С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 366
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
еййй, днес всички с плюс ли ooooh! И аз се нареждам в тези редички, но не се отчайвам, тъй като вчерашният ми ЦЯЛ кг надолу определено беше от това, че предишния ден не бях яла нищо.
мименситка, права си. Изненада ме кремчето тази сутрин и така жадно му се нахвърлих Embarassed. Ама пуста глава от къде да знае, че трябвало повечко време да се желира ooooh! Ама така е като сега се запознавам с желатина

Малвина, какво е това желирано кисело млеко. Кажи да го пробваме

И да и аз много се замислям като енвиа за децата и храната. Големият ми син, въпреки че готвя отделно за него и за баща му и те също винаги имат десертче, все налита на мойте режимни храни ooooh!

# 136
Малвина, какво е това желирано кисело млеко. Кажи да го пробваме
Ами като се разтвори желатина го слагам в киселото мляко,в което слжох преди това малко подсладител.После в хладилника.Става  страхотно кремче Simple SmileДнес смятам да си го направя същото ,само че с малко СТЕП въре.Знам,че СТЕП-а е химия само,ама ей така за малко плодов вкус да разнообразя.
Иланг-иланг е майсторка на желираното кисело мляко,като се появи нека да си каже и тя тежката дума Simple Smile
И моят син налита на моите храни,въпреки че за него готвя отделно.Вчера за малко да нападне сандвича ми.После желираното ми мляко.Днес ще му правя и на него такова,само че с боровинки.С това готвене и за двамата доста се застоявам в кухнята... Confused

# 137
едно пакетче желатин на една кофичка кис млеко  ли.
Иначе нещо напоследък и аз все около печката се въртя ooooh! Ето сега от любопитство ще си направя и това кис млеко, въпреки че имам още от вчерашното кремче Crossing Arms

# 138
едно пакетче желатин на една кофичка кис млеко  ли.
Да,аз на една кофичка го сложих.Първо го слагаш с 4-5 суп. лъжици студена вода да набъбне.След това на водна баня да се разтвори много добре.Когато се разтвори сложи една суп. лъжица от млякото и хубаво бъркай.След това тази смес я прибавяш към останалото мляко.В хладилника и след един час е говото.Поне при мен за толкова време беше готово.

# 139
едно пакетче желатин на една кофичка кис млеко  ли.
Да,аз на една кофичка го сложих.Първо го слагаш с 4-5 суп. лъжици студена вода да набъбне.След това на водна баня да се разтвори много добре.Когато се разтвори сложи една суп. лъжица от млякото и хубаво бъркай.След това тази смес я прибавяш към останалото мляко.В хладилника и след един час е говото.Поне при мен за толкова време беше готово.

благодаря Heart Eyes

# 140
Добро утро и от мен . Бях решила да не се тегля тази сутрин ,но гледам ,че всичи се отчитате и сега и аз на кантарев ,още -0,500 кг  Simple Smile даже се чудя дали да минавам на ПЗ ден и без това не съм си взела никакви зеленчуци ,а на вън е адски студ и с малки Simple Smile няма как да изляза. Иначе днес ще ми стане 8-ми ден ударен режим  Rolling Eyes как мислите да ги направя ли 10 или не. При поло Rolling Eyesжение ,че имам да свалям още 23 кг ? Посаветвай те ме.
Благодаря за идеята за кремчето със желатин и аз ще го пробвам, нали съм по сладкото  Joy
хубав ден от мен

# 141
  • Бургас
даже се чудя дали да минавам на ПЗ ден и без това не съм си взела никакви зеленчуци ... Иначе днес ще ми стане 8-ми ден ударен режим  Rolling Eyes как мислите да ги направя ли 10 или не.
newsm78
Момичета, учудвам се на търпението ви да обяснявате на всеки персонално. Какви бисери само има. ..
Ивелина Колева , ударната фаза е до 7 дни. Може и повече, но само под лекарски контрол и наличие на доста повече килограми за сваляне от твоите... Моля те, прочети първа страница. Всичко е мноооого хубаво обяснено.
После режима бил вреден, опасен и т.н...Ами да - опасен е като не си се информирал за правилата му.  ooooh!
За отчета - и на мен ми ядат режимната храна, а си имат специално сготвена за тях  Crossing Arms
И още -300гр. съм от вчера. Ура!  Simple Smile

# 142
Ивелина Колева ,ние няколко пъти ти казахме да включваш зеленчуците! Whistling
Няма нужда от 10 дни ударна,нали не мислиш за тия 10 дни да си свалиш всичките или поне половината килограми / Най-много да си навредиш ама качествено да си навредиш на здравето!
Затова казвам пак ,ти ако искаш послушай съвета ,ако ли не -не питай повече ами си действай по твоята схема и последствията да са за твоя сметка :Включвай зеленчуците!Стига толкова на протеини!

# 143
  • София
Ивелина Колева, многократно обсъждахме с теб въпроса с продължителността на 1-ва фаза, но ти целеустремено вървиш към 10-ка... Трябвало е да минеш във 2-ра още преди 2 дни, според мен... Нямаш ли някой зеленчук вкъщи-буркан печурки в шкафа, замразен микс във фризера, кисело зеле в мазето...? Или довечера да ти донесат една хубава марулка, с репички, зелен лук, краставичка и да си направиш една голяяяма салата към вечерята... Не се излагай с 10 дни ударна...  Peace

Мимс, обмисляме със Сис да те съдим в Страсбург за дискриминация. Т'ва пренебрежение не се издържа вече!!  no

Аз днес се събудих гладна и мисля да се възползвам от това, че е петък и да си направя един ултра чист протеинов ден!!!

# 144
  • Пловдив
Добър ви ден!
Иланг - иланг е виртуоз в кремовете за ядене и за мазане на муцунки.  Flutter Но сега при мен е на мода кремче от прясно мляко, яйца, сгъстено с желатин с много ванилия, малко какао и есенция ром и не много подсладител. Открих, че когато сложа подсладителя след като дръпна от котлона / тоест не е претърпял кой знае каква термична обработка/ вкусът е значително по добър. Лошото е, че децата излапват крема преди мен.  
Аз не съм се теглила. Снощи бях малко "аут ъф къщи". Поръчах си салата от зеле и моркови и ми я донесоха овкусена.  Crossing Arms Така се предлагали този тип салати навсякъде.  Thinking Естествено друга ми направиха, пък тази трябваше да си я нося у дома.

# 145
Леле, от 10 дни съм във темата и вече ме избиват чевиите като видя въпрос за ударната ooooh!
Не четете ли бе хора, това сигурно на всяка страница се коментира. За тези дни дето съм тук сигурно за милионен път се обеснява. Сега разбирам по- старшите защо се дразнят, още повече че не е нужно и да се ровите във стари теми, достатъчно е да ЧЕТЕТЕ

# 146
Ами точно защото чета 1-ва страница ,кадето именно тово пише :
за сваляне на 20 и повече кг ударния режим е 7 ,даже 10 дни !!!

# 147
Аз днес се събудих гладна и мисля да се възползвам от това, че е петък и да си направя един ултра чист протеинов ден!!!
Ма много тА молА,все пак трябва да се концентрирам и да работя.Кви са тия апетитни протеини  ooooh!Тоз протеин точно ми е един от любимите Heart Eyes

# 148
Ще карам на протеини ,а довечера ще хапна маруля

# 149
здравейте и от мен Hug Hug Hug
При мен стабилни 60кг. newsm44 но май болестта ми се завръща една кашлица ме мори от два дена а днес ми е трудно и дишането  ooooh!аман от тези болести Whistling
Само едно не ми е ясно  newsm78толкова се е писало из темата че няма смисъл от повече от 5 дни ударна но нейсе ще правим 10дни и туй то #Crazy
Ивелина Колева  така пише но също така пише ,че трябва да е под лекарски контрол:naughty:ето аз свалих 34кг.с 5 дни ударна ,не се мъчи достатъчно е тежък режима че да го усложняваме допълнително Crossing Arms това от мен  Hug
Лек и успешен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт