С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 403
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
WebMama,няма как да ти окажем съпорт по простата причина ,че ние си спазваме стриктно или поне се стараем да спазваме стриктно режима на Дюкан.Не правим замествания,следваме си схемите.Така че не виждам как можем да ти помогнем. Flutter
Пожелавам ти успех! Flutter

# 346
Рецептите за приготвяне на меса определено ще са ми от голяма полза  Simple Smile Сега за старт ям само скара, но след това ще се пробват и други неща.

# 347
Не ям само месо и яица,  а и зелени салати(марули и спанак ) , които реално не вкарват калории и въглехидрати, но пък са богати на фибри.

Рецептите за приготвяне на меса определено ще са ми от голяма полза  Simple Smile Сега за старт ям само скара, но след това ще се пробват и други неща.

newsm78

# 348
mee
Не ям само месо и яица,  а и зелени салати(марули и спанак ) , които реално не вкарват калории и въглехидрати, но пък са богати на фибри.

Рецептите за приготвяне на меса определено ще са ми от голяма полза  Simple Smile Сега за старт ям само скара, но след това ще се пробват и други неща.

newsm78

постно месо и риба приготвени на скара и без никакви добавки и мазнини - мисля , че става ясно
В ПЗ дни може да се прави и задушено с маслини или моркови или нещо подобно  - виждам тук доста рецепти за такива манджички

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 19:40 от WebMama

# 349
 Joy
Само ако са обезмаслени маслините!

# 350
# 351

Зори, искаш ли и боза към пуканките... Joy Joy

# 352
Ох, не се удържам... Ще ви постна един цитат на наша съфорумка дюканка:
"Като имаш проблем с уши/нос/гърло, не ходиш на гинеколог, така че не бъркайте форумите!"

# 353

Може една кола с аспартам Simple Smile напълно режимна Simple Smile

# 354
"Като имаш проблем с уши/нос/гърло, не ходиш на гинеколог, така че не бъркайте форумите!"

Joy Joy Joy Ох,ще падна от смях . hahaha
Joy
Само ако са обезмаслени маслините!

А за таквоз нещо откога си мечтая . hahaha

# 355

Точно така, ако имаш прблеми с теглото ходиш на диетолог  Mr. Green
Или поне прочиташ оригиналната книга и интерпретираш насоките към себе си , а не ползваш интерпретациите на този и онзи. А в 10 зелени масини има точно 4 грама мазнини и то от полезните. Което е допустимо за ПЗ ден.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 20:46 от WebMama

# 356

Може една кола с аспартам Simple Smile напълно режимна Simple Smile

Че кво и е на бозата?! newsm78 Тя си е напълно режимна...Ако не вярваш питай Dundarela... Mr. Green

# 357
Всъщност в един твой предишен пост пишеш, че режима ти е съобразен със здравословното ти състояние. Определено е по-добре, отколкото да отключиш нещо, което може би знаеш, че имаш и после да обвиняш режима, че те е разболял. НО... повярвай ми, звучи ми не на място.
Да не говорим пък колко дюканстващи писаха за сирене, кашкавал, мед, боза и ... помня ли какво още имаше. В един момент всичко ми се слива и ми изглежда несериозно.
Ти им казваш, че не може мед, те ти отговарят "само една лъжица", а после се вайкат, че задържат вече втори ден. Ами накрая всички нечетящи, правещи си свои вариации или такива, които питат, а не приемат чуждо мнение, са ми под общ знаменател.

СиссссJoy

# 358
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      (не)Обикновена , хич не се коси, ами се радвай на новите придобивки и с удоволствие си ги носо, че скоро ще ти станат големи  Peace Аз пък съм се превърнала в "клошарчето" на детската градина  hahaha, кой от къде завърти и ме види как ми се ветреят блузите или как си подръпвам панталона да не падне и ми носи по нещо, което вече не му става. Не че не мога да си сменя гардероба, ама пусто, не обичам да пазарувам бе, хич не ме привличат тия магазини за "храна за молци" дето вика мъжО  ooooh!
      veronic , ако ви навървя всичките... ще стане не чаршаф, ами... кувертюра за крАват кралски размер, душо  hahaha А пяната си я купувам обикновено от Била, някъде към 4 лв беше.Е, от скоро намерих и руг източник, с цени на едро, ама той е за София и на bigbaba3 и е сравнително близко...
      иланг - иланг, само не разбрах... специална покана ли чакаш, че не си пуснала още рецептата на ЛС, щото живо ме вълнува, пък и като химик по образование си е кеф да заджуркам нещо сама, още повече, че и козметичните магазини ги обичам също толкова, колкото и тези за дрехи...  Rolling Eyes
      becktin , направо си те перка "кривото огледало", но е хубаво че си успяла да овладееш самоубийствените си пориви  Hug Аз пък да ти кажа..., ако бях мъж, нямаше да те харесам такава  Crossing Arms
      bigbaba3,   202uu  С малко приказки си казала много истини. Ей, либя си те и това си е  Hug
      elita, последно се реши - тиквата е на собствен риск и се наблюдаваш  Peace
      veenii , днес ти олекна, ама утре като ти покаже 73 и ще ти натежи, нали!? А няма да ти светне, че сама си го правиш... Резултатът от прегрешенията се отчита в задържането , което те спохожда "изненадващо" след седмица, не в показанията на мосю льо Кантар на следващата сутрин  Naughty
      Tumba_lumba , спокойно  Hug От нерви се пълнее, нЪл знаеш  Wink
      galandri , merci beaucoup, ама да беше мъцнала и как я караш...
      Sunny_89 , още един хубав пост днес, който дава много храна за размисъл  Hug Peace
       Сисссс, като мълчиш, мълчиш, пък като ги ръснеш едни такива и...  hahaha Joy hahaha  Hug
      WebMama , на мен не ми пречи, че не се придържаш стриктно към постулатите на дюканския режим, но гледем... девойките наскачаха. Ако не си намерила тема тачно за него, защо не пуснеш нова, в която да разкажеш в какво се състои, какво е позволено и какво не... Може би много дами тук търсят точно това  Wink и ще им хареса да ти правят компания в борбата с излишното тегло  Peace А може би ще е полезно и за много от нас...
      zorita , сеирджийке..., нЪл знаеш, че пуканките не са режимни, не разваляй дисциплината  Naughty
      Gardenia , то не се знае до къде може да стигне гинеколога  hahaha
      tonnny_bg , Г4З, ти от що се оплакваш, а!? На теб кой ти е скрил маслините?
      И да си похленча малко... Как пък никой не ме потупа по рамото за решението ми, освен едничката vani_nik , благодаря ти за подкрепата и хубавите думи  HugThinking А аз си мислех, че четете постовете ми  Crossing Arms
      Аq не, разспамих се и ще ме бият  newsm43 Така че... направо си ви зарязвам  Crossing Arms
           Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug

# 359
Леле, Мимс Heart Eyes , засрамих се Blush, че не съм те поздравила за решението да влезнеш в Трета(ама то тука от разни "бози" Mr. Green не моЙ се ориентира човек Whistling). Считам го за напълно правилно и ти пожелавам успешна и безпроблемна (хахаха, заприлича на едно друго пожелание Twisted Evil, ама нали сме у форОм за майки Wink Laughing Hug) Трета Фаза Peace. И, моля те, обещай да не ни изоставяш като влезнеш в тази трета, че доста третофазнички ни изоставиха.... Hug Hug Hug

Момичетааааа Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт