С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 346
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро (за мен не е добро, но само Екатерина ще разбере какво означава да са ти хванали 8к кати  Mr. Green ) Simple Smile Става въпрос за една игра, така че не е жизненоважно Wink
Вчера и аз взех от кофичките Олимпус. По принцип не се поддавам на реклами и похвали и съм скептично настроена ако нещо е прехвалено, но изварата просто ми се изпречи пред очите в Кауфланд и реших да я пробвам, въпреки, че ми се видя скъпичка. Ами хареса ми, направо не очаквах и съм учудена от себе си.
Кате, какъв спанак слагаш?

Вещи, за катите лошо Hug да ме вземеш да ти ги пазя.  Wink
Спанак слагам какъвто намеря, най- обикновен замразен и нарязан, а изварата е от по- сухата, дето не ми е вкусна хич, обаче в комбинация става раскош.  Heart Eyes
В изварата на Олимпус направо се влюбих, обаче с 5% мазнини, реших да оставя тая лИбоФ за 3-та фаза.

# 496
Добро утроооооооооооооооооооооо Heart Eyes

Ей разсмяхте ме рано рано. Ще ми е хубав деня днес явно.  Mr. Green

Аз след като вчера сутринта кантарчето показа -0.700 и се чудех дали и днес ще съм ги задържала, че много плюсках вчета, днес съм -0.500 още. т.е. за 2 седмици и 4 дни съм свалила 4,400кг. То хем се радвам, хем се притеснявам дали пък за бебчо е добре, като се има в предвид, че трябва да свалям по 0.500 на седмица. Протеинови дни не спазвам. Хапвам и плодове, и зеленчуци. Мнооооооооого ям. И нишестени ям. САмо дето май напоследък намалих млечните.

И да питам аз, ама си признавайте бързо без бой, има ли някой от Пазарджик, от Пловдив да се обадят задължително, другите ги каним на гости Wink, та да вземем да си спретнем една срещичка. Да се видим кви сме дебеланки, та после да се кефим като станем фиданки( сегашните фиданки да присъстват задължително за стимул Heart Eyes)

# 497
В началото се изхвърля повече вода и свалянето е по-бързо. После се забавя темпото. Ама не бързай да се притесняваш, ще има и +ове  Mr. Green Тогава да не ревнеш, че качваш.
Зори, ...кашаваря...    Joy  Големи термини вкарваш  Joy

# 498
В началото се изхвърля повече вода и свалянето е по-бързо. После се забавя темпото. Ама не бързай да се притесняваш, ще има и +ове  Mr. Green Тогава да не ревнеш, че качваш.
Зори, ...кашаваря...    Joy  Големи термини вкарваш  Joy

а добре. Успокоих се. Иначе им се радвам много на тези минусчета

Що никой не ми отговаря за предложението ми за срещичката newsm78
Вие сега май ще чакате пак да излезем на разходка и така ще се разпишете, че пшосле пак няма да имате изчитане Crossing Arms

# 499
Николинче,
този запис не се брои! Naughty
Я, дай по-подробен отчет! Wink
Радвам се да те видя отново тук -
на снимките си страхотна! Heart Eyes

# 500
Ха добро утро и от мен! Simple Smile
Няма движение на кантара,ама ся пък евала на един кантар няма да правя и изобщо не се притесних Crossing ArmsВсе пак дрешките ми взеха да се поотпускат,което за мен е показател.
Пък не че се оправадвам с ЕГН-то,ама то си е доказано че поради ред причини с напредване на възрастта по-трудно се свалят кг.Метаболизмът се забавя,хормонални промени и т.н.Но както казах вече,няма да се оправдавам  с това Wink
Хубав и минусов ден на всички! Hug

# 501
Добро утро! Hug
Мименсита, сложих рецептата в закованата тема Simple Smile
Вероник, къде ходите в този студ - при нас е -8,5. Стоим вкъщи, че едното бебе е нещо сополиво и кашлящо Sad И каката е така, но тя е при баба си. Аман вече, мине-не мине една седмица и някой се осополиви Rolling Eyes
Аз от днес пак съм в отбора на жените. Почти я бях забравила тази подробност...Мислех си, че задържам заради ПЗ дните, а то имало и друга причина Crazy

# 502
  • Варна
Момичета дубрутруууууууу Heart Eyes

Имам въпрос /такава съм си аз/  Laughing

Снощи си хапнах пилешка пържола печена в/у хартия с малко извара, айрянче, лук и кисели краставички. После се сетих че май съм надвишила позволеното кол. Изядох 3 малки краставички и половин глава червен лук. Стана много приятна вечеря но дали съм сгафила с количеството на червения лук и кис. краставички-кажете?

# 503
Добро утро! Hug
Мименсита, сложих рецептата в закованата тема Simple Smile
Вероник, къде ходите в този студ - при нас е -8,5. Стоим вкъщи, че едното бебе е нещо сополиво и кашлящо Sad И каката е така, но тя е при баба си. Аман вече, мине-не мине една седмица и някой се осополиви Rolling Eyes
Аз от днес пак съм в отбора на жените. Почти я бях забравила тази подробност...Мислех си, че задържам заради ПЗ дните, а то имало и друга причина Crazy

ми при нас е добре, слънчево, е не е кой знае колко топло, ама не е и студено. Даже сядаме на кефе отвън Wink. Днес е малко по- мрачно ама след малко пак ще палим кънките Mr. Green А за утре го дават за тук към 7 градуса Mr. Green, според www.sinoptik.bg

# 504
Добро утро и от мен,за отчет -0.700кг.рибния ми ден вчера имаше ефект.Необикновенастискам ти палци.Клее ти няма ли да почерпиш за отличнта оценка.Вероник Пазарджик го посещавам много често на 30 минутки ми е ,така че можем да си направим едно кафепиене.На всички желая лек и режимен ден newsm51

# 505
Добър ден и от мен,
Milagros,аз се записах в темата едва вчера,но вероятно чета повечко от теб ако си ПЗ не си прекалила със зеленчуците,единсвено би могло да си прекалила с айрянчето (1кг. млечни на ден),ако си П (че ти гледам лентичката) си прекалила определено.
А като стана въпрос за айрянче аз пък на свой ред да попитам защо киселото мляко Култура стои на топчета и е адски неприятно когато се консумира,вероятно ще го сменя с друга марка,но се питам от какво ли е така?

# 506
Добро утро

Голям студ в този Свищов.Направо не смея да изляза навън ] , но днес забягвам от тук и си отивам у дома ииии ако и там не се стопля да знаете, че ще подкрепя Гарденийка, че всичко е от режима  newsm62
Рано сутринта ме размяхте пак  Hug

Тони, и аз довечера съм на риба Laughing Така ми се е дояло, че съм заръчала на 100 гласа на мама, че искам риба за вечеря и вече нямам търпение да се прибера и да заседна на масата  Laughing
А ти да си пиеш витамините, за да си оправяш ръката  Hug и тази вечер повече танци, че утре да се похвалиш с един минус Simple Smile

И да знаете изпита е полят...с кола лайт естествено  Laughing  Laughing Laughing
Ще ви пиша и чета повече довечера, защото ставам да стягам багажа

Хубав ден и слагайте най-големите усмивки, за да сте още по-чаровни дюканки  Heart Eyes Heart Eyes

ПП sollarism, ще почерпя  довечера, че влака няма да ме чака  Laughing

# 507
тана въпрос за айрянче аз пък на свой ред да попитам защо киселото мляко Култура стои на топчета и е адски неприятно когато се консумира,вероятно ще го сменя с друга марка,но се питам от какво ли е така?
Ами според мен са му намалили нишестето и затова Simple SmileИ на мен ми направи същото впечатление.И няма как да е особено  вкусно нискомаслено мляко,ако е истинско мляко обаче Simple Smile

# 508
Klee,мноооого приятно гости при мама (то няма как да е иначе ама нищо)  Hug Hug Hug
А хаповете ще ги пия вече редовно.Аз щото толкоз пари се изтръшках за тях ,че сега има да си ги кътам 100г. Joy Joy
И аз отивам днеска на замръзване.Краката ми лед направо.Обаче пък се кефя как ми седят дънките,имам един чифт тесни и долу, и горе и много ми е удобно с тях сега ,никъде не ме стягат. Flutter Heart Eyes Супер! Party Party

# 509
MALVINA, и аз си мислех за нишестето,но в такъв случай май по-добре и мляко да не ядем  newsm78, когато се консумира с трици не се усещат топчетата ама на айрянче и на тараторче си е гадория направо

Общи условия

Активация на акаунт