С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 394
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро  Hug

Тони, мерси за закуската и кафето Hug

mimensita, успешна трета фаза!  Hug

bigbaba3, може ли линк на за "Дюканки-сладуранки"  Heart Eyes

За отчета днес в МЦ и ПЗ имам минус, трябва да е реален, затова местя линийката.

Хубав и отслабващ ден!

# 376
Заповядай -  bouquet

http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_163131447041827&ap=1

# 377
Благодаря Тони! Heart Eyes

# 378
  • Варна
Добро утро и приятно кафенце/чайче на всички,

да се отчета след 1-вия ми ден на ДюкАн-т.к. нямам кантар ползвам см и разлика има Party
талия минус 2.5см
ханш минус 2.5см
гръдна обиколка  минус 2см /мисля че от гърба съм свалила не от бюст Praynig/
дупе минус 0.5см

доволна см от себе си ноооооооооо станах с такъв световъртеж и ме обляха едни топли вълни и ми е отпаднало.........уффффффф  сега ще пийна малко айрян да се освестя!

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 08:31 от Milagros

# 379
Milagros ,казва се ДюкАн  Flutter

# 380
Milagros, браво за мунусите!

Тони Hug

# 381
  • Варна
ок но преблемо-моля за извинения Peace

# 382
Добро утро! Hug
Обичам след П деня да видя минус,пък бил то само 500гр. PartyДнес ще се наградя с един пуловер.Бях си го харесала ,но когато го мерих много описваше кръшните ми паласки.Те вече почти са на изчезване,така че смело ще барна с него вече Flutter
Тъй като от офиса не мога да влизам във ФБ,довечера ще се присъединя към групичката Wink
Да са честити на всички минусите! Simple Smile
Хубав ден на всички!   bouquet

# 383
  • Пловдив
Вчера удържах П ден!Имам огромното желание и днес да съм съвсем беззеленчукова. Ама на кантар не съм се качвала, защото не съм ходила там дето трябва да съм хоодила.  Tired
Аднах се във ФБ групата, сега някой трябва да ме пусне вътре.
mimensita, успех в третата.
MALVINA, обезателно да се щракнеш с новата придобивка.
Milagros, честито. Бързото начално сваляне е най-мощния стимул да продължиш уверено напред.
Аз вчера си спретнах торта тирамису по дюкански и сега ще има да я ям 5 дни. Обаче действа като СОС точка в хладилника като го отворя.   За днес имам и от вчерашните пилешки кифтета, та няма страшно да имам греховни мисли и похождения, поне по отношение на храната.  Mr. Green

# 384
е само мен ли не ме препраща към групичката Crossing Arms. Не мога да ви намеря

Редактирам, май ви намерих. Сега ако ме и пуснете

# 385
  • Варна
до Варненските ДюкАн-ки..................не мога да намеря Екскузия по магазините-от къде я купувате

# 386
В Бурлекс, в Пикадили. В Метро също съм виждала, но не беше от 0,2 %.  

P.S. Мимс, успешна трета ! Hug Никакви плюсове,  да имаш задържане на постигнатото!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 12:16 от alis_1

# 387
  • София
Мименситке - ха, честита ти трета cheers. Да ти е много успешна, некачваща и стабилизираща и те чакам в четвърта newsm19 dancing.
А какво стана със срещите в Дивака, че ви изпуснах края Blush.

# 388
Влизам да се оплача, нарева и да споделя на себеподобни...
Станах рано да уча за утрешния изпит и реших докато си почивам да изпия едно кафе и да погледам малко тв...за което вече съжалявам...
Не мога да разбера, защо винаги намесват режима на Дюкан, когато коментират други диети или режими и естествено винаги го оплюват, колко е вреден, как се качвало после и т.н
Болят ме ушите вече и ми убиват все повече желанието...да не говорим, че напоследък все повече губя надежда... Минават ми все едни мисли, че това ще е поредния ми опит да съм слаба.
Сигурно ще кажете, че зависи само от мен и това го знам много добре.
Имам волята да устоя на изкушенията. Не прегрешавам , защото знам, че си е за моя сметка. Старая се максимално да спазвам всички съвети, които дават по-опитните.Дори за трета си позволявам доста малко и се старая разумно и постепенно да вкарвам новите храни... изобщо съм си поставила за цел да си изиграя хорото до край
Пиша тук не защото е нещо ново, но само тук усещам подкрепа и разбирам, че има и други "луди", които следват този режим.........

ПП в моменти като този си мисля, че веднъж човек напълнеее ли..няма изход и рано или късно си връща всичко  Cry

Съжалявам ако съм ви подействала отегчително и  демотивиращо , просто накъдето и да се обърна само критики и зли езици  #Cussing out

# 389
     Здравейте, нова съм във форума, но много искам да се присъединя към вас. По-принцип мислих това да стане след две седмици, но влязох предварително да ви прочета, да събирам впечатления ... Да започна днес режима, вместо да отлагам, ме вдъхнови постът на becktin    bouquet . Всичко, което тя е описала ми е до болка познато, да не навлизам в подробности. Първоначалната ми идея беше да започна с "Японско чудо", за тласък и да продължа с Дюкан, но вчера, вторият ден от чудото станах с отвратително главоболие, цял ден нищо не ядох, повръщах стомашен сок ... Мислех днес да продължа, но вече съм във вашите редици  Flutter
   Относно режимът, правила съм го преди 2 години и то доста успешно до ... края на втора фаза. Бях слаба, във супер форма, всички ме хвалеха и ми се радваха... Сигурно ви е до болка познато  Wink . Успях криво ляво да задържа килограми, но в последните месеци нещата се обърнаха рязко. Сега съм готова и силно мотивирана не само да измина целия път отново, но и да го извървя  докрай. Надявам се тук да получа подкрепа и сили за това.
   Относно хапването днес, не съм се запасила , по разбираеми причини, но имам риба тон в собствен сос, яйца, а другото ще го набавя после от магазина . Само да ви запитам какво ви е отношението към захарина и кола лайт ( в малки количества)? Имате по-голям опит, а аз едва ли ще успея да изчета 200 и страници. Мерси предварително и прятен ден от мен .

Общи условия

Активация на акаунт