ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
като бяхте при хомеопата ,кашляше ли?И ние в момента сме с Беладона 30,но не кашля,само зачервено гърло и Т.Малкия кашляше,но друго му дадоха.Имай доверие на хомеопата,щом така е преценил,значи това трябва да е лекарството  Peace Бързо оздравяване  bouquet

# 31
Ами не кашляше така, а днес не мога да се свържа с хомеопата.

# 32
  • в матрицата
Cantariny , каква потенция даваш?

# 33
Cantariny , каква потенция даваш?
200 беше написала  Confused

# 34
  • в матрицата
Да, видях  Simple Smile според мен, дето се подобрява  Peace

# 35
  • Пловдив
Ох,аз пак да се оплача...тъкмо сутринта се зарадвах,че нямаме Т и сега става от сън и пак 38 Tired
Каква е тая криза,кво е това чудо...Знам,че при всеки е индивидуално,но вие как мислите докога ще е така,ако някой има лични наблюдения...

п.п. притеснявам се за детето да не стане усложнение... Rolling Eyes

При 38 да свалям(с подръчни средства) ли Т или да си трая...

# 36
  • в матрицата
tandonova79, ЗА МЕН ПРИЛАГАНОТО ЛЕЧЕНИЕ ОТ ХОМЕОПАТЪТ ВИ Е НЕ ЕФЕКТИВНО!! Най-добре идете на лекар, за да прецени какво е на детето ви, стига сте го мъчили...

# 37
Благодаря ви за отговорите. Силно се надявам да се подобри състоянието й.
Свързах се с хомеопата, каза да й давам и пулсатила 200... Нищо не разбирам, но вярвам ще й помогне.

# 38
  • София
Ох,аз пак да се оплача...тъкмо сутринта се зарадвах,че нямаме Т и сега става от сън и пак 38 Tired
Каква е тая криза,кво е това чудо...Знам,че при всеки е индивидуално,но вие как мислите докога ще е така,ако някой има лични наблюдения...

Не се предавай...ще отмине разбира се.
Първия път когато започнах лечение с хомеопатия , дъщеря ми беше с постоянна температура 6 денонощия.Бях се обезкуражила.Обясниха ми, че трудно се справя, защото до момента нейния организъм е получавал лечение на готово, без да се бори а сега е подложен на лечение с което сам трябва да пребори вируса.Трудно започна да се възстановява , но успя и тя и аз ,че устисках.
НО Ако имаш съмнения , наистина потърси и друго мнение.

# 39
  • Пловдив
tandonova79, ЗА МЕН ПРИЛАГАНОТО ЛЕЧЕНИЕ ОТ ХОМЕОПАТЪТ ВИ Е НЕ ЕФЕКТИВНО!! Най-добре идете на лекар, за да прецени какво е на детето ви, стига сте го мъчили...

Ходих...утре сме на контролен.Каза,че е много червено гърлото,изписа Аугментин(както винаги) и утре пак да идем...
А хом. е на мнение,че така трябва да бъде!Днес като и казах,че сутринта е ОК,спомена че ако през поч,дни пак почне да вдига да си давам пак по схемата и така...

Колко дни може да се дава едно ХЛ newsm78 най-много да речем...

# 40
  • Пловдив

Не се предавай...ще отмине разбира се.

Първия път когато започнах лечение с хомеопатия , дъщеря ми беше с постоянна температура 6 денонощия.Бях се обезкуражила.Обясниха ми, че трудно се справя, защото до момента нейния организъм е получавал лечение на готово, без да се бори а сега е подложен на лечение с което сам трябва да пребори вируса.Трудно започна да се възстановява , но успя и тя и аз ,че устисках.

А през цялото време ли даваше от ХЛ?

# 41
  • София

Да - само в краен случай при 39 гр. не издържах и давах температуропонижаващо

# 42
  • Пловдив

Еднократно ли?А криза имахте ли после?

# 43
  • София
На мен също ми се струва ,че лечението на хомеопата не е ефективно (но коя съм аз да твърдя такова нещо).Нашия хомеопат иска да му се обаждам след едно денонощие след приемане на лекарството, преценява дали има вече някаква реакция и при нужда сменя веднага.при по-упорити случаи се е случвало и три пъти да смени лекарството.Не знам - по-запознатите от мен ще кажат как е правилно.

# 44
  • София
Еднократно ли?А криза имахте ли после?
За мен цялото боледуване беше криза.В какво се изразява вашата криза?

Общи условия

Активация на акаунт