С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 398
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

WebMama , на мен не ми пречи, че не се придържаш стриктно към постулатите на дюканския режим, но гледем... девойките наскачаха. Ако не си намерила тема тачно за него, защо не пуснеш нова, в която да разкажеш в какво се състои, какво е позволено и какво не... Може би много дами тук търсят точно това  Wink и ще им хареса да ти правят компания в борбата с излишното тегло  Peace А може би ще е полезно и за много от нас...

По-скоро бих казала, че има две спамо-чат отчетни теми, в които са събрани момичета с различни режими, споделят кой какво е ял, и отчитат общи резултати - "Дневникът" и "Рицарките". Темите за диети и режими са за групи от няколко човека, които спазват точно определена диета или режим.

# 361
  • София :(
Леле, Мимс Heart Eyes , засрамих се Blush, че не съм те поздравила за решението да влезнеш в Трета(ама то тука от разни "бози" Mr. Green не моЙ се ориентира човек Whistling). Считам го за напълно правилно и ти пожелавам успешна и безпроблемна (хахаха, заприлича на едно друго пожелание Twisted Evil, ама нали сме у форОм за майки Wink Laughing Hug) Трета Фаза Peace. И, моля те, обещай да не ни изоставяш като влезнеш в тази трета, че доста третофазнички ни изоставиха.... Hug Hug Hug

Момичетааааа Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Tumba_lumba , аз и на другото не бих се разсърдила, ама на - не се случва, а на сила нищо не искам да правя. Както и да е. Обещавам да съм тук, ежедневно и безотказно, че както ме е страх..., много ще има да се жалвам сигурно от играта на Кантарев, ама все ще му намеря колая. А ти? Ти няма ли де се бухаш вече в трета, че не по-кратко време се моташ от мен  Hug
     Вещи, за тези теми не се сетих, че нали като кон с капаци си влизам в стадото и друго не ме вълнува...  Blush

# 362

WebMama , на мен не ми пречи, че не се придържаш стриктно към постулатите на дюканския режим, но гледем... девойките наскачаха. Ако не си намерила тема тачно за него, защо не пуснеш нова, в която да разкажеш в какво се състои, какво е позволено и какво не... Може би много дами тук търсят точно това  Wink и ще им хареса да ти правят компания в борбата с излишното тегло  Peace А може би ще е полезно и за много от нас...

По-скоро бих казала, че има две спамо-чат отчетни теми, в които са събрани момичета с различни режими, споделят кой какво е ял, и отчитат общи резултати - "Дневникът" и "Рицарките". Темите за диети и режими са за групи от няколко човека, които спазват точно определена диета или режим.

Очевидно присъствието ми в темата дразни някои хора. Диетата ми е  точно по дюкан и изработена от диетолог от неговата школа.  Хайде със здраве и май е добре да четете малко повече извън форума. Например прословутия десерт със степче никъде Дукан не го пепоръчва за пожече от веднъж седмично .

# 363
Мименсита,аз незнам защо ама си мисля ,че ще се разкандардисаш за трета. newsm78 Joy
Незнам защо си мисля така,затова и не реагирах  Heart Eyes
но ако твърдо си решила,мога само да ти пожелая УСПЕХ! И Успешно Задържане! Hug Hug

# 364
Ей , не мога, ще падна под масата. Добре че не събудих домачадието hahaha Joy

Мимс Heart Eyes, 'айде успешно преминаване и умната, нали  Wink

# 365
     WebMama , ншщо лично, ама ме избива на  spam2 и  offtopic, та едно среднощно поздравче, с най-добри чувства  Hug
      tonnny_bg, бай, бабо, да не ме среща мечка, че аз и в тая втора + си се чувствам добре и ако видя зор..., ама мисля да се гмуркам село и безръсъдно със следната схема, за сега
П - П
В - ПЗ
С - Н
Ч - П
П - ПЗ
С - ГАЛААААА
Н - ПЗ
     Поне следващите 150 дни ще е така, ако не сгазя лука де...

# 366
Мимс, чек сЯ малко...Това Н в сряда какво означава-че няма да ядеш Нищо ли?! Thinking
Не така де...Немой с лошо... Joy Joy
Успешна трета и не прави като мене ... Peace

# 367
    WebMama , ншщо лично, ама ме избива на  spam2 и  offtopic, та едно среднощно поздравче, с най-добри чувства  Hug
      tonnny_bg[/color...
Ясно каква била причината  - нищо лично  Mr. Green

# 368
     Нишестяни, бре, Сисссс, де ме прати да не ям  ooooh! Ама ако трябва ще го префасонирам на В, от въглехидрати, щом е за теб  Hug
     WebMama, при нас е весело, поне докато Вещи не ни погне с метлата  Wink

# 369
  • NICE,FRANCE
Mimensita,гмуркай се смело и не се чуди.И аз се чудих, newsm78чудих как ще е,но задържах 4 дена 66кг и реших.И хич не е страшно,даже свалих още 3кг.Така че много успех с новата фаза  bouquet.

# 370
Привет бамбини!
Четох, четох за криви огледала и отклонения, и взех че си корегирах линийката. Колкото е рекъл калкулаторът - толкоз... Ако е рекъл и Господ, де!
veronic,иланг - иланг,Екатерина , благодаря ви!
Ама аз и снимки... почти мисията невъзможна! Иначе обожавам да снимам и наринах куп пари за полу-професионално фото... Но - аз пред обектива - тц!... И без туй оня ден пуснах една във фейса, дето ми се виждат основно заслабналите бузи, а то като се почнаха едни коментари за диети под нея... И аз нали явно също съм сбъркана - все си мисля, че ме гъбаркат... То и с "трикото на Нешка Робева" така се получи! Като се вторачили в мене колежките - радвали ми се, добре ми стояло, така да съм ходела все (с по-прибрани дрехи)... да ама аз си гълтам граматиките и не ща да ме обсъждат и туй то! Че и мъже да ме разпитват как съм отслабнала... `Ша са гръмна вече!...
veenii, не съм ветеран, ама да си кажа за тиквата. При мене точно не доведе до задържане. Ядох я в две от тридневните ми ПЗ серии. Първия път печена на фурна, а втория варена. В умерено количество и съвсем натюр, без никакви подсладители. Пък тя беше една безвкусна, мани, мани... А, да - и веднъж стъргах сурова на салата с червено зеле. Май беше основно, за да си взема петте пари, дет се вика, `щото като се заобсъжда тука тая ми ти тиква и ми влезе у чутундурата, та не мирясах! Сега останалото парче тъй си и седи, може и да е мухлясало вече, ама не ми се яде... Така, че - опитай, но по-скромно с количествата и с подслаждането, пък той организмът ти ще си покаже!
Tumba_lumba, мно`У кефиш!!! Ша знаИш!!!
monnnn, чувствата са взаимни! И - давай, че напредвам!

Цитат
"цъцка"
Thinking Туй пък к`во е?!?
Сисссс, нова линийка, а? Wink

Нямам време за повече простотии, довечера пак!
А`е - хубав ден!

# 371

mimensita - Отива Баба да бай - да ти е лека и смъкваща третата! Давай на мечката от порцийките си и ще се разбирате. Аз смъкнах в 3-та - 2 килограма, които в 4-та качих и малко се поокръглих - ама до там и така вече 2 години. Успех тополке наша!

# 372
          Добро утро  Hug
     Днес оставям кафето на някой друг, че си отпуснах един час сън в повече и трябва да хуквам. Ама ви кажа, като за старт на третата, осъмнах с един хубав, тлъст +. Подозиррам, че е от пилешките кълки вчера, а уж не бяха солени..., ама така е с тия готови меса - кой знае какво има в тях  ooooh! Та значе днес ПЗ, ама с парченце сирене и плод, какъв точно ще мисля на работа. Обачеее със З-то ще е зор, нямам нищо под ръка, освен моркови  hahaha, довечера ще трябва да пазарувам явно.
       bigbaba3Hug
            Усмихнат, режимен ден  Hug Hug Hug

# 373
(не)Обикновена - Във Facebook има група "Дюканки-сладуранки" ела да ни видиш, пък и всички момичета - присъеденете се! Може и там да се срещаме - визуализацията разкрива анонимността  Heart Eyes

# 374
Добро утро !Айде да раздавам кафетата ,че да ни почне деня с усмивка . Heart Eyes

Мименсита,успех в трета тогава!Знам ,че ще се справиш ,че даже и ще се похвалиш. Hug Flutter Hug

Честит празник на всички,които празнуват!  bouquet Hug

За отчета:Килограми в норма +1кг  Joy Joy ама днес съм на танцова.Ще го сборя с един Пандилаш  Joy Joy
Да си хапвам питката и да се обличам,че време не остана.
Желая ви лек и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт