С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 385
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Klee,успокой се,мила.Винаги ще има противници на режима.Аз понякога си мисля ,че всеки си харесва само своята си диета и отрича всички останали.Така че то не може една диета или режим да се хареса на всички.Ще има противници,ще има и такива ,които ще я защитават. Peace
Ти бъди като глухата жаба от приказката ,не слушай отстрани какво ти говорят ,а си следвай правилата. Hug

# 391
  • Варна
в Бурлекса и Пикадилито нямаше вчера-сега ще ида и до още 2 магазина

# 392
до Варненските ДюкАн-ки..................не мога да намеря Екскузия по магазините-от къде я купувате

CBA, Била и разбира се любимото ми Макао(АнаФейс Wink Laughing Hug)!

ildevaris , Добре, Дошла Peace! Колата лайт е разрешена, както и Пепси лайт и всички газирани напитки с подсладител. Ако обичаш такива напитки може спокойно да си ги консумираш, нямат ограничение в количеството, но предвид факта, че нито подсладителите са полезни, нито газираното, все пак е добре да не прекаляваш. В началото доста залитах по колата(ама аз винаги съм залитала по нея-тя ми е любимото безалкохолно Blush), но впоследствие дори не се сещах за безалкохолно. От посладителите може да си набавиш Суитли, Хуксол ( и двете ги има в течно състояние, както и на хапченца), може и Стевия.

# 393
Мерси Tumba_lumba за отговора  Flutter. Моето запитване беше по-скоро как се отразява приемът им вурху отслабването. Моя позната, която преди време прави Дюкан, ми беше споделила, че от захарина задържа. Но явно трябва да видя при мен как ще вървят нещата. Иначе количката и аз си я пийвам  Crazy , даже предния път тя ми беше личното разковниче за успех заедно с желираното млекце.

# 394
Добър ден дюканки.
От утре съм с вас на режима, ако ме приемете във вашата темичка де.   bouquet Hug

# 395
  • Пловдив
Klee, много си ми симпатична, мила. Толкова си млада за да мислиш така крайно. Винаги, никога... Предстоят ти бременности, различни периоди в живота. Може пак да напълнееш, после пак ще отслабнеш. Важното е да имаш дух, да се храниш сравнително нормално - а ти това тук си го научила отлично.  Simple Smile Виж ме мен: като родих второто си детенце бях 70 кг, 6 месеца след това бях 54 кг. Сега сигурно бях минала 64 - просто се взимам в ръце. И даже и трето дете на теория бих родила. /ама само на теория де  Mr. Green/ Желая ти това да са ти грижите.  Simple Smile
ildevaris, добре дошла! Колата лайт ми е основния порок и той определено не е свързан с Дюкан. Без проблем изпивам и по два литра на ден. Бях стигнала до пристрастяване, ако не пийнех поне чаша две - адско главоболие. С идеята да я премахна започнах да пия кафе - изпробвах сигурно всички налични марки на пазара и най накрая успях да намеря кафе, което да не ми е гадно когато е чисто. Сега почти не пия кола / нали газираното прави целулит/, но пък ако се изкуша да си купя се опитвам 2 л да ги изпия най-малко за два дни.
Аз напавих слонска доза 1,5 л. желиран крем от кисело и прясно мляко със степ. И половината от него е вода.  Mr. Green Просто обичам да ям нещо постоянно, а това си мисля, че е най безвредния вариант.

# 396
Аз напавих слонска доза 1,5 л. желиран крем от кисело и прясно мляко със степ. И половината от него е вода.  Mr. Green Просто обичам да ям нещо постоянно, а това си мисля, че е най безвредния вариант.
  Laughing Хе хе, ако знаеш как ми напомняш на мен преди време. Бърках няколко кофички с различни вкусове и ги редувах. В хладилника поне един рафт беше само за млякото. Любим ми беше бъз последно се сещам. Пак трябва да се заредя. Това с водата е добра идея също.
   П.С. Знаех си, че ще ми се отрази добре писането във форума. Иначе няма с кой да споделя, и да споделя, освен тъп и неразбиращ поглед друго не срещам. Мисля довечера да изчета рецептите, които сте споделили в темата, че днес освен бъркани яйца и бъркани яйца друго не ми идва наум. Печеното пилИ се знае, ама тръгвам за работа и няма да му дойде днес ред ... Сега идва моментът на истината, отивам да се тегля. Малко ме е страх, нооо някакси няма начин  Embarassed

# 397
Като прочетете това http://bgtrener.blog.bg/sport/2006/07/22/umiraiki-sladko-vnimanie-aspartam.7681
едва ли колата лайт и зеро ще ви бъдат от любимите питиета.
Малко пресни снимки от мен ;http://korni68.snimka.bg/experiment/predi-i-sled-rejim-t-na-dyukan.474755
Разбира се ,че приемам критика ама нямаше моят размер рокля от тези дето са по тялото пробваш няколко но изглеждах като хабурски салам и за това предпочетох тази торбестата.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:51 от Korni68

# 398
в Бурлекса и Пикадилито нямаше вчера-сега ще ида и до още 2 магазина

В СБА ( Бурлекса) до Лятно кино Тракия имаше вчера

# 399
Korni68,приемаш ли критика?Ще си кажа аз обаче.Тия торбести рокли не са за тебе.Правят те по-голяма отколкото изглеждаш и най-вече по-закръглена.Нещо вталеничко мисля,че повече ще ти отива. Heart Eyes Heart Eyes

# 400
Тони,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
от такива думи имах нужда   bouquet  bouquet  bouquet
Е точно по тази причина съм тук, защото получавам нужната подкрепа и мотивация  Heart Eyes
а и повечето сте по- големи, по-зрели и по- знаещи и наистина мога да получа правилни съвети и много полезна информация.
Изтъркано е да ви кажа благодаря и т.н, затова ще кажа на всички, които споделят опит и ни обогатяват относно режима, че се радвам и се възхищавам на желанието, търпението и знанията   bouquet  На мен не само ми е интересно да ви чета, но ми е и важно, защото аз виждам нещата по един начин, но вие почти във всяка ситуация ми го показвате от друга  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Както в случая... иланг - иланг Hug  Hug Hug
 Права си мила...живот и здраве още доста неща имам да изживея и през това време ще се променям.
Просто напоследък все чувам колко много хора са си върнали всичко, че и от горе, колко е вреден и се притеснявам дали няма си докарам нещо, че и за капак и да изрева след един, два месеца и аз.
Това ми беше мисълта. Тези дни само лоши неща чувам от всички, а и покрай изпитите съм изнервена и уморена и за жалост си изкарах негативизма тук Sad

Но в никакъв случай не се отказвам!!!!
Ще внимавам, ще следвам съветите ви, ще чета, не съм и няма да действам само на своя глава и  вярвам, че ще успея и ще си задържа килограмите Simple Smile

# 401
Добър ден и от мен,аз осъмнах с голям плюс от1.500кг.направо са ми потънали гемите.Тониблагодаря ,че ме присъедини към групата.Клее не се ядосвай за глупости мила. Мименсита пожелавам ти успешна трета. На всички с минусчета честито ,на новите добре дошли,айде лек и режимен ден от мен newsm51

# 402
Korni68,приемаш ли критика?Ще си кажа аз обаче.Тия торбести рокли не са за тебе.Правят те по-голяма отколкото изглеждаш и най-вече по-закръглена.Нещо вталеничко мисля,че повече ще ти отива. Heart Eyes Heart Eyes
PeaceТочно това щях да кажа и аз.Като се отслабва трябва да си винаги в дрешлета, които те поснягват от тук от там, хем другите забелязват колко си се вталила, хем после кефът е голям като ти станат широки. Laughing
Необикновена....хахахаха...и аз тва попитах...какво е това "цъцка", пък тя ми вика, че си е нейна измислена дума.Че главата ми била станала като карфичка, нямало ми ги бузите, двойната брадичка и т.н.....ма на мен не ми липсват особено Mr. Green
Иланг-иланг, точно вчера си мислех дали да не взема да си желирам вода с есенция и подсладител...толкова ме се яде сладко напъследък...като луда съм... Crazy

# 403
  • Русе
  И аз от днес съм фен на кремчето с желатин и мляко. Направих си го с какао и кисело мляко .Вече без желатин няма да оставам в къщи.

# 404
Здравейте и от мен,

Пак се завръщам във вашите редици след няколко години. Сега режима ми го препоръча доктора ми. Намериха ми забавено действие на щитовидната жеза и заради това килограмчетата се натрупаха. Най после имам обяснение защо пълнея без да ям.

Но от днес съм режимна вече. Току що обядвах едно пилешко шишче и едно говеждо шишче (тук не са толкова големи като шишовете в БГ) и половин кофичка нискомаслено кисело мляко.

Започвам от 76,5 кг и целта е поне да стигна до 60 кг Praynig. После ще видим.

До скоро

Общи условия

Активация на акаунт