Зъби ли са това не знам. Не знаеш какво да го правиш и на ръце неще, не знаеш какво да го правиш. И нон стоп се напъва, ужасно е. Не е от запек или колики, просто го е открил като начин за комуникация и е ужасно изнервящо, някой беше споменал подобен проблем, друг има ли?
И ние сме се сватосали с момиченцето което се роди заедно с нас 

Ей, така без да разберем. И комшиите така ги бяха обрали. Влизат с металотърсач, взимат само закътани злата и бижута и излизат, без дори да се разбере. Всичко друго си стои на мястото си. И понеже тези закътани злата и бижута си седят с години, без да ги търсиш, може и хич да не разбереш, че са те обрали.
А, ние разбрахме, защото реших, че е време да й сложим обеците на Симона, които получихме за раждането й, за да си личи, че е момиченце (нали я постригахме). Направо не мога да си вляза в кожата от яд, а и няма какво да се направи толкова. Нищо чак толкова ценно нямаше, но бяха неща за Симона, за Радо, един пръстен предаван с поколения и т.н. Тъпанари, за жълти стотинки сега, ще ме натъжават.
сам си наложи режим, не съм го държала гладен винаги давам когато си поиска.
Ужас

.. Ама аз това го отдавам на болки в коремчето, защото като направи няколко пъти така и после пръцка
Pozitive да не си останем само двете 

Ама нищо де и без друго му е рано да го давам
Въпреки,че ако се намери някоя госпожица, която да си го хареса, сигурна съм че и той ще я лайкне.. То само хубави бебета в тая тема.. С конкурс са ги избирали

ама ще се връщам да чета, че гледам и пазар на ергени сте обявили - да видя правилата и да се включваме 
) и мама беше първа кипра във фитнеса - мноооого добре ми се отрази, след това се разходихме подобаващо с Алекса и сега докато кроткото ми бебоче си спи в количката се наслаждавам на кафенце и форумче
тя лежеше в скута ми докато се опитвам да нахраня кака й и по едно време се усещам че и тикам кебапчето в устата и понеже няколко пъти пробвах и все съпротива срещам тъкмо ще започвам да се карам и видях какво правя, направо се изумих добре че не й влезе нищо в устата.
Много си права за бебоците...Споко не сте сами и моят Убавец е при вас
. Сутринта и аз пусках снимки,нооо хей на...още сме на ''пазара''
Само да кажа на мацките, дето още се колебаят, че мъжете за като мушмулите, колкото по-зрели, толкова по-сладки! 

Препоръчани теми