

Ииии никой не ми иска синчетооо  newsm45
Стига рИва, да си се сетила по-рано  Laughing Аз защо давах толкова зор мислиш, още вчера. Рано пиле, рано пее  Party

Нас са ни обрали  Shocked  Close Ей, така без да разберем. И комшиите така ги бяха обрали. Влизат с металотърсач, взимат само закътани злата и бижута и излизат, без дори да се разбере. Всичко друго си стои на мястото си. И понеже тези закътани злата и бижута си седят с години, без да ги търсиш, може и хич да не разбереш, че са те обрали.  Tired А, ние разбрахме, защото реших, че е време да й сложим обеците на Симона, които получихме за раждането й, за да си личи, че е момиченце (нали я постригахме). Направо не мога да си вляза в кожата от яд, а и няма какво да се направи толкова. Нищо чак толкова ценно нямаше, но бяха неща за Симона, за Радо, един пръстен предаван с поколения и т.н. Тъпанари, за жълти стотинки сега, ще ме натъжават.  Confused

# 543
  • У дома
Оле, това е ужасно, а как са влезли у вас, не сте ли разбрали, тъп въпрос, ясно е че не сте разбрали, ама направо ............ #2gunfire

Основаваме клуб на Знатните ергени, т.е. непотърсени за сватосване, все още  Mr. Green
Хайде мацкиииии, който разбира тука се спииирааааа  hahaha

# 544
Здавейте на всички
Немога да ви изчета, кога имате време да пишете , аз каталясвам. Бебе, домакинство, помощ на свекървата - ужас , мечтая си за една почивка само с мъжо  без дете , без свекърви и т.н. ама няма да ме огрее скоро.
Добре дошла на мама rrrrr
Честити месечинки на  родените на днешна дата
Тини закаво го даваш това желязо ? Габриел пропуска вече изцяло нощните хранения , последно яде  в 11 и се буди в 8 ч.  Wink сам си наложи режим, не съм го държала гладен винаги давам когато си поиска.
Мартакели страхотни заглавия
Lady V  може и  зъбки да са  щом е неспокоен или да стачкува , посъвтвай се с педиатър, а това с колажа е супер идея  само кажи когато си по-свободна да  качим снимки  Wink

# 545
ОЛе ужасно е това , ама как така без да разберете- няма ли строшена брава или нещо такова #Cussing out Ужас

Ииии никой не ми иска синчетооо  newsm45
Стига рИва, да си се сетила по-рано  Laughing Аз защо давах толкова зор мислиш, още вчера. Рано пиле, рано пее  Party
ще ме умориш бе жена hahaha hahaha hahaha

лейди -не знам за какво напъване говориш и нашият се пъне от време на време, ама не ми прави кой знае какво впе4етление , защото така крещи като си играе, 4е ако не го гледаш ще си помислиш 4е го колят и реве.Ако комшиите 4уват сигурно си мислят 4е го бия това дете

Цвети- желязото го давам защото му е нисък хемоглобина.Съвсем слу4айно разбрахме и добре , че....

# 546
  • Бургас / Св. Влас
Lady,ще чакам и аз отговор,че сме на абсолютно същото деридже ,аз даже средата на април се връщам.Моята също така не ще да яде от нищо друго нито лъжичка,нито спринцовка.. Crossing Arms

Ради и Ева се дави от слюнката и кашля,но си личи че не е от болест.

Оле  #2gunfire изроди!

# 547
  • София
Лейди, не съм консултант, но Ида като бебе я приспивах на гърда. Като я захраних много бързо си махна обедното млечно хранене, но продължаваше да си поцоква за приспиване. В някакъв момент ми писна и я пробвах да заспи в количката и така и си остана да спи през деня в количката до година и малко. Май месец бебоците вече ще са се запознали и с друга храна, освен млякото, и времето ще позволява който го гледа бебето да го извежда навън и така мисля, че поне през деня няма да имате проблем. Ако обаче проблем ти е нощното приспиване - не мога да помогна, него го махнахме чак при отбиванте (то накрая само то беше останало).

Оле, а как са влезли? някакви следи? нараво изтръпнах  ooooh!

Хейли нали беше писала, че в понеделник ще я приемат и нея при бебко, сигурно за това не е писала. Дано малкия да е по-добре  Praynig

# 548
  • Варна,морето,сините вълни...
#Crazy това е ужасно Оле  Hug Егати колко са изобретателни крадците,човек да не се осети с години и като няма взлом  няма файда да се търси полиция!!!Що не обиколите заложните къщи в града,ако ги видите някъде може да стигнете до крадците или понеда си ги откупите щом са фамилна ценност? smile3518

# 549
Оле ужас! Как може бе, пък и без да разберете, че са влезли.. Да бяха взели нещо друго - златата винаги са със сантиментална стойност.. Тъпанарщина! (май измислих нова дума)
Лейди и Марио така се напъва нон стоп, даже и се свива и се опитва сякаш коремни преси да прави #Crazy newsm78 Joy .. Ама аз това го отдавам на болки в коремчето, защото като направи няколко пъти така и после пръцка  Mr. Green
Една мама беше написала,че дава сокче.. Аз също давам, на всичкото отгоре въобще не съм се замисляла да не давам , въпреки че изчетох много по темата. Искам само да кажа, че и на Марио много му харесва и като свърши чак ревва за още.
Айде майки на ергени включвайте се във клуба Simple Smile Pozitive да не си останем само двете Simple Smile

Ииии никой не ми иска синчетооо  newsm45
Стига рИва, да си се сетила по-рано  Laughing Аз защо давах толкова зор мислиш, още вчера. Рано пиле, рано пее  Party
Запях и аз де, ама само съм изчуруликала явно, щот не ме отразиха особено Simple Smile Ама нищо де и без друго му е рано да го давам Simple Smile Въпреки,че ако се намери някоя госпожица, която да си го хареса, сигурна съм че и той ще я лайкне.. То само хубави бебета в тая тема.. С конкурс са ги избирали Simple Smile

# 550
  • Асеновград
Привет майчета!
Ей, като дойде време за женене едва ли така лесно ще си дадате рожбите - било то момиче или момче  Embarassed.
За вит Д - старая се да извеждам бебка на слънце и имам още 4-5 капки от деавита, но не смея да и ги давам, а няма кой да ми донесе от чужбина. Ако има някой вигантол в повече, моля да ми прати. Praynig
От много врем се каня да ви питам - ще водите ли бебетата на снимка за луксация на тазобедрени стави? Нашата педиатърка ми даде направление, но на мен хич не ми се иска да облъчваме бебка ... та все отлагам. Помня, че каката като беше на 6м я снимахме, а сега се е променило на 4м.
 Веси расте весела и красива, като кака си много съм скромна  Не иска да седи в шезлонгаи се набира да седи седнала. Точно както пишат някои от вас - прави коремни преси!
И още нещо щях да питам, ама забравих...  Thinking
Ето и моите съкровища:  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1480246930607&set=a.1480246810604.2065425.1366815255

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 14:31 от emi1978

# 551
  • София
еми, прегледа за луксация не е ли с ехограф  newsm78
аз нямам идея, защото и двете деца са раждани в Токуда, а там им правят цял пакет изследвания, вкл. и на тазобедрените стави, а педиатърката е на мнение, че няма нужда да повтаряме.

# 552
Ole, супер неприятно това с кражбата...то дори и нищо да не откраднат самата мисъл, че някой ти е влизал у дома е достатъчно неприятна, а пък да не говорим да установиш, че нещо липсва... #2gunfire

Легео, ето и снимков мат"риал, пък и да почерпим за поводаhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=1591881633263&set=a.1 … 077432.1122560014, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1591881633263&set=a.1 … amp;id=1122560014,http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1591881633263&set=a.1 … amp;id=1122560014

# 553
Hello Heart Eyes
Изпуснах ви края Crazyама ще се връщам да чета, че гледам и пазар на ергени сте обявили - да видя правилата и да се включваме Mr. Green
Лейди само да ти кажа , че Андреа се приспиваше с цица докато не я отбих, даже диването малко и по улиците като и се приспеше искаше първо да си цокне и тогава ooooh!
Днес моята голяма дъщеря най - после е на ясла(дано не ми се разболее Praynig) и мама беше първа кипра във фитнеса - мноооого добре ми се отрази, след това се разходихме подобаващо с Алекса и сега докато кроткото ми бебоче си спи в количката се наслаждавам на кафенце и форумче Mr. Green ууу най-после изгря слънце и на нашата улица Laughing направо се бях сдухала напоследък ....Оня ден без малко да захраня Алекса с кебапче Crazy тя лежеше в скута ми докато се опитвам да нахраня кака й и по едно време се усещам че и тикам кебапчето в устата и понеже няколко пъти пробвах и все съпротива срещам тъкмо ще започвам да се карам и видях какво правя, направо се изумих добре че не й влезе нищо в устата.
Оле ужас, ама че наглеци, ще взема да проверя и нашите дрънкулки да не сме останали без тях.
Сега ще направя опит да ви прочета назад

# 554
  • В сърцето на моите съкровища...:)
nechovechka,  newsm10 Много си права за бебоците...Споко не сте сами и моят Убавец е при вас  newsm08. Сутринта и аз пусках снимки,нооо хей на...още сме на ''пазара''   newsm47 Само да кажа на мацките, дето още се колебаят, че мъжете за като мушмулите, колкото по-зрели, толкова по-сладки!  newsm03
Ole, много неприятно!  Rage
Писах си с Хейл по обяд и каза, че тръгват към болницата да видят Симката, чакаме включване с добри новини!  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт