Отговори
# 570
Хейли дано утре още по-добре да е, и всички болни бебчета също.

Оле това с обира е направо Shocked, как така влизат и си излизат smile3512

И моето голямо съкровище се превърна в кисела краставичка напоследък.И определено прави опити за сядане или, пък ми показва, как да си стегна корема Laughing newsm78
Но за обръщане и дума не става, нИ ще.Сложих я на одеало на земята, уж да и е по-твърда повърхността, но резултата -подуха и се гърдичките ме уплаши... Rolling Eyes

# 571
Толкова красиви бебчета видях, направо се чудя как си избирате снахи и зетьове  Heart Eyes

Краси, браво за хубавите новини  Hug Дано утре сладурчето Симеон вече не е в интензивното  Praynig
Бърди, Смехи ще стане скоро на 4м., но не смятам, че трябва да съпоставяме по този начин размерите им. Много е важно колко са се родили, как са наддавали през предишните месеци. Нали не си забравила, че вече забавят набавянето на кг  Rolling Eyes Но, ако държиш да получиш отговор на въпроса си - на 10.01 щерката бе 6250 и 61 см, като се роди 3300 и 50 см.
Ради, не се притеснявай и дребната също се дави от собствените си сокове. Известно време ще са така  Hug
Оле, много неприятна случка. Сега се замислям, че и при баща ми може да са влизали по същия начин  newsm78. Защото преди 2 години се опитах да открия едни злата, но реших, че съм забравила къде точно съм ги скрила. Разчитах, че при някой ремонт ще попадна на тях, но сега започвам да се съмнявам. Но, здраве да е...
GK - ако мъжа ми прочете как сте пробвали да се захраните ще каже, че това е най-правилния начин  hahaha Joy

Мамчета, аз пък откривам "Клуб на ревнивите татковци" - половинката ми от сега подскача  и се заканва, че ще води и прибира Смехи от градина, училище, университет, щял да дебне отрочето по входовете, да проучва и сплашва всеки младеж, изпречил се на пътя на щерката  Joy Joy

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:55 от mama - Smehorana

# 572
  • София
Смехи, знам, знам, давам си сметка и уж съм много трезвомислеща и над тия неща, ама тия 200гр за 3 седмици не ми харесаха. Благодаря ти за отговора  Hug

# 573
Нещо ви изпуснах  Grinning

Краси - супер новини! Хайде утре - още по-добри  Hug Дадоха ли ти да видиш Мони или не може още?

ГК - хахахха  Mr. Green Моят мъж само ми повтаря, да съм спряла да мъча детето с това мляко, ами да сум му дала 2 кебачета на човека да се наяде качествено  Crazy

Мамчета - мерси за мненията за давенето със слюнка и за акото  Hug
Оле - ужас, ужас, ужас!!! В нашия блок преди 2 години имаше обир посред нош, докато хората са си спяли...Не бяха разбрали, но няколко месеца по-късно бяха пробвали по същия начин да влезнат и в един друг апартамент, но мацката (тя милата живее самичка) беше чула ключалката и се беше развикала, та се бяха изнесли..Настръхвам просто!!! НЕ СИ ОСТАВЯЙТЕ КЛЮЧОВЕТЕ В КЛЮЧАЛКИТЕ - имало как да отворят с тях!!!!

Лейди - аз идея си нямам, но и моя заспива сучейки вечер, а през деня е мнооогооо трудно заспиването (става само с клатене в шезлонга)  Sunglasses

Велина - не се тревожи!!! Само веднъж ли се случи или е системно? Може нещо да са колики и да е повърнал от напъване  Rolling Eyes Охх и аз незнам, но само бъди спокойна и нещата ще се оправят  Hug

Бърди - ами и аз като Смехи си мисля, че малките ще почнат да забавят наддаването вече...Пък и ти си с момиченце  Hug Аз на твое място, ако бебо е спокойно и усмихнато и си спинка, не бих го водила в болница в тази епидемия, но майчиното сърце си знае най-добре   bouquet

Хайде милички - Хубава и спокойна вечер от мен и послувни бебоци!

# 574
  • Сливен
здравейте
оле и зълва ми така ги обраха,без да разберат,ама  бяха взели и парите им и чак на другия ден сутринта като решили да пазарят и разбрали  Shocked

MartakEly каква трапеза,какво чудо,ако беше ги пуснала по-рано щеше опашка за момата да има  Joy
мирче мила  Party казана дума,хвърлен камък
хайде откривам сватбена агенция "Октомври 2010" записвайте се   hahaha

GK уби ме,това може да е нов начин на захранване  hahaha
дано всичко с мони да е наред  Praynig красе  Hug

# 575
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, отдъхнах си, браво на детето  Hug

Бърди, много ти е добре момата, Мила е към 5500, роди се 3200. ако ми каЮи 200 гр за 3 седмици, аз лично много ще се радвам. Едва чакам петък, като прави 4 месеца да видя кантара какво ще покаже. Според мен, няма място за притеснение, те след 3 месеца започват по по- малко да качват.

GK разбуни кърмаческата ми душа. Как ми се хапват сега кебапчета с лютеница и шопска салата, ехххх Crazy

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 19:43 от bob4enka

# 576
Смехи, знам, знам, давам си сметка и уж съм много трезвомислеща и над тия неща, ама тия 200гр за 3 седмици не ми харесаха. Благодаря ти за отговора  Hug
Мая е на същото  дередже  Hug и на мен ми е странно, че качва толкова малко, разбирам те. Пък и като имаш момче и знаеш как е качвало, съвсем се чудиш какво става  newsm78 аз моята не мисля да я водя на док преди консултацията. детето си хапва, спи, ака и т.н съвсем нормално  Thinking

Премерихме я преди къпането, закова кантара точно на 6 кила. Явно битката за всеки грам ще е жестока с това дете  Joy за височината не зная, утре ще извадя метъра, но като гледам как всички бодита й стават, надали ще е повече от +1см  Hug

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 23:22 от didanka

# 577
Бърди, да те успокоя и аз- Йоанка на 3 месеца беше 5.300- беше качила за месец и 1 седмица 450 гр, но лекарката ме увери, че няма проблем. Така като гледам и този месец няма да сме качили кой знае колко май. Но ако наистина ти е притеснено- заведи я да я видят във време, когато няма да има много хора. сега се сетих- ти ли беше с Хашимото? Понеже и аз съм така, та днес четох, че можело да окаже влияние върху количеството кърма и наддаването на детето, ама източника май не беше много достоверен. Ти изследва ли вече хормоните? Аз чакам моя мъж да излезе малко в отпуск, та да си обърна внимание и на моето здраве( ендокринолог, зъболекар...).

Мириамс Hug

Хейли
, много се радвам, че Симеончо бори успешно болестта и дано по-скоро е в прегръдките ти! Hug
велина, съжалявам, и аз не знам на какво мож да се дължи това.

Аник
, хареса ми предложението ти за анкета! Peace

Преди няколко странички някоя мама беше пуснала линк за снимки във фейса, но нещо не иска да се отваря newsm78 Иначе наистина всички дребчовци-бебчовци са страхотни сладури, да са ни живи и здрави!!!

Ифома, ти по коремче ли беше я сложила?

Бебз пак зачезна, и Марис скоро не се е отбивала при нас, имаше и още мами дето ми се губят, но забравих...

# 578
# 579
Хей!

Оле, направо ми "паднаха очите". Ама тия хора как спят нощно време?! bambam А как са влзезли, имаш ли идея? Отключено ли оставяте у вас? Hug

Ама много сте ми сладки всичките! Искрено се забавлявам с вас! хайде като започнат истинските сватби, да не забравите да ни поканите  bouquet

Не ми дадоха да го видя днес, пак се оправдаха с епидемията! След болницата отидохме да се поразходим, че нещо ми се стяха душата в нас. Прибрахме се да се изцедя само и пак навън.
Мами, от цялата мъка ужасно ми намалява кърмата Sad . Цедя, цедя, но много ме болят гърдите и зърната! Освен това, след като ми казаха,че много добре ядял се тревожа да не откаже да суче Cry Cry . За сега утре ще ме приемат с него! Praynig Praynig
Надявам се, понеже се плащат по 30лв престой за придружител, да няма много миризливи циганки! ooooh!

# 580
  • София
Хейли - много се радвам, че Монката е по - добре. Дано бързо се пребори, а от утре да го изкарат от интензивния сектор и да сте заедно.
Надявам се, понеже се плащат по 30лв престой за придружител, да няма много миризливи циганки! ooooh!
Не се притеснявай - и да има някоя "заблудена" там, едва ли ще имаш допир с нея. Лекарите там са много строги, и не дават да се излиза от стаите. Имай предвид, че храна не ти се полага и ако мъжът ти е на работа и няма кой да ти носи си вземи нещичко.
 Предполагам, че от притесненията, а и от това че не кърмиш а цедиш е нормално, че ти е намаляла кърмата. НАдвам се, че Симеон пак ще си суче при първа възможност.

Ние днес заведохме Гого при неговата си педиатърка, че на мен ми беше едно притеснено. Нали вчера го водихме в "Полимед" на преглед, уж го слушаха и гърдичките, и гръбчето..и лекарката каза, че всичко е ОК. Днес нашата лекарка само сложи слушалката и го чу как му свирят гърдите. Даже ни засили за снимка, но като й казах, че преди малко повече от месец го снимаха се отказа. Сега сме на инхалации, АБ Клацид и капки Синекод. Не ми се мисли на 3 месеца е и пие за втори път АБ.  Cry

Много забавна сватовническа тема се заформи. Наш Гого за сега само ще "гледа" от страни  Laughing

А аз понякога забравям да заключа. Милото все ме кара да заключвам даже и денем, а аз понякога чак сутринта установявам, че съм забравила да врътна ключа.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 20:28 от irinopolis

# 581
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, недей да си мислиш такива работи, така ще намалиш лактацията още повече. Цеди си се, хапвай жито и суров лу, повече течности и дано утре вече видиш детенцето си, да се храните. Не се притеснявай, няма да откаже, бъди сигурна, че много ама много му липсваш. Миличкото,кой знае какво си мисли  Confused

# 582
Краси  Hug
Ето затова не успях да си кърмя първото бебе,с което изобщо не се гордея....Приеха ни на 20 дни за операция и от целия шок,все още незарастнало секцио и спането в едно боксче метър на два,на стол ,гледайки как милото ми бебе седи само на системи и се дере от глад(не трябваше да яде 2 дни ) и кърмата си замина Sad ...... Нямаше кой едно съветче да ми даде в тази скапана болница Пирогов Sad Затова не мисли лоши неща  Hug Симеон ще си папка отново,тук консултантите не веднъж споменаха,че бебе на 3 месеца вече е много по-трудно да се отбие.Ти само стилулирай  Hug

Нинче и ние сме на Клацид Sad Ужас!Какви са тези распираторни заболявания братче.... #2gunfire Cry

Оле
  ShockedКолко са станали изобретателни,значи Sad Добре,че не сте се натъкнали един на друг,че много ме е страх в такива ситуации ..... Hug

# 583
hailie,  Hug И не се отказвай! Пак ще си кърмиш малкия, сигурна съм.
Бърди, не са малко кг. Мисля, че са перфект. Ева е около 5,400 кг. на 3,5м. Доки каза, че е много добре. Последния месец наддаде 550 гр., д-рката ми каза "Идеално". Така, че не се притеснявай.
Аз вече с огромно облекчение и увереност мога да се похваля, че запушеното слъзно каналче на Ева се отпуши и сега няма никакви проблеми с оченцето, никакви секрети - вече почти месец. Разминахме се със сондата и съм много доволна, щото като знам Моника как се измъчи с тия запушени канали.
Имам и с какво да се оплача: Пак не е акала цели 8 дни.  Confused
Vessi-barabesi, ще взимаш същите парички като досега, независимо, че вече не предаваш болнични. И предишните са ти били с една и съща ставка. Тоест изчислява се на ден колко парички и оттук нататък общата сума, която се получава на месец зависи от броя работни дни в месеца.
mama - Smehorana , много ревнив твоя мъж. Моят пък изобщо не е такъв.

# 584
МартаКЕели, свате, ний и адашки ще се окажем Laughing Трапезата ти е велика!!!
Хейли, милото детенце. Дано утре да сте си двамата заедно, че е много кофти ситуацията.И не слушайте свекъри и т.н. важното е двамата с мъжа ти да вземате решения и да се грижите един за друг Hug
Лейди, с тая дейност сватбарска дето сме я завихрили, освен снимки на бебе, трябва и надпис да слагаш - ангажиран, свободен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт