Доколко е морално бащата да не научи, че има дете?

• 4 935
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Мъжът ми е тунизиец. Ако имаше начин да се върна в деня, в който му казах за детето, щях без колебания да го напусна и не само нищо да не му каа, но и да се погрижа никога повече да не го видя. Самият той много е страдал като малък от лошото отношение на баща му към майка му и към самия него. Сега го повтаря. Малкият е още тиква и усеща нещо, но не разбира още кой знае какво. И това време ще дойде и се чудя какво да обяснявам...

# 76
  • София
Здравейте момичета,
Не съм влизала отдавна, защото бях в болница, оказа се, че имам тежък бронхит и все още не съм се доизлекувала. И другата седмица ще остана вкъщи да се лекувам. Бащата продължава да се държи много много добре, всеки ден идваше в болницата, носеше ми плодове, фрешчета...Сега ме остави тъкмо, но утре ще идва да прави супа Laughing Вече сме обсъдили повечето въпроси, той ми обясни че семейството му са доста "либерални" и никога няма да тръгнат да правят проблеми.... Относно нашите отношения- разбирал, че не съм готова да съм с него и засега нямало проблем, но щяло да му стане неприятно ако по-нататък някой друг се появи в живота ми и в живота на детето... Засега обаче нито ми се мислят разни варианти, нито ми се разправя с него.....
Шамс много съжалявам, че така се е получило, наистина много неприятно, сега вече знам какво е да мислиш единствено за детето си, да искаш най-доброто за него....Много лошо, че така се е получило при вас....  Sad А вие заедно ли живеете или не?? В смисъл няма ли как да се ограничат срещите?

# 77
 Black_Dahlia, мисля, че додето си бременна трябва да бъдеш само положително ностроена.
Вече си му казала.
Това което ще се случи, не зависи само от теб.
Важното ти и бебето да са добре. След раждането ще се видят и решат другите неща.
За сега мисля, че е важно да живеете спокойно.

# 78
Здравейте момичета,
Не съм влизала отдавна, защото бях в болница, оказа се, че имам тежък бронхит и все още не съм се доизлекувала. И другата седмица ще остана вкъщи да се лекувам. Бащата продължава да се държи много много добре, всеки ден идваше в болницата, носеше ми плодове, фрешчета...Сега ме остави тъкмо, но утре ще идва да прави супа Laughing Вече сме обсъдили повечето въпроси, той ми обясни че семейството му са доста "либерални" и никога няма да тръгнат да правят проблеми.... Относно нашите отношения- разбирал, че не съм готова да съм с него и засега нямало проблем, но щяло да му стане неприятно ако по-нататък някой друг се появи в живота ми и в живота на детето... Засега обаче нито ми се мислят разни варианти, нито ми се разправя с него.....
Шамс много съжалявам, че така се е получило, наистина много неприятно, сега вече знам какво е да мислиш единствено за детето си, да искаш най-доброто за него....Много лошо, че така се е получило при вас....  Sad А вие заедно ли живеете или не?? В смисъл няма ли как да се ограничат срещите?

и ако е момче ще е хасан,ако момиче фатме

# 79
  • София
Сънменчо, няма значение какво ще е имато...То понеже сега от турските сериали никак няма такива имена на новородени.....А наскоро даваха за цигането Версачи и бъдещия му брат - Армани....В този ред на мисли и царския внук има второ име Хасан. Така, че имената са по волята и желанието на родителите и ние тук нямаме никакво прави да се месим!...BTW съчетания като Ричард Груев и Марк Антоний Памукчиев как ти звучат? Wink

# 80
  • На остров
Рядко пиша но не мога да се въздържа Сънман няма по досаден индивид от теб, само репликираш и се заяждаш...Не видях да се обсъжда име и тн и на теб не ти влиза в работата дали ще е Хасан или не...

На бъдещата мама желая лека бременност и много усмивки, важно е че се чувства добре от направения избор и взетото решение. Надявам се наистина да е цивилизован бащата и да се разбирате добре..Аз лично бих постъпила по друг начин но в случая това е без значение..

# 81
Black_Dahlia твоя човек май се оказа доста по различен от колкото си го представяше. За момента доста разбран и внимателен ми изглежда, пожелавам ти да продължава се държи така, пък кой знае може и по хубаво да става с времето.

# 82
  • Горна Оряховица
Сънменчо, няма значение какво ще е имато...То понеже сега от турските сериали никак няма такива имена на новородени.....А наскоро даваха за цигането Версачи и бъдещия му брат - Армани....В този ред на мисли и царския внук има второ име Хасан. Така, че имената са по волята и желанието на родителите и ние тук нямаме никакво прави да се месим!...BTW съчетания като Ричард Груев и Марк Антоний Памукчиев как ти звучат? Wink

Аз съм чувала и за Юлий Кристофър Simple Smile и Моргана е права  Peace
Black_Dahlia,лека бременност и  на финал здраво бебче!Пожелавам ти успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт