ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 221
  • 751
  •   1
Отговори
  • София - Варна - Бургас
Хайде скок - подскок в новата, 11-та тема!   Hug

Внимание: Форумът е за обмяна на личен опит, свързан с хомеопатията и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските или хомеопатични специалисти.   Peace   

Преди да зададете въпроса си, моля ви информирайте се поне малко за хомеопатията тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

Информативно за Хомеопатията, четете за да се информирате, но моля ви не пишете там! Само тук.
  Peace

Ето сайта на предишната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548240.0

# 1
  • София - Варна - Бургас
Хайде, кой ще скочи пръв в новата тема?.................. засичам време и ще има награда Joy

# 2
  • ул. "Мечтание"
Аз се услушвах някой да ме превари.  Crazy

# 3
Е хайде да съм втора Simple Smile
Александър,благодаря за отзивчивостта  и готовността да отговорите на всички   bouquet

# 4
Аз скачам веднага с още един въпрос. При остро състояние нашия хомеопат каза да даваме лекарството през час. Тогава не мога да спазя правилото да не се яде и пие преди и след л-вото, защото детето не изпива по цяла чаша течност наведнъж, а давам лъжица по лъжица. Така че все е пила нещо при прием на л-вото. Ефект има ли някакъв в този случай?

# 5
  • Пловдив
Аз скачам веднага с още един въпрос. При остро състояние нашия хомеопат каза да даваме лекарството през час. Тогава не мога да спазя правилото да не се яде и пие преди и след л-вото, защото детето не изпива по цяла чаша течност наведнъж, а давам лъжица по лъжица. Така че все е пила нещо при прием на л-вото. Ефект има ли някакъв в този случай?

Мисля,че пак Има изключения...нашата схема при много силна и остра болка има вариант за даване през 15 мин.

# 6
И аз в новата тема  Simple Smile!

# 7
  • София - Варна - Бургас

През час, тогава 15-20 мин чиста уста е достатъчно, а това означава 20-30 минути спокойно хапване и пиене.
 Но пък знаете, че при остро състояние е обичайно да липсва жажда и апетит.

# 8
  • София
Да не ви изпусна  Blush Hug

# 9
  • Пловдив
 Hug

# 10
mama123, ти от кой град си?

# 11
  • Бургас
И аз тук.  Blush

# 12
  • Пловдив
Александър   спането по корем дали е важно за определяне на цялостната картина на детето?
защото забравих да кажа на хомеопата като бяхме преди една седмица,че малкия от 2-3 месеца спи почти цяла нощ по корем,като през тези месеци носа все му беше запушен.

tandonova  защо утре не я питаш не е ли необходимо друго ХЛ?

# 13
  • И аз не знам къде...
Хайде и аз да се запиша   Party!

Александър   спането по корем дали е важно за определяне на цялостната картина на детето?

При нас това беше важна част за определяне на типа му  Peace! Така ми каза хомеопата, а и на всяко следващо интервю ме пита още ли спи така или дали не се върнал към този си навик.

# 14
  • София
И аз да не ви изпусна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт