Дано утре сладурчето Симеон вече не е в интензивното 

. Защото преди 2 години се опитах да открия едни злата, но реших, че съм забравила къде точно съм ги скрила. Разчитах, че при някой ремонт ще попадна на тях, но сега започвам да се съмнявам. Но, здраве да е...

Дадоха ли ти да видиш Мони или не може още?

Аз на твое място, ако бебо е спокойно и усмихнато и си спинка, не бих го водила в болница в тази епидемия, но майчиното сърце си знае най-добре 

казана дума,хвърлен камък 

красе 

и на мен ми е странно, че качва толкова малко, разбирам те. Пък и като имаш момче и знаеш как е качвало, съвсем се чудиш какво става
аз моята не мисля да я водя на док преди консултацията. детето си хапва, спи, ака и т.н съвсем нормално 
за височината не зная, утре ще извадя метъра, но като гледам как всички бодита й стават, надали ще е повече от +1см

Иначе наистина всички дребчовци-бебчовци са страхотни сладури, да са ни живи и здрави!!!
А как са влзезли, имаш ли идея? Отключено ли оставяте у вас? 

. Цедя, цедя, но много ме болят гърдите и зърната! Освен това, след като ми казаха,че много добре ядял се тревожа да не откаже да суче
. За сега утре ще ме приемат с него!

...... Нямаше кой едно съветче да ми даде в тази скапана болница Пирогов
Затова не мисли лоши неща
Симеон ще си папка отново,тук консултантите не веднъж споменаха,че бебе на 3 месеца вече е много по-трудно да се отбие.Ти само стилулирай 
Ужас!Какви са тези распираторни заболявания братче....

Добре,че не сте се натъкнали един на друг,че много ме е страх в такива ситуации .....
И не се отказвай! Пак ще си кърмиш малкия, сигурна съм.
Препоръчани теми