Отговори
# 420
Момичета, една зареждаща страничка Hug -
http://taynata.blogspot.com/

"Законът за привличането е неутрален. Той действа като фотокопирна машина. Законът запечатва с фотографска точност онова, което мислиш и чувстваш във всеки един момент, и после ти изпраща фотокопието - и то се превръща в твоя живот. Ето защо можеш да промениш целия си свят толкова лесно.
За да промениш външния свят, е необходимо само да промениш начина, по който мислиш и чувстваш, и законът за привличането ще отрази промяната."

# 421
и ако не знаем, че освен това което "изпращаме", действат и други фактори...
закона за привличането може да ги отрази, но не е сигурно кога. Щото може да действат и други, изпратени преди хиляди години неща от други живота.
Филми като тайната могат да направят ..лоша услуга акцентирайки на едни неща и...пропускайки други

# 422

ВарИ го, печИ го - все тая - Vox си е Vox    Mr. Green

# 423

ВарИ го, печИ го - все тая - Vox си е Vox    Mr. Green
бдя! Mr. Green

п.п. картинката от подписа ви не се връзва с ..настроенията в най-позитивната тема  Joy

# 424
  • Където е сърцето
оле,Винце четох те и се връщах да препрочитам някои неща наново.Толкова хубаво си го описала.Аз съм отскоро в тази тема и все още ми е трудно да се справя с положителните мисли и с това,че трябва да преобърна мислите и действията си на 180 градуса.За сега се справям ,но понякога ме обземат лоши мисли и чувства.Има много да уча.Относно това  и начините да се избегне болката ,може ли да ми пратиш тема или нещо да прочета,че си писала че е за друга тема.Благодаря ви ,че ви има и помагате на хора като мен изпаднали в отчаяние. Hug

Та за болката...пак стигаме до ума! Болката е неизбежна, докато се отъждествяваме със своя ум... защото точно в този момент сме в духовно несъзнание. Емоционаланат болка пък  е първопричината за физическата болка и физическите заболявания. Звучи странно, но е така...

Още от ранни години, ако сме имали нещастно дество, тежък пубертет, ако сме расли в семейстов, където не сме получвали  достатъчно обич , е нормално да изградим с времето емоционална болка. Тя се натрупва и може да предизвика серизоан физическа болест.  Всяко недововолство, самосъжаление, чувство за вина, омраза, гняв, стаена агресия, депресия, ревност...всичко това са форми на болката.

Създаваме си болка и сега , също изживяваме  болка , която е създадена от миналото и която продължава да живее в тялото и ума. Разяжда ни отъвтре, без да го осъзнваме...но рано или късно , всичко това избива. Няма как да не избие...Всъщност прадоксалното е, че колкото по усилено умът се бори за премахванме на болката, толкова повече тя се усилва...

Има начини да се избеге създаването на болката сега и отсраняване на болката в миналото, но това  е друга  тема..Няма да дълбая , само но накратко ще кажа, че болката която сме създали/  сега или в миналото/ е била един вид форма на неприемане, вътрешна съпротива, отричане на нещо...тоест има  вътрешна борба...ето до къде пак стигнахме, ДО БОРБАТА.  Човек, който приема с разбиране живота с всичките ми минуси и плюсове и не се бори срещу живота е= ОСЪЗНАТ човек!

# 425
Малее Винце,написаното от теб е достатъчно за том I от многотомно издание...добре завърнала се  Hug

хм,на никой друг ли не му се струва странно "включването" на BIG SISter (^:^)
   Outta Joint

# 426

бдя! Mr. Green

п.п. картинката от подписа ви не се връзва с ..настроенията в най-позитивната тема  Joy

и аз бдя!    Mr. Green

а лиско е за баланс, защо те смущава?    Flutter

# 427
Червено Винце, радвам се че пак се включваш. Помня те от предишните теми, макар че тогава предимно четях. Имам две въпросчета към теб, дано да ги прочетеш. Видях снимките ти във www.flickr.com и мога да ти кажа, че са чудесни. Потопих се във вълшебен свят, в който предполагам живееш и ти. Мога ли да ползвам някой от снимките когато правя първа страница на темата понеже са доста въздействащи. По-принцип слагам по една снимка, така че няма да ползвам, много от тях, но мисля че биха паснали чудесно на темата, а и ти си толкова уважаван участник от много хора пишещи и четящи тук. Другия въпрос е за рецепта - забелязах едни marzipan biscuits сред снимките и изглеждат мноооого вкусни. Може ли рецептичката ако я имаш? Благодаря и всичко най-добро!  Hug  bouquet

# 428

бдя! Mr. Green

и аз бдя!    Mr. Green

а лиско е за баланс, защо те смущава?    Flutter

нещо като 'балансьора' в тройната коалиция ли? дето ни...

# 429
Винце и аз съм от тези на които липсваше в темата.Преди време си "открих "една твоя техника ,много ми хареса, използвам си я с успех. Вече ти благодарих но ако не си чела пак   bouquet  Зеланд и на мен ми е любим препоръчвала съм го доста.Съгласна съм с почти всичко което си написала на 100%.Тъй като забелязвам с удоволствие твоя възход и поради това ми беше нещо като ментор в началото ,когато навлизах в темата искам да те питам не мислиш ли,че се "връща" само осъзнато лошо,което сме направили и то ако не сме си простили или не сме поискали прошка или не сме се разкаяли искрено за него.А неосъзнатото лошо което сме сторили без да искаме или без да знаем просто ни се прощава .Защото всеки е правил нещо за което съжалява -прословутата вина -е ,нали искаме прошка приемаме прошка и си прощаваме с любов и благодарност.Тук Свияш много ми харесва.И друго

Цитат
Всяка изказана лоша или добра дума, дори и не изказана..дори и да е само като  мисъл - е енергия, и вече се е ЗАДЕЙСТВАЛА във пространството и рано или късно, ще се прояви. Помнете го...
Моля те да не е ВСЯКА  казана или мислена,че съвсем ше ми дойде множко.И без това внимавам в мислите и думите си ,ама понякога се промъкват нежелани-трия ,мажа  Grinning Аз мисля,че влияние иматсамо такива в които влагаме енергия често.Така по ми харесва.
Снимките ти са чудесни!  Hug Peace

# 430
Винце, дълго ама мнооооооооого убано беееей  Embarassed Целувки!

# 431
  • Tам през Атлантическия океан
Мисли на милионера Джим Рон Grinning

# 432
# 433
Добър вечер.

оле,Винце четох те и се връщах да препрочитам някои неща наново.Толкова хубаво си го описала.Аз съм отскоро в тази тема и все още ми е трудно да се справя с положителните мисли и с това,че трябва да преобърна мислите и действията си на 180 градуса.За сега се справям ,но понякога ме обземат лоши мисли и чувства.Има много да уча.Относно това  и начините да се избегне болката ,може ли да ми пратиш тема или нещо да прочета,че си писала че е за друга тема.Благодаря ви ,че ви има и помагате на хора като мен изпаднали в отчаяние. Hug

За да не го пиша същото го копнах от mdr   ( надявам се да няма нещо против)

Момичета много близак човек го очакват изследвания и т.н. идва утре моля, ви за позитивна енергия и всичко останало  Praynig

# 434
Джим Рон сериозно ще да се е напъвал да каже нещо, но усилието си личи.  Whistling

Реа , нека всичко се подреди по най-добрия за тях начин.  Peace

Аз днес четох хороскопи и синастрии, уча се уж. Но единствено научих, че човек трябва да отсява информацията. Прочетох потресаващи глупости, някои с такова фатално звучене, че впрегнах всички афирмации, които знам да си ги избия от главата. Пишат си хората и никак не се замислят кой и как ги чете.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт